Formanns vei 15B

Solgt

9 900 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Tomannsbolig

TOTALPRIS

10 138 800

P-ROM

197

ANTALL ROM

5

Formanns vei 15B

Flermannsbolig med svært attraktiv beliggenhet | Takterrasse og stor hage | Praktfull utsikt | Meget solrikt | Parkering

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Formanns vei 15B

PRISANTYDNING

9 900 000

OMKOSTNINGER

238 842

BOLIGTYPE

Tomannsbolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

197/274/300KVM

TOMT

Eiet tomt,260KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220052

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Inngangsparti og trappegang - Stue 1, stue 2 med trappesats, mellomgang, dusjrom, badstue, vaskekjeller, kott og tre boder.

Innhold | 1. etasje
Trappegang - Gang, bad/wc, soverom, to stuer og kjøkken.

Innhold | 2. etasje
Trappegang - Gang, bad/wc, tre soverom, mellomgang, stue og kjøkken.

Innhold | Loftsetasje
Trappegang - Gang, innredet rom og tre boder. Tilkomst til takterrasse på 10 m2 fra innredet rom.

Uteplass:
Med tilkomst fra trappegang ved areal mellom 1. og 2. etasje er det utgang til stor bakhage med terrasse.

Samlet primærareal (P-rom) = 197 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 274 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 300 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Huset var opprinnelig kombinasjon bolig og næring
- Det ble lagt ny KDN Glasert takstein i 2007
- Vestvendt takterrasse på 10 m2 med praktfull utsikt
- Stor bakhage og terrasse med uthus for lagring
- Egen bilplass ved husets inngangsparti
- Innlagt fiber
- Stort utviklingspotensial

Husets opprinnelse |
Husrekken ble tegnet av arkitekt Torgeir Alsaker og fikk ferdigattest av Bergen kommune i 1932. Da ble bygget oppført med butikklokale i front av underetasjen med eget inngangsparti til butikken i tillegg til felles inngang for leilighetene på siden av huset. Bakre del av underetasjen var bestående av lager, vaskerom, wc og boder. Det var to 3-roms leiligheter med en i 1. etasje og en i 2. etasje. Loftet var bestående av stort loftsrom i tillegg til to boder. Trappesatsen framstår i dag slik den ble bygget i sin tid fra underetasje til loftsetasjen.

Standard og løsning |
Dette er en meget spennende bolig som har et mulig potensial for bruks som familiebolig med utleie, eventuelt omsøkes til enebolig samt at det trolig er potensial for seksjonering. Det orienteres om at det av dagens eier ikke er søkt om eller gjort undersøkelse til slike endringer.

Arealbruken er i dag bestående av en 3-roms leilighet i 1. etasje som har direkte tilkomst til arealet i underetasjen. Det er en 4-roms leilighet i 2. etasje. Loftsetasjen er bestående av stort loftsrom med utgang til takterrassen. Det er i tillegg mellomgang, to boder og loftsrom.

Ut i fra husets byggeår og tilstand så må det forventes behov for oppgradering og modernisering. Det vises ellers til vedlagt tilstandsrapport.

Dagens eier har selv benyttet hele boligen slik at den overtas uten leieforhold av noen art.

Nærområdet

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet med praktfull utsikt fra leiligheten i 2. etasje og ikke minst fra takterrassen. Det er skjermet terrasse og stor bakhage. Beliggenheten gir meget gode solforhold.

Eiendommen er beliggende i et av de mest attraktive boligområdene i Sandviken. Her er du tilbaketrukket fra hovedvei. Det er enkel tilkomst til eiendommen og godt åpent areal i front og på baksiden av huset. Her får du kort gangavstand til skoler og barnehager, parkanlegg og vakkert turterreng i Fjellsiden. Det er også bare få minutter å gå ned til sjøen med offentlig torg, bryggeanlegg og kafe/restaurant. Her er det lagt til rette for bading og fin rekreasjon for hele familien. Fra Formanns vei er det i underkant av 20. minutter å spasere til Bergen sentrum og bare få minutter å gå til lokalbutikker i hhv. Sandviken Dagligvare i Ekregaten og Bunnpris i Mulen som også har søndagsåpent.

Blir Bybanen mot Bergen-nord gjennomført slik den er regulert nå vil denne eiendommen få gangavstand til bybanestopp. Tilsvarende er det kort avstand til Mulebanen hvor det jobbes med endelig regulering for oppgradering til flerbrukshall som etter vår vurdering vil styrke idrettstilbudet ytterligere og være positivt for beboere i nærområdet.


Skoler og barnehager |
Eventyrskogen skole 1-4 kl. ca. 0.2 km. Krohnengen skole 1-7 kl. ca. 1 km. Rothaugen skole 8-10 kl. ca. 0.8 km. Bergen katedralskole ca. 2.6 km. Danielsen videregående skole ca. 2.6 km. Kidsa Christinegård 0-5 år ca. 0.5 km. Mulesvingen barnehage 0-6 år ca. 0.5 km. Sandviken menighets barnehage 3-6 år ca. 0.7 km.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken i 1. etasje medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Byggetekniske endringer:
Planløsning av leiligheten i 2. etasje er endret i senere tid til fordel for flere soverom. Det er montert intern trapp fra leilighetens i 1. etasje til opprinnelig butikklokale i underetasjen. De opprinnelig butikklokalene er endret til kjellerstue. Det er montert takvinduer til loftsrommene. Det orienteres om at de nevnte endringer er ikke byggemeldt og godkjent.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

9 900 000

Omkostninger

238 842

TOTALT

10 138 800

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern