Ådlandsstraumen 35

Solgt

5 450 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

5 587 140

P-ROM

110

ANTALL ROM

3

Ådlandsstraumen 35

Enebolig klar for renovering | Garasje | 3 separate bruksnumre/tomter | Stor tomt med antatt utviklingspotensiale

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Ådlandsstraumen 35

PRISANTYDNING

5 450 000

OMKOSTNINGER

137 142

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

110/181/0KVM

TOMT

Eiet tomt,4105KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220093

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje
Entré/gang (5,1 m²), gang/trapperom (9,2 m²), bod (4,2 m²), bod 2 (4,1 m²), bod/verksted (7,7 m²), bod/tørkerom (7 m²), vaskekjeller (8,4 m²) og kjellerrom (20,6 m²

Innhold | Hovedetasje
Entré/trapperom (5,7 m²), gang (8,3 m²), bad (3,1 m²), wc-rom (1,1 m²), soverom (10,8 m²), stue (22,5 m²), spisestue (14,1 m²) og kjøkken (9,6 m²)

Mrk.
Det ene soverommet i hovedetasje har vært benyttet som spisestue.

Innhold | 2.etasje
Gang/trapperom (7,3 m²), soverom (12,7 m²) og soverom 2 (10,8 m²). Gulvareal i loftsetasje inkl. trappeåpning utgjør 35 m²

Garasje
Garasje med én biloppstillingsplass. Bruksareal 28 m²

Lagringsplass:
God lagringsplass i underetasje/kjeller

P-rom er:
Alle rom i hovedetasje og loft.

S-rom er:
Alle rom i underetasje

Samlet primærareal (P-rom) = 110 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 181 kvm.

Standard

Presentasjon | Det er med glede ZMEGLEREN v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne store eiendommen i Ådlandsstraumen ved porten til Hjellestad.

Eiendommen | Eiendommen ble etablert 23.06.1955 og har bruksnavn Sjøglytt (hoved bnr. 84). Eiendommen har vært i familiens eie siden boligen ble oppført. Eneboligen går over tre plan og har saltak m/ betongtakstein. Boligen har vært fraflyttet de senere årene. Boligen fremstår med eldre standard og det må påregnes generell oppgradering/renovering og utskiftninger på bygningsmassen. Boligen består av en hovedetasje, innredet loft og uinnredet underetasje/kjeller. Det er også en garasje på eiendommen.

Tomten | Tomten er uvanlig stor og består av tre bruksnumre (bnr. 84, 293 og 294). Eiendommen omfattes av kommuneplan 65270000 med formål Bolig. En kan anta at det er potensiale for utvikling av eiendommen. Et slik arbeid antas å være for profesjonelle aktører.

Tomter kan omsettes | Bnr. 293 og 294 kan fritt omsettes dersom en ikke skulle ha behov for de to ubebygde tomtene. I dette tilfellet selges de tre bruksnumrene samlet.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport, selgers egenerklæringsskjema og reguleringssvar fra Bergen kommune.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en stor eiendom med potensiale.

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Ådland/Hjellestad. Fra boligen er det utsikt over nærområde/nabolaget og omkringliggende fjell, samt sjøgløtt. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger. Ca 6,8 km til Lagunen Storsenter med alle fasiliteter/servicetilbud. Ca 1,7 km til Blomsterdalen Senter med fasiliteter som dagligvarebutikker, apotek, frisør, bakeri mm. Idrettsanlegg på Liland, samt kort vei til skoler som Hjellestad Skole, Liland Skole, Ytrebygda Skole og Sandsli Videregående Skole. Kort avstand til badeplass i Lønningen, og flere marinaer i område for båtinteresserte. Kort avstand til holdeplass for bybanen. Det kan nevnes at Sandsli/Kokstad har noen av Bergens største arbeidsplasser som bla Equinor, Telenor, Shell, Bergen Lufthavn mf. Meget sentral beliggenhet i forhold til ovennevnte.

Det vises forøvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Selger har ikke bebodd eiendommen på flere tiår og har dermed ingen kunnskap om eiendommens beskaffenhet og tilstand utover det tilstandsrapporten sier. Bolig og garasje og selges og markedsføres som et renoveringsprosjekt.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Bolig og garasje er ryddet og tømt til visning. Verken hus eller garasje blir utvasket ytterligere før overtagelse.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 450 000

Omkostninger

137 142

TOTALT

5 587 140

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern