Måseskjærveien 12

Solgt

4 600 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 726 940

P-ROM

56

ANTALL ROM

1

Måseskjærveien 12

2-roms i sjøkanten

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Måseskjærveien 12

PRISANTYDNING

4 600 000

OMKOSTNINGER

126 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 047

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

56/59/66KVM

TOMT

Fellestomt,0KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220051

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Gang (5.7 m²), bad/wc/vaskerom (5.1 m²), soverom (13.4 m²) og stue/kjøkken (29,2 m²).

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til terrasse på 13.3 m² med tilkomst til bod på 3.3 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 56 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 56 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 66 m²

Standard

Kort oppsummert:
-Lys og innbydende eierleilighet
- Altan på hele 13 m2 i sjøkanten
- Altanen har overbygg med innfelt downlights
- Medfølger fast plass i felles garasjeanlegg
- Stor felles sykkelbod like ved byggets inngangsparti
- Heis og trappefri tilkomst
- Gang og trappevask utføres av renholdsfirma
- Betongskille og seriekoblet brannvarslingsanlegg
- Kort vei til bussholdeplass og butikk med post.
- Få min. til SATS treningssenter og til turterreng i Byfjellene
- Flotte fellesområder med bryggeanlegg og tilgang til sjøen
- Gode bussforbindelser og få min. til Bergen sentrum
- Ca. 10. min. på sykkel til NHH

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende og arealeffektive eierleiligheten.

Leilighetens standard |
Leiligheten fremstår som stilsikker og innbydende med en arealeffektiv og god løsning. Det er stor gang som har rikelig med garderobeplass. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og dusjnisje. Det er opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel på badet. Soverommet har fin utsikt samt en størrelse og form som gir plass til gode garderobeløsninger. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir rommet optimale lysforhold og fleksibilitet for plassering av møbler. Kjøkkenet har innredning med rikelig skap- og benkeplass. Fra stuen er det utgang til stor og solrik altan med overbygg som også gjør den anvendelig på varme men regnfulle dager. Det er også lagt praktisk opp med bod på altanen som har god lagringsplass.

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap med automatsikringer og porttelefon med automatisk åpner til hoveddøren i bygget er plassert i gangen. Det er montert systemlås. Varmtvannsbereder er plassert i kjøkkeninnredningen. Opplegg til vaskemaskin på badet.

Informasjon |
For ytterligere byggeteknisk informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport.

Nærområdet

Leiligheten har en fin plassering i det eksklusive sameiet Sandviken Brygge. Bygget ligger i førstelinje mot sjøen. Så her kan du nyte sjøduften og enkelt ta del i det maritime miljøet. Trappefri og enkel tilkomst.

Sandviken Brygge er et svært populært og attraktivt leilighetskompleks i Bergen. Området er rolig, tilbaketrukket fra hovedveien og fellesareal som grenser til byfjorden. Det er maritime og naturskjønne omgivelser med pent opparbeidet fellesareal med beplantning, gangstier, benker og brygge. Her er det enkelt å sosialisere med hyggelige naboer eller trekke seg tilbake på sin private altan. Det er gode bademuligheter fra kaianlegget og bare få minutter å spasere bort til båthavnen. Tilsvarende er det også bare få minutter å gå til koselig kafe i sjøkanten og Kystkultursenteret med aktiviteter for store og små. Så her er alt lagt til rette for den beste rekreasjon.

Som beboer får man nærhet til by, fjord og fjell. Fra boligen er det gode kollektivforbindelser inn til Bergen sentrum og ut mot Åsane. Dagligvarebutikken Coop Extra ligger bare noen meter fra leiligheten (også med post i butikk). Videre tar det ca. 3-4 minutter til Bergen sentrum med bil. Bergen sentrum kan tilby shopping, serveringssteder, uteliv, kulturtilbud med mye mer. For den aktive finner du SATS ELIXIA noen få meter fra boligen. Videre er Bergen Fitness, Lehmkuhlhallen og Stoltzekleiven/byfjellene like i nærheten. Med andre ord har du mange gode aktivitetstilbud i nærområdet

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Det oppfordres kjøper til å gjøre en grundig undersøkelse av leilighetens tilstand og da gjerne sammen med byggekyndig person.

Hvitevarer:
Dersom kjøkkeninnredning har integrerte hvitevarer så skal disse medfølge i handelen dersom annet ikke er avtalt. Hvitevarene er i så fall brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

I hht. § 7 i sameiets husordensregler er det bestemt at: Grilling på terrasser og uteplasser er tillatt dersom det anvendes gass eller elektrisk grill. Dette under forutsetning av at det ikke er til sjenanse for andre beboere. Grilling med kull eller bruk av tennvæske er ikke tillatt.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 600 000

Omkostninger

126 942

TOTALT

4 726 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern