Amalie Skrams vei 6

Solgt

3 690 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 771 950

P-ROM

50

ANTALL ROM

1

Amalie Skrams vei 6

Lys og innbydende ende/- toppleilighet (opprinnelig 3-roms) | Praktfull utsikt | Solrik og usjenert altan

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Amalie Skrams vei 6

PRISANTYDNING

3 690 000

OMKOSTNINGER

6 232

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

3 397

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

50/50/56KVM

TOMT

Festet fellestomt,849KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220118

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leiligheten:
Gang, bad/wc, soverom, stue og kjøkken. Til orientering så har dette opprinnelig vært en 3-roms leilighet. 

Altan |
Fra stuen er det utgang til altan på 7.6 m2.

Boder til leiligheten |
Leiligheten har to boder i kjelleretasjen på hhv. 4 m2 og 4.4 m2. Det er i tillegg en stor loftsbod med gulvareal på 8.5 m2.

Fellesboder |
Det er ikke oppmålt areal for fellesboder. Men det er tilgang til fells vaskerom og sykkelbod.

Samlet primærareal (P-rom) = 50 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 50 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 56 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Altan på hele 7.6 m2
- Stue med store vindusflater og takhøyde på 2.5 meter
- Nymalte overflater
- Rentbrennende peisovn (2009) i stuen
- Arealeffektiv planløsning
- Rikelig med bodplass
- Tilgang til velholdte fellesareal
- Det er ingen dok. avgift ved kjøp av leilighet i borettslag

Leiligheten |
Etter vår vurdering er dette en av de best beliggende leilighetene i borettslaget. Lys og innbydende, beliggende på enden i byggets toppetasje. Praktfull utsikt både fra leiligheten og altanen. Her kan solen nytes til sent på kveld i usjenerte omgivelser.

Leiligheten har en arealeffektiv løsning. Nymalte overflater i varme og tidsriktige farger. Gulvet er lagt med fin 1-stavs laminat. Dette var opprinnelig en 3-roms leilighet. Lettvegg mellom stue og soverom nr. 2 ble fjernet til fordel for større stue. Dette kan om ønskelig tilbakeføres.

Leiligheten inneholder gang med plass til garderobeløsning. Lys og romslig stue med plass til både sittegruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater, takhøyde på 2.5 meter og utgang til solrik og usjenert altan. I 2009 ble det installert ny peisovn i stuen som gir fin stemning til rommet og god oppvarming til leiligheten. Kjøkkenet har innredning med god skap- og benkeplass. Det er ny benkeplate og ny vask på kjøkkenet. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, innfellbare dusjvegger og innredning med god skapplass. Romslig soverom med plass til gode garderobeløsninger.

Omkostninger |
Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5 % dokumentavgift til staten. Ved kjøp til prisantydning ville dokumentavgiften ved selveiende bolig utgjort kr. 92.250,-.

Borettslaget |
Dette er et rolig og veldrevet borettslag med god økonomi. Velholdte fellesareal med bl.a. enkel tilgang til sykkel bod og vaskerom med effektive industrimaskiner.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Dette er trolig en av byggets best beliggende leiligheter - på enden i byggets toppetasje. Vestvendt altan med meget gode solforhold. Her kan du nyte solen i usjenerte omgivelser fra tidlig til sent på kveld. Det er en praktfull utsikt både fra leiligheten og altanen.

Denne boligen er beliggende i et meget attraktivt boligområde i Bergen. Her får du en optimal beliggenhet mellom byfjorden og byfjellene. Det er kort avstand til det praktfulle turterrenget i byfjellene og få minutter å gå ned til sjøen med offentlig torg, bryggeanlegg og kafe/restaurant. Her er det lagt til rette for bading og fin rekreasjon i maritime omgivelser.

Det er enkel tilkomst til boligen og bussholdeplass like ved bygget. Du får umiddelbar nærhet til lokalbutikken i Sandviken som også holder søndagsåpent. Det er bare 20. minutter å gå til Bergen sentrum og ca 12 - 13 minutter på sykkel i motsatt retning til NHH.

Blir Bybanen mot Bergen-nord gjennomført slik den er regulert nå vil denne eiendommen få gangavstand til bybanestopp. Tilsvarende er det kort avstand til Mulebanen hvor det snarlig starter med oppgradering til flerbrukshall som etter vår vurdering vil styrke idrettstilbudet ytterligere og være positivt for beboere i nærområdet.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at til tross for at hvitevarer på kjøkken ikke er integrerte så medfølger de i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 690 000

Omkostninger

6 232

Fellesgjeld

75715

TOTALT

3 771 950

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern