Tjødnlie 520

Solgt

3 375 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 473 440

P-ROM

60

ANTALL ROM

2

Tjødnlie 520

Lekker 3-roms fritidsleilighet | Garasjeplass | Ypperlig beliggenhet på Kikut | Umiddelbar nærhet til skiløyper!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Tjødnlie 520

PRISANTYDNING

3 375 000

OMKOSTNINGER

98 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 740

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

60/63/0KVM

TOMT

Eiet tomt,2720KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220066

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang med plassbygget garderobeskap, helfliset bad/wc/vaskerom, innvendig bod/teknisk rom, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Uteplass:
Med utgang fra stue/kjøkken er det adkomst til en koselig og overbygget uteplass med belegningsstein.

Parkering:
Tilhørende seksjonen er det fast garasjeplass i lukket anlegg.

Lagringsplass:
I bakkant av garasjeplassen er det en medfølgende sportsbod/nettingbod på 5 kvm.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal (P-rom):

1. etasje | 60 kvm.:
Gang, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Sekundærareal (S-rom):
Innvendig bod 3 kvm.

Samlet primærareal (P-rom) = 60 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 63 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Lekker eierleilighet med funksjonell planløsning
- Moderne innredning med en hyttekoselig atmosfære
- Delikat Drømmekjøkken med Miele hvitevarer
- To lyse soverom med god størrelse
- Plassbygde senger med totalt 6 sengeplasser
- Lys 1-stavs eikeparkettgulv
- Heis i bygget og fast garasjeplass
- Egen sportsbod bak garasjeplassen
- Ski-inn / ski-ut til Kikut/Vestlia
- Kikutkroa (restaurant og skiutleie) like ved
- Variert løypenett rett utenfor døren
- Skibuss fra Vestlia til Geilo sentrum
- Nydelige turområder sommer som vinter

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne koselige fritidsleiligheten med populær beliggenhet i sameiet Kikut Panorama. Leiligheten har enkel adkomst i 1. etasje med tilhørende uteplass. Tilknyttet leiligheten er det også fast garasjeplass i lukket anlegg med egen sportsbod/nettingbod på 5 kvm. i forkant av biloppstillingsplassen.

Moderne | Leiligheten ble bygget i 2015 og leiligheten har moderne fasiliteter og en hyttekoselig atmosfære. Her er det lett å finne seg til rette etter hektiske arbeidsdager. En dempet fargeskala er gjennomgående i hele leiligheten og den fremstår som tidsriktig innredet. Lekkert kjøkken fra Drømmekjøkken med tilhørende hvitevarer fra Miele. Det er tilrettelagt med plassbygde senger på soverommene (totalt 6 sengeplasser).

Muligheter | Beliggenheten på Kikut anses som svært god. Her er det ski-inn / ski-ut til preparerte langrennsløyper og alpintrekk (SkiGeilo) i umiddelbar nærhet. Her kan både store og små boltre seg i naturskjønne omgivelser - sommer som vinter. Et eldorado for dem som ønsker å lade batteriene etter en hektisk arbeidsuke. Det er enkel tilkomst med tog til Geilo stasjon fra både øst og vest, samt buss som tar deg og dine videre til Kikut på en trygg måte.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en flott fritidsleilighet med gjennomgående fine kvaliteter, koselig uteplass, fast garasjeplass og umiddelbar tilgang på utallige skiløyper og nydelig turterreng. Leiligheten må oppleves - velkommen til visning!

Nærområdet

Velkommen til Kikut Panorama - et etablert og meget populært område beliggende i naturskjønne omgivelser på Kikut. Et fantastisk fjelleldorado med ypperligere turmuligheter sommer som vinter.

Leiligheten ligger flott til med ski-inn / ski-ut fasiliteter til varierte alpin- og langrennsløyper. Her kan man boltre seg i over 500 km preparerte langrennsløyper som er tilpasset alle aldersgrupper. Her finner både store og små seg vel til rette. Geilo og Hol Kommune er blant de beste områdene i Norge for langrennski og har løyper både i dalene og på fjellplatåene. Sesongen starter i oktober/november og varer helt til mai. De mest ivrige langrennsløperne kan gå på ski i de høyere fjellområdene helt til juni. Langrennsløypene opprettholdes etter en høy standard gjennom hele vinteren. De er gratis å bruke og det finnes et bredt spekter av nivåer på løypene - alt fra korte, flate områder for nybegynnere til mer utfordrende løyper langs fjelltoppene.

Geilo er også omkranset av 21 heiser og 45 alpinløyper fra barneområder til terrengparker og svarte bakker. Du kan bruke samme skipass i alle heiser. Skibussen tar deg enkelt fra den ene siden av dalen til den andre, slik at alle løyper er lett tilgjengelige. Tilknyttet skianleggene er det også ulike serveringssteder med et bredt utvalg av mat og drikke. Kikutkroa finner man like i nærheten. Et populært spisested med smakfulle retter og en koselig atmosfære.

Geilo byr på mange muligheter som innebærer gode turmuligheter i vakkert landskap - både sommmer og vinter. Her kan man utfolde seg hele året, som gir stedet en høy bruksverdi.

Det er få minutters kjøretid til Geilo sentrum med dagligvare, flere butikker og restauranter m.m. Her finner man også tilbud som after-ski der man ta seg noe leskende å drikke i festlig lag.

Det er enkel tilkomst med tog - både fra øst og vest. Fra Geilo stasjon kan man ta Kikutbussen opp til Kikut torsdag eller fredag med retur påfølgende søndag. Stort enklere blir det ikke.

For ytterligere informasjon henvises til: www.geilo.no

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader (oppgitt for siste år):
Innboforsikring: Kr. 2.392,- per år
Strømforbruk fra juli 2021 til mars 2022 = 3.736 kWh
Felleskostnad: Kr. 1.740,- per måned = kr. 20.880,- per år
Kostnad til felles vedlikehold av veinett på Kikut = kr. 3.249,- per år
Kommunale avgifter: Kr. 13.656,- per år

Årlige kostnader er basert på selgers eget strømforbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn. Ingen andre hvitevarer følger med i handelen.

Annet:
Plassbygde senger med skuffer i underkant samt garderobeskap medfølger i handelen ifølge selger.

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 375 000

Omkostninger

98 442

TOTALT

3 473 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern