Erdalsneset 41

Solgt

3 780 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

3 895 890

P-ROM

160

ANTALL ROM

4

Erdalsneset 41

Enebolig med godkjent utleiedel | Oppussingsobjekt | Praktfull beliggenhet og nydelig sjøutsikt | Garasje i felles rekke

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Erdalsneset 41

PRISANTYDNING

3 780 000

OMKOSTNINGER

115 892

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

160/187/207KVM

TOMT

Eiet tomt,672KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220087

Arealer og fordeling pr etasje

Utleiedel | underetasje:
Entré, bad, soverom, kjøkken, stue og disponibelt rom.

Hoveddel | underetasje:
Mellomgang, vaskerom og diverse boder.

Hoveddel | 1. etasje:
Vindfang, hall, toalettrom, bad, 2(3) soverom (vegg til det ene soverommet er fjernet, slik at hovedsoverommet har blitt mye større. Vegg og tilkomst kan reetableres ved å sette opp ny vegg/dør, slik at man får tilbakeført opprinnelig løsning med 3 soverom), kjøkken, dagligstue og tv-stue.

Uteplass:
Fra tv-stuen er det utgang til en koselig uteplass på 23 m², med nydelig sjøutsikt. I tillegg er det adkomst til en nord-østvendt luftealtan fra hovedsoverommet (areal 8,4 m²).

Eksterne boder / lagringsplass:
Utover bodene i kjeller er det et kaldtloft med gulv på midten, der man har ytterligere lagringsmuligheter (adkomstluke via soverom). Under terrassen er det også en snekkerbod med utvendig adkomst. Det er også en liten lekehytte på tunet utenfor huset.

Parkering:
Tilhørende garasjeplass i felles garasjerekke. Foruten garasjen er det også noen biloppstillingsplasser i bakken opp til huset og utenfor huset.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal (P-rom):

Utleiedel - underetasje:
Entré (6,6 m²), bad (2,7 m²), soverom (10,8 m²), innredet rom (10m²), stue og kjøkken (23,4 m²).

Hoveddel - underetasje:
Mellomgang (4,8 m²).

Hoveddel - 1. etasje:
Entré (1,9 m²), trappegang (1,4 m²), gang (5,9 m²), mellomgang (4,2 m²), bad (3,4 m²), toalett (1,3 m²), soverom (9,3 m²), soverom (11,5 m²), soverom (6,7 m²), stue (26,5 m²), spisestue (10,2 m²) og kjøkken (10,8 m²).

S-ROM:
Underetasje: Kjellergang (17,6 m²), bod (1,4m²), bod (2,4 m²) og vaskekjeller (4,5 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 160 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 187 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Selveiende enebolig med innholdsrik romløsning
- Godkjent utleiedel i underetasjen
- Skattefri leieinntekt ved utleie etter dagens regelverk
- Herlig sjøutsikt over Byfjorden og tilliggende område
- Taktekking fra 2019 med nye lekter/feder og takstein
- Generell oppussing/modernisering anses nødvendig
- Nærhet til barnehage og Erdal barneskole
- Få minutters gåavstand til bussforbindelse
- Rimelig kjøretid til Kleppestø Senter
- Hurtigbåtforbindelse til Bergen (Kleppestø båtkai)
- Rundt 25 minutters kjøretid til Bergen sentrum

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN presenterer denne koselige eneboligen, med fenomenal beliggenhet ved sjøen på Erdalsneset (Askøy). Vidunderlig sjøutsikt over byfjorden og tilliggende område med et yrende liv på fjorden, som stadig endrer seg. Beliggenheten anses som svært god.

Innholdsrikt | Boligen har en innholdsrik romløsning, men har behov for generell modernisering. I boligens underetasje er det også en godkjent utleieenhet, som genererer skattefrie leieinntekter etter dagens regelverk. Med de rette grepene kan man få en svært pen familiebolig med en uvanlig flott beliggenhet.

Uteplasser | Tilknyttet boligen er det en koselig terrasse/uteplass, der solen kan nytes fra tidlig morgen. En herlig utesone, som er rigget for soling, kos og sosiale sammenkomster (areal 23,2 m²).

Parkering | Det er fast garasjeplass i felles rekke, like nedenfor huset. I tillegg er det mulig å parkere i bakken opp til huset og på gårdstunet.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er gåavstand til nærliggende busstopp med hyppige avgangstider samt rimelig kjøretid til Kleppestø sentrum med hurtigbåtforbindelse til Bergen. Alt innenfor en fornuftig radius fra området. I tillegg er det få minutters kjøretid til Bunnpris og Kiwi på Florvåg.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en koselig familiebolig med godkjent utleiedel samt utmerket beliggenhet ved sjøen i et populært og barnevennlig område. Eiendommen bør oppleves - velkommen til visning!

Nærområdet

Eiendommen har en særdeles fin beliggenhet i et etablert boligområde på Erdalsneset. Eiendommen ligger et stenkast fra sjøen med fenomenal utsikt over innseilingsleden til Bergen og omkringliggende område.

Det er få minutters gåavstand til bussforbindelse på Erdal med linjene 480, 484, 485, 495 og 499 (rundt 400m i luftlinje).

Området anses som barnevennlig med rimelig avstand til barnehage, Erdal barneskole og Erdal ungdomskole. I løpet av få minutters kjøretid kommer man til idrettsanlegg som Myrane Idrettsbane og Askøyhallen.

Det er rundt 8 minutters kjøretid til Kleppestø Senter, der man finner flerfoldige butikker og forskjellige servicetilbud. På Kleppestø båtkai finner man også hurtigbåtforbindelse som bringer deg videre til Strandkaien i Bergen sentrum. I rushtiden har båten avgang hver halvtime.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader (oppgitt for siste år):
- Kommunale avgifter: Kr. 20.000,- per år
- Bygningsforsikring inkl. innbo: Kr. 6.933,- per år
- Strømkostnad (feb 21 - jan 22): Kr. 23.754,- per år

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn. Ingen øvrige hvitevarer følger med i salget.

Skjeggkre:
En av arvingene observerte nylig det som antas å være skjeggkre på kjøkkenet i utleiedelen.  Det er også sett noen skrukketroll i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 780 000

Omkostninger

115 892

TOTALT

3 895 890

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern