Øvre Holen 17

Solgt

4 950 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Tomannsbolig

TOTALPRIS

5 096 640

P-ROM

146

ANTALL ROM

3

Øvre Holen 17

Stor familiebolig | Opprinnelig to leiligheter + loft og u. etg. | Garasje | Fin utsikt | Altan og lettstelt hage

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Øvre Holen 17

PRISANTYDNING

4 950 000

OMKOSTNINGER

146 642

BOLIGTYPE

Tomannsbolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

146/232/259KVM

TOMT

Eiet tomt,299KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220112

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Gang, vaskerom, stort kjellerrom og fire boder. Det er interntrapp fra 1. etasje + direkte utgang til hagen

Innhold | 1. etasje:
Gang (14,6m²), trappegang (3,4m²), bad (5,8m²), soverom (12,3m²), soverom (12,6m²), stue (20,7m²).

Innhold | 2. etasje:
Gang/trapperom (9,1m²), bad (3,2m²), stue (33,1m²), kjøkken (24,1m²).

Innhold | Loftsetasje
Trappegang (3,8m²)

Innhold | Underetasje | S-rom:
Underetasje: Kjellergang (10,4m²), kjellergang (1,2m²), bod (1,3m²), bod (1,2m²), bod (6,4m²), bod (2,2m²), bod (20,7m²), bod (11,2m²), vaskekjeller (10,2m²).

Uteplass:
Fra kjøkkenet er det utgang til hjørnealtan på 10.2 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 146 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 232 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 259 m²

Standard

Øvre Holen 17 |
Fint bolighus med sentral beliggenhet like ved nye Holen skole. Det er enkel tilkomst til boligen som har garasje på egen tomt og en bilplass i front av garasjen. Det er pent opparbeidet hage på øst/- og vestsiden av huset. Det er hjørnealtan med tilkomst fra husets 2. etasje. Boligen har store og lyse rom og videre utviklingspotensial av kjeller og loft. Et mulig potensial av huset kan være familiebolig med utleie, alternativt oppussing for seksjonering til flere separate enheter. Det presiseres at det av dagens eier ikke er foretatt tekniske undersøkelser i forhold til dette eller åpnet dialog med kommunen for en slik løsning. Som videre beskrevet i salgsoppgaven fremkommer det at huset opprinnelig var oppført som tomannsbolig.

Husets opprinnelse |
Øvre Holen 17. ble oppført på midten av 1940-tallet, da som en tomannsbolig med to 3-roms leilighet. En i 1 etasje og en i 2. etasje. Det var stor kjelleretasje med interntrapp fra 1. etasje i tillegg til egen dør til hagen. Fra trappegang i 2. etasje er det fast trapp opp til husets loftsetasje med god takhøyde og murvegg mot nabo. I senere tid er huset ombygget til slik det framstår i dag, som en stor familiebolig. Det presiseres at denne ombyggingen ikke er omsøkt eller godkjent.

Oppgraderinger i senere tid |
Privat avløpsledning ble fornyet i 2013 (utført av Aquateknikk). I 2017 ble altanen utvidet og oppgradert med nytt terrassedekke, nytt rekkverk og toppbord. Det ble i samme periode også skiftet altandør, noen av vinduene i 2. etasje samt noen kledningsbord og vannbord (utført av Flexbygg AS). I 2019 ble fasader, grunnmur og garasjen malt med to strøk (utført av Brødrene Blindheim AS). Varmtvannsberederen ble fornyet i 2021.

Tekniske løsninger |
Motor for sentralstøvsuger og varmtvanns bereder er plassert i underetasjen ved trappesatsen. Sikringsskap er plassert i hallen i 1. etasje. Motor for varmepumpe er plassert i bakre del av altanen.

Informasjon |
Ut i fra husets alder og synlige tilstand presiseres det at huset selges som et oppussingsobjekt. Det vises også til vedlagt tilstandsrapport for mer detaljert beskrivelse.

Nærområdet

Boligen ligger sentralt til på Laksevåg i rolige omgivelser. Eiendommen er godt tilbaketrukket fra hovedvei. Fra altanen er det fin utsikt og det både øst og vestvendt hage.

Det er gangavstand til Laksevåg Senter med de fleste fasiliteter/servicetilbud, her er det blant annet to dagligvarebutikker (Rema1000 og Kiwi), frisør, tannlege, vinmonopol med flere. Det er også kort vei til Elixia treningssenter og Nygårdsmyren med sitt idrettsanlegg. Det er fine turområder som bl.a. Damsgårdsfjellet, Lyderhorn og Løvstakken. Meget gode bussforbindelser til Bergen sentrum. Flere barnehager, skoler, Laksevåg videregående skole og Sjøkrigsskolen i nærområdet. Holen skole er nylig oppgradert og har store fine uteareal.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Ut i fra husets alder og tilstand vil vi oppfordre interessenter til å foreta en grundig undersøkelse av huset. Vi selger boligen som et oppussingsobjekt. Det presiseres også at fullmaktshaver for salget ikke har bodd i huset på mange år og at fullmaktshaver ikke har kjennskap til boligens tilstand.

Utvask:
Huset er vasket ut før visning. Det blir ikke ytterligere utvask før overtagelse.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 950 000

Omkostninger

146 642

TOTALT

5 096 640

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern