Storms gate 4

Solgt

5 250 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 457 140

P-ROM

80

ANTALL ROM

3

Storms gate 4

Innbydende 4-roms leilighet i klassisk bygård | Altan | Stilsikkert kjøkken (2015) | God takhøyde og store vindusflater

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Storms gate 4

PRISANTYDNING

5 250 000

OMKOSTNINGER

13 450

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Aksje

FELLESUTGIFTER

3 984

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

80/81/88KVM

TOMT

Fellestomt,362KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220074

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang, vaskerom, kontor/arbeidsrom, bad/wc, spisestue, tv-stue/dagligstue og kjøkken med spiseplass.

Balkong:
Fra et av soverommene er det utgang til balkong på 8.2 m² som vender mot bakplass (sør/- vestvendt). Denne balkongen er felles med naboleilighet i samme etasje og skal kunne anvendes som rømningsvei.

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer tre boder fordelt med en loftsbod som har gulvareal på 5.3 m² (mindre målbart areal pga. skråtak) + to kjellerboer på hhv. 4,5 m² og 2,4 m².

Fellesareal:
Det er felles vaskerom i kjelleretasjen og loftsetasjen. Det er to store tørkerom på loftet i tillegg til felles bod. Det er enkel tilgang til kjelleretasjen fra gaten i tillegg til intern tilkomst i bygget. Det er også tilkomst til koselig bakhage fra byggets felles trappegang.

Samlet primærareal (P-rom) = 80 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 81 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 88 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Lys og luftig leilighet med fine detaljer
- God takhøyde og store vindusflater
- Stue/kjøkken på 31.6 m2 med takhøyde på 2.7 meter
- Peisovn i stuen som gir god oppvarming
- Pent kjøkken fra 2015 med integrerte hvitevarer
- Helfliset baderom oppusset i 2005
- Fint tregulv som ble slipt og behandlet i 2015
- Ingen dok. avgift ved kjøp av aksjeleilighet
- Ingen dugnadsplikt / inkl. trappevask

Leiligheten |
Lys og innbydende leilighet med fine detaljer, profilert listverk, rom med god takhøyde og store vindusflater.

Inneholder gang med garderobeplass og hylleseksjon for sko. Lekkert kjøkken med god plass til stort spisebord. Innredningen har rikelig med skap- og benkeplass (fronter og benkeplate er fra 2020). Det er integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er åpen løsning mot stuen som har god plass til stor sittegruppe. Fra stuen er det dobbelskyvedør mot tv-stue/alternativt soverom nr 3. Dette rommet har peisovn og stor karnapp. Løsningen gir fine overganger og når du åpner opp dobbeltdør mellom stuene får du en optimal romfølelse med rikelig lys og luft. Baderommet har fliselagt gulv og vegger og det er lagt varmekabler i gulvet. Badet har stor dusjnisje og opplegg til vaskemaskin. Begge soverommene har god plass til seng og garderobeløsninger. Hovedsoverommet har utgang til altan med god plass til sittegruppe.

Oppgraderinger i senere år |
Baderommet ble omfattende oppgradert i 2005, arbeidet ble utført av Rørkompaniet AS. Peisovn i stuen ble installert i 2010. Kjøkkenet ble fornyet og ombygget i 2015 med stilfull innredning som har god skap- og benkeplass samt integrerte induksjonstopp og stekeovn. Varmtvannsbereder ble fornyet i 2015 med aquastopp. Sikringsskapet ble fornyet til automatsikringer. Alle tregulv ble slipt og behandlet i 2015 og flere av overflater (vegger og tak) ble malt. Det ble installert nye skyvedører mellom stuene i 2017. Det er montert ny låskasse til leilighetens hoveddør og altandør (samme nøkkel).

Bygget |
Porttelefonsystemet i bygget ble fornyet i 2021. Det er bare få år siden altanene ble fornyet og etablert som rømningsvei. Bygget har installert seriekoblet brannvarslingsanlegg. I en periode for de kommende 2 til 4 år så vurderer beboerne å fornye vinduene mot bakplassen og male fasaden mot Storms gate og Welhanvens gate. Aksjelaget har noe oppsparte midler til denne jobben men må ta opp nytt lån for å dekke totalomkostningene.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bl.a. bildepresentasjon, vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Dette er en klassisk hjørnebygård ved overgang mellom Welhavens gate og Storms gate. Denne leiligheten ligger i bygget 2. etasje (3. etasje sett fra inngangspartiet). Flere av gatene i nærområdet er opparbeidet med brostein, beplantning og sittegrupper.

Som beboer i Storms gate får du dagligvarebutikk og koselige kafeer i umiddelbar nærhet. Det er også bare få minutter å gå til den attraktive Bystranden og Vilvite - Bergen Vitensenter. Tilsvarende kort avstand til Nygårdshøyden med bl.a. UiB, Naturhistorisk museum og Botanisk hage. Herfra er det bare få minutter å gå til pulserende Bergen sentrum. Man har også enkel adkomst med rundt 5 minutters gange til bybanestoppet ved Gamle Nygårdsbro og tilsvarende til Puddefjordsbroen, der man har meget gode bussforbindelser.

Møhlenpris har de senere år blitt en svært attraktiv plass å bo for alle aldersgrupper i alle livets faser. Her er det godt tilrettelagt for barnefamilier med nærhet til skole og barnehage, ballbane og praktfullt parkanlegg. For yngre med nærhet til Handelshøyskolen BI, UiB og Bergen sentrum. Det er godt tilrettelagt for at beboerne kan sosialisere ved sittegrupper som er opparbeidet som en del av gatetunene. Boligstrukturen har også en god miks med alt fra små leiligheter og opp til store leiligheter tilpasset bl.a. barnefamilier.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
I forbindelse med ombygging av kjøkken i 2015 så ble kjøkkenet flyttet fra rom som i dag er hovedsoverom til den åpne løsningen som er i dag mellom stue og kjøkken. Arbeidet ble utført av fagfolk. Til orientering så var det to andre leiligheter i bygget som utførte tilsvarende samme løsning i denne perioden..

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 250 000

Omkostninger

13 450

Fellesgjeld

193687

TOTALT

5 457 140

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern