Krybbesmauet 1

Solgt

4 290 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 418 310

P-ROM

68

ANTALL ROM

2

Krybbesmauet 1

Klassisk bygårdsleilighet | Nydelig gate | Panoramautsikt | 70 m fra Fløibanen | Takhøyde & lister | Byfjell | Må sees!

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Krybbesmauet 1

PRISANTYDNING

4 290 000

OMKOSTNINGER

128 312

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 500

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

68/68/0KVM

TOMT

Eiet tomt,103KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220114

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1.etasje:
Entré/gang (5,5 m²), bad (6,4 m²), soverom (10,8 m²), soverom 2 (10,4 m²) og stue/kjøkken (32 m²).

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i underetasjen på 2,5 m² med lagringsmuligheter (ikke medregnet i tabell for areal)

P-rom er:
Alle innvendige rom i leiligheten

Samlet primærareal (P-rom) = 68 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 68 m².

Standard

Presentasjon | Det er med glede ZMEGLEREN v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne sjarmerende 3-roms eierleiligheten i nydelige Krybbesmauet.

Klassisk bygård | Leiligheten er i underkant av 70 kvadratmeter og det er god planløsning. I tillegg det en generøs takhøyde, ildsted, massivt listverk, dype vinduskarmer og profilerte tredører som kjennertegninger den klassiske bebyggelsen fra denne tidsepoken. En leilighet med karakter som skiller seg ut i mengden.

Noe oppgradering | Leiligheten har vært utleid og bærer preg av å ha slitasje. Spesielt overflater kunne blitt malt opp og en kunne vurdert å bytte gulv. Kjøkkenet har en enkel innredning. Badet ble renovert i 2005 med fliser på gulv og vegg med tidløs innredning og rør i rør vannforsyningsanlegg og i tillegg er flere vinduer byttet i 2011. Leiligheten har potensiale til å bli en fantastisk leilighet dersom en pusser opp delvis eller hele leiligheten. Det er viktig å presisere at leilighet kan brukes som den står.

Utleie | Pga. sin beliggenhet er leiligheten svært egnet for utleie. Gode leiepriser i dette området.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en flott bygårdsleilighet med utmerket beliggenhet midt mellom Godt Brød i Vetrlidsallmenningen og tidligere Skansen Brannstasjon. Velkommen til visning!

Nærområdet

Leiligheten ligger i en av byens desidert koseligste områder med smitt og smau ligger som perler på en snor. Her avløser den ene sjarmerende gaten den andre og de nydelige husene ligger tett i tett. Her bor en få minutter fra Fisketorget og Bryggen i Bergen samtidig som en er skjermet fra de butikker, utesteder, restauranter etc. Fra leiligheten er det utsikt over deler av Bergen sentrum, deler av Bergensdalen, Solheimslien, Gyldenpris og Løvstakken mm. Området er hovedsakelig bebygd med bygårder og trehusbebyggelse. Kort vei til parkområder, Akvariet og Nordnes Sjøbad. Gode turmuligheter i byfjellene rett utenfor døren og en har Godt Brød og Lille Kaffekompaniet i eget nabolag. For et fantastisk sted å bo.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har krysset av feil i Egenerklæringsskjemaet vedr. tegning av Boligselgerforsikring ifbm. salget. Det korrekte skal være at selger ønsker å tegne boligselgerforsikring. Dette ble ikke endret da selger ikke hadde anledning til å gjennomføre endringen i skjemaet pga. ferie.

Bekreftelse - Selger har tegnet boligselgerforsikring. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Leiligheten er vasket ut i forbindelse med avslutning av et leieforhold. Leiligheten er ikke bebodd siden utflytning og leiligheten vil dermed ikke bli ytterligere vasket før overlevering.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 290 000

Omkostninger

128 312

TOTALT

4 418 310

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern