Apeltunlien 61

Solgt

3 250 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 346 940

P-ROM

71

ANTALL ROM

2

Apeltunlien 61

Lys og innbydende endeleilighet | Store uteareal | Solrikt, usjenert og fin utsikt | Fast garasjeplass | Alt på ett plan

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Apeltunlien 61

PRISANTYDNING

3 250 000

OMKOSTNINGER

96 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 702

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

71/76/83KVM

TOMT

Eiet tomt,1555KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220116

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré (3 m²), bad/wc (6,3 m²), vaskerom (3,9 m²), to soverom (hhv. 6,7 m² og 13,3 m²), stue (28,9 m²) og kjøkken (6,9 m²)

Uteplass:
Terrasseplatting ved inngangspartiet på 12,7 m²

Lagringsplass:
Bod med utvendig inngang (5,2 m²)

Samlet primærareal (P-rom) = 71 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 76 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 83 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Nylagt gulv i stue, kjøkken og begge soverommene
- Nymalte vegger og tak i alle rom (- bad)
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Sentralstøvsuger
- Varmekabler i gangen, stue og bad.
- Pipeløp i stuen
- Stor utebod ved inngangspartiet

Leiligheten |
Dette er en lys og innbydende leilighet med skjermet inngangsparti på nedsiden av bygget. Her er store og solrike uteareal. Det er stor utebod like ved inngangspartiet. Boden har innlagt strøm og det er installert ny dør og lufteventil i boden.

Leiligheten har gang med fliselagt gulv, varmekabler og plass til gode garderobeløsninger. Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. Dette er en løsning som gir både stue og kjøkken optimale lysforhold, god romfølelse samt fleksibilitet for plassering av møbler. Halvvegg skjermer kjøkkeninnredningen fra sittegruppen i stuen. Stuen har store vindusflater og utgang til terrasse og hage. Kjøkkenet har innredning med god skap- og benkeplass. Innredningen har innebygget stekeovn og steketopp, overskapene går helt til taket og det er fliser på vegg mellom overskap og benkeplate. Det er flere el. uttak på kjøkkenet og god belysning. Leiligheten har et romslig bad med fliselagte gulv og vegger, varmekabler og innredning med heldekkende servant og god skapplass. Det er eget vaskerom/teknisk rom vegg i vegg med badet. Det er to soverom på hhv. 6.7 m2 og 13.3m2 .

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gangen. Varmtvannsbereder, fordeler skap for rør i rør-system, brannslange, aggregat for ventilasjonsanlegg og motor for sentralstøvsuger er plassert på teknisk rom/vaskerom.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Eiendommen har en attraktiv og rolig beliggenhet på Apeltun i et etablert boligområdet. Gangavstand til både buss, butikk, barnehage, skole og fotballbane. Det er også kort avstand til Laguneparken med de fleste servicetilbud, samt bussterminal og bybane. Kort kjøretur til store arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad, samt Bergen Lufthavn Flesland. Ca. 17 minutter til Bergen sentrum. Av turmuligheter har man blant annet Osbanetraseen, Smøråsfjellet og Stendafjellet like i nærheten.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn/topp) medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 250 000

Omkostninger

96 942

TOTALT

3 346 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern