Nordbø 5

Solgt

3 880 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 986 440

P-ROM

59

ANTALL ROM

2

Nordbø 5

Oppgradert 3-roms | Egen altan | Townhouse | Eierandel i DRØMMEBAKGÅRD på 2,1 mål | Lademulighet | Helse Brg. | Sentrum

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nordbø 5

PRISANTYDNING

3 880 000

OMKOSTNINGER

106 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

398

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

59/59/0KVM

TOMT

Eiet tomt,121KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220080

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang (3,8 m²), bad (2,3 m²), soverom (12,1 m²), soverom 2 (6,1 m²) og stue/kjøkken (30,8 m²)

Uteplass:
Sørøstvendt altan på 2,1 m² med utgang fra soverom.

Lagringsplass:
Leiligheten har en tilhørende bod i u-etg på 1,4 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Felles bod i u-etg er på 17,7 m².

Samlet primærareal (P-rom) = 59 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 59 kvm.

Standard

- Nydelig eierleilighet i ark. tegnet Townhouse på Årstad
- Særdeles trivelig nabolag med "hageby-preg"
- Solrik balkong og eierandel i atrium/bakgård på over 2,1 mål.
- Lademulighet på Zaptec-lader
- Nytt, lekkert kjøkken fra 2017
- Sikringsskap ble oppgradert i 2017.
- 2 soverom hvor hovedsoverom har utgang til altan
- Haukeland skole, Haraldsplass og Haukeland sykehus i nabolaget
- Barnevennlig og rolig boligstrøk
- Kunstgressbane like ved.
- Byfjellene i umiddelbar nærhet
- Skiløyper i nærområdene på vinteren
- Gangavstand til sentrum via Kalfaret.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon.
- Bybanetrasé planlegges i området. (Haraldsplass/Haukeland)
- Kort vei til Møllendal med bryggeanlegg, restauranter og kommende bystrand! 

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne attraktive eierleiligheten ved Svartediket. Leiligheten ligger 1 km. fra Haukeland sykehus ved foten av Ulriken og ca. 5 minutter fra sentrum med buss. (Ca. 2 km. til sentrum)

Arkitekten | Townhousene med adresse Nordbø, Lappen og Stemmeveien ble tegnet av arkitekt Olaf Jahnsen. Omkring 1920 var Jahnsen byens mest benyttede arkitekt for sosial boligbygging og arbeidet bl.a. med videre planer for en "hageby" med egne butikker i området Lappen/Bjørndalen. I Lappen ble dette realisert, men nedgangstider og omstendighetene ellers satte etterhvert stopper for hans større prosjekter. Arkitekten har i høyeste grad satt sitt preg på nærområdet ved Svartediket, samt en rekke villaer på Kalfaret, Kalvedalsveien og Fløen. Han er også kjent for Trikkebyen på Møhlenpris og Typebyen i Gutenbergsvei. Kilde: "En bygd i byen" utarbeidet av Svartediket vel i samarbeid med Bergenhus og Årstad kulturkontor og Byantikvaren.

Leiligheten | Leiligheten fremstår som velholdt og med liten bruksslitasje byggets alder tatt i betraktning. Leiligheten har i perioden 2017 og 2019 vært gjenstand for oppussingsarbeid og resultatet er svært bra. Her er det moderne overflater, et lekkert kjøkken med myk overgang til stuen, store vinduer med sprosser som slipper lyset inn, to soverom, bad og egen vaskeromnisje. Det er enstavs eikeparkett, lekker belysning og en generelt sett flott finish. Her kommer ny eier til "duk og dekket bord". Soverommet har utgang til balkong med utsikt sørover mot Haukeland sykehus, Ulriken og nabolaget.

Bakgård med "Hageby"-preg | Sameie Nordbø 5 har en eierandel på 1/25 av den over 2,1 mål store bakgården/atriumet mellom husene i Nordbø, Stemmeveien og Lappen. (Gnr. 163 bnr. 339). I Bergensammenheng er dette en sjelden vare og bakgården med murbebyggelsen rundt fremstår som en idyllisk "hageby" som en hovedsakelig finner i hovedstaden. Her bak kan en grille og slappe av. Sol fra morgen til ca.18.00 tiden. Veldig kjekt om sommeren.

Oppgraderinger | Leiligheten har vært igjennom omfattende oppussing i 2017 og 2019. Følgende kan nevnes: Sikringsskap ble oppgradert i 2017. Nytt el.anlegg i mesteparten av leiligheten i 2017 og 2019, foruten bad. Arbeidet ble utført av Kvassheim Elektro AS. Oppussing av entré/gang og stue/kjøkken i 2017. Oppussing av begge soverom i 2019. Nytt listverk i leiligheten i 2017/2019. Byggmester Kraavik utførte arbeidet med å erstatte murvegg som skilte kjøkken og stue med en limtredrager i sommeren 2017. Innebygd garderobeskap i entré/gang fra 2017. Innebygd garderobeskap på hovedsoverom fra 2019. Garderobeskap og skyvedørsgarderobe på ett soverom fra 2019. Ny kjøkkeninnredning i 2017. Entré/gang og stue/kjøkken ble avrettet sommeren 2017 i forbindelse med oppussing. Arbeidet ble utført av Hummervoll AS. Himling er nedsenket og isolert i forbindelse med oppussing. Det miste soverommet er pusset opp i ca. 2021 med nye overflater, nytt gulv og ny belysning. Arbeid utført av byggefirma. I tillegg er leiligheten malt på nytt i varme, duse fargetoner, det er montert ny garderobe og det er nye gardiner/persienner fra Vest Markise. (innvebygget).

Påbegynte planer | Dette er et området hvor det er iverksatt storstilte endringer med særdeles positivt fortegn. Alrek Helseklynge og området betegnes av mediene som Norges mest komplette Helseklynge og et kraftsentrum innen helseforskning, utdanning og behandling. I området ligger Haukeland Universitetssykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus, fakulteter fra Universitetet i Bergen, Odontologen m.m. I området er bygging av ny bybanetrasé godt i gang og etter planen snart ferdig. Estimert ca. 5 minutter  til bybanestoppet ved Haukeland Universitetssykehus. Parallelt med dette har kommunen kommet i gang (i forbindelse med bybanebygging) med planene rundt Store Lungegårdsvann. Her skal det etter komme bystrand og ny park(!). Den planlagte Bystranden ligger ca. 1 kilometer fra leiligheten hvor en spankulerer via Blaauws vei og Nubbebakken.

Kjøpergruppe | Leiligheten passer utmerket for personer som ønsker en urban livsstil med nærhet til de meste.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett er dette en kjempefin leilighet i et av byens triveligste strøk!

Nærområdet

Området ansees som et av byens aller triveligste nærmiljøer og et barnevennlig boligområde uten særlig gjennomgangstrafikk. Det er kort og trygg gangavstand til Haukeland skole ca. 170 meter fra leiligheten hvor det også er busstopp i Årstadveien. Store arbeidsplasser som Haukeland sykehus og Haraldsplass Diakonale sykehus, Statsarkivet, Odontologen ligger en liten rusletur unna. (ca. 1 km.) Det kan også nevnes at det planlegges bybane med stopp i området rundt Haraldsplass Diakonale Sykehus og Haukeland sykehus med tiden. For de turglade er strøket et eldorado og et perfekt utgangspunkt for søndagsturen. Turveien innover Isdalen mot Fløyen og Vidden ligger "rett utenfor døren". I tillegg er det turvei fra Bjørndalen opp Ulriken for de sprekeste. Badevann og kanoutleie i Skomakerdiket eller en spasertur i Fjellveien er også populære søndagsturer. Om vinteren er det bare å spenne fast turskiene og sette kursen oppover byfjellene når været tillater det.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn..

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Det er lagt trekkerør med strømkabler i for lys i taket i stuen. Denne kabelen er koblet til den nederste dimmebryteren i stuen.

Solforhold (tidspunkt) er estimert og basert på midtsommer. Avvik kan forekomme.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 880 000

Omkostninger

106 442

TOTALT

3 986 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern