Ladegårdsgaten 19

Solgt

5 690 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 841 690

P-ROM

77

ANTALL ROM

3

Ladegårdsgaten 19

Attr. 4-roms hjørneleilighet | Få min. fra Fisketorget | God takhøyde | God tekn. std | Vaskerom | Perfekt for utleie

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Ladegårdsgaten 19

PRISANTYDNING

5 690 000

OMKOSTNINGER

151 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 616

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

77/77/0KVM

TOMT

Fellestomt,276KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220111

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang (6,5 m²), bad (4 m²), vaskerom (2 m²), soverom (11,5 m²), soverom 2 (7,6 m²), soverom 3 (6,8 m²) og stue/kjøkken (33,9 m²).

Lagringsplass:
Tilhørende bod i underetasjen på 4,3 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

Samlet primærareal (P-rom) = 77 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 77 m².

Standard

Kort oppsummert:
- Attraktiv 4-roms eierleilighet i 2.etg.
- Parkett, lyse overflater og integrert belysning
- 3 soverom i leiligheten
- 11 vinduer på 3 av 4 sider gis masse lys
- Takhøyde rett i underkant av 3 meter
- Utsikt over nærområde og noe sjøglimt
- Balansert ventilasjonsanlegg og sprinkleranlegg i bygget
- Rør i rør system og automatsikringer
- Fine, oppgraderte fellesarealer.
- Tak og fasade renovert
- Vinduer fra 2007
- Ikonisk bygg i Stølen (tidligere skole, politi og brannstasjon)
- Barnehage, barneskole og ungdomsskole i nærområde
- Parker og lekeplasser like ved
- Gode turmuligheter med bla Stoltzekleiven, Sandviksfjellet og Fløien i nærområdet
- Gåavstand til sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud
- Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet
- Tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Bad med opplegg for vaskemaskin
- Meget godt utleieobjekt, tidligere utleid for kr. 19K pr. mnd.
- Tilhørende ekstern bod.
- Hybridfiber levert av Telenor

Presentasjon | Det er med glede ZMEGLEREN v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne romslige, lyse, fine 4-roms eierleiligheten med ypperlig beliggenhet på hjørne i 2.etasje i Ladegårdsgaten 19.

Historisk murgård | Opprinnelig skolebygg fram til Krohnengen skole stod ferdig i 1880. Bygget har senere tjent som politistasjon, brannstasjon og bolig. I 2009 ble eiendommen omfattende ombygget og renovert.

Leiligheten | Leiligheten har enkel adkomst via velstelte fellesarealer og opp en trapp til 2.etasje. Leiligheten fremstår som meget fin og med svært luftige rom. Det er 11 vinduer på 3 av 4 sider som slipper inn masse lys i leiligheten. Dette i kombinasjon med god takhøyde på rett i underkant av 3 meter gir rommene en ekstra dimensjon. Leiligheten består av en stor gang, bad med tilknyttet vaskerom, tre stk. soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

God teknisk standard | I leiligheten er det nye overflater i 2009. Det samme gjelder kjøkken, bad, vaskerom, vann-og avløpsrør. balansert ventilasjon og el. anlegg. Vinduene er fra 2007. I tillegg er bygget godt brannsikret med felles sprinkler/brannvarslingsanlegg. Utvendig ble fasadene oppgradert i 2018 med vask, murpuss/utbedring av maling og tillegg ble vinduskarmer utvendig malt. Arbeidet ble utført av Fasadeteknikk AS. Takkonstruksjonen fikk nye taksperr, isolasjon, sutak, betongtakstein, renner/nedløp og snøfangere i 2009.

Stor kjøpegruppe | Leiligheten har en størrelse som tilsier at det er god plass til en liten familie som ønsker å bo sentralt med alt rundt seg. I området er det barnehager, skoler, parker og lekeplasser. Et kjekt sted for en urban oppvekst.

Tre soverom | I denne leiligheten er det tre soverom, noe som er vanskelig å finne i byen. En kan bo i leiligheten og samtidig leie ut eller to rom. Dette er en fin måte å finansiere bokostnader på. Her er det flere muligheter.

Utleie | Leiligheten har siste tiden vært utleid for kr. 19.000 per måned. I tillegg har selger leid ut leiligheten på Airbnb med stor suksess og fokus på høyt belegg. Høy snittpris pr. natt.

Trivelig nabolag | Et strøk det er kjekt å bo. Her er det masse historie i gatene og god stemning. Et urbant område, fine grøntområder, koselig gater og med det beste turterreng i eget nabolag.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg innflytningsklar og attraktiv leilighet med super beliggenhet på solsiden av byen!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde i Sandviken. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde/nabolaget og videre mot Askøy, samt noe sjøutsikt. Området er hovedsakelig bebygd med bolighus og bygårder. Dagligvarebutikk i Gjeble Pederssøns Gate og i Øvre Sandviksveien. Få minutters gange til Støletorget med fasiliteter som døgnåpen kiosk, kafe og dagligvarebutikk. Kort gåavstand til sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud. Barnehage, barneskole og ungdomsskole i nærområdet. Gode turmuligheter med bla Stoltzekleiven, Sandviksfjellet og Fløien. Gode bussforbindelser med kort avstand/reisetid til Bergen Sentrum. Busstopp like utenfor.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 690 000

Omkostninger

151 692

TOTALT

5 841 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern