Haugeveien 27

Solgt

5 490 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 626 940

P-ROM

69

ANTALL ROM

2

Haugeveien 27

Nyoppusset 3(4)-roms eierleilighet | Takrosetter og god takhøyde | Stort kjellerareal medfølger | Sentrumsnært!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Haugeveien 27

PRISANTYDNING

5 490 000

OMKOSTNINGER

136 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 000

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

69/104/115KVM

TOMT

Eiet tomt,157KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220042

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang, gjestetoalett, mellomgang, helfliset bad/wc, soverom, bod/disponibelt rom (har vært benyttet til gjesterom av nåværende eier), kjøkken, spisestue og dagligstue.

Tilleggsareal i kjeller:
Tilhørende seksjonen er det et tilleggsareal i underetasjen bestående av vaskerom og 2 kjellerrom mot Observatoriegaten (det er dør fra kjøkken med trappeadkomst til kjelleren).

Eksterne boder:
Seksjonen disponerer en mindre bod rett utenfor inngangsdøren (denne boden ligger på sameiets fellesareal iht. tinglyst seksjonering), samt en nettingbod i kjelleren (areal: 4,9 m²).

Fellesareal i kjeller:
Det er felles sykkelrom for sameiets beboere i kjelleren.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 69 m²:
Gang (5,2 m²), mellomgang (5 m²), bad (3,3 m²), toalett (1,3 m²), soverom (11,8 m²), stue (16,8 m²), spisestue (10,4 m²) og kjøkken (11,1 m²).

S-rom:
1. Etasje: Bod (6,3 m2). Rommet benyttes i dag som soverom.
Underetasje: Gang/bod (6,3 m²), vaskerom (3,8 m²), innredet rom (18,2 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 69 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 104 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 115 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Nyoppusset og lekker selveierleilighet
- Boligen ligger gunstig plassert i 1. etasje
- Enkel og trappefri adkomst
- Leiligheten egner seg også godt for den voksne kjøpergruppen
- Tiltalende fasade med flotte utsmykninger og ornamenter
- God romfølelse med luftig takhøyde og takrosetter
- Lekkert Epoq kjøkken med tilhørende hvitevarer
- Nytt helfliset bad i 2021 med rør-i-rør system
- Mulig å lage ekstra soverom (spisestue)
- Stort kjellerareal medfølger seksjonen
- Svært populært område på beste Nordnes
- Kun få minutter til skole og flere barnehager
- Flere dagligvareforretning i nærområdet
- Søndagsåpen Bunnpris butikk i nærheten
- Nordnesbussen (nr. 11) stopper rett utenfor bygget
- Nært idylliske Nordnesparken
- Nært Nordnes Sjøbad med oppvarmet basseng
- Koselig rusletur til Torgalmenningen og byens mangfold

Presentasjon | Det er med stor glede og ydmykhet ZMEGLEREN presenterer denne nydelige selveierleiligheten med enestående beliggenhet i Haugeveien på Nordnes.

Inspirasjon| Dette er leiligheten for deg som drømmer om en gjennomført og flott leilighet på beste Nordnes. Her får man en moderne bygårdsleilighet som er nyoppusset i 2021-2022. Generøs takhøyde og originale detaljer fra bygårdens byggeperiode er bevart, og skaper det klassiske uttrykket som ofte er forbundet med vakre bygårdsleiligheter fra denne tidsepoken.

Stilsikkert | Leiligheten er malt i duse og moderne fargetoner. Lekkert Epoq kjøkken med sorte skapfronter og integrerte hvitevarer samt et nytt bad som ble oppusset av Murmester Tor Pedersen AS i 2021 (nytt rør-i-rør system). Kort fortalt en spesiell leilighet med sofistikert eleganse.

Mulighet | Dersom man har behov for flere soverom er det mulig å lage ett ekstra soveværelse, ved å benytte spisestuen til dette formålet. Denne løsningen gir økt fleksibilitet i forhold til den enkeltes behov. Bruk av spisestue til soverom samsvarer med godkjente bygningstegninger.

Tilleggsareal | I kjelleren er det et tilleggsareal som disponeres av leiligheten som selges. Arealet inneholder vaskerom og 2 kjellerrom. Nåværende eier har blant annet benyttet det ene rommet som tv-stue. Det gjøres særskilt oppmerksom på at rommene i kjelleren er ikke godkjente som varige oppholdsrom.

Beliggenhet | Haugeveien er et av Bergens mest populære områder. Primært fordi folk trives så godt her. Med skole, barnehage, butikk, idrettshall og fotballbane like ved , ligger mye til rette for en praktisk hverdag - der tilfredshet preger den enkelte. Torgallmenningen og byens mangfold finner man en koselig spasertur unna.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Denne eierleiligheten må betegnes som en sjelden "godbit". Her kjøper en ikke kun en leilighet, men like mye en urban livsstil som så mange søker etter. Kom på visning, føl den gode atmosfæren og nyt omgivelsene.

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Haugeveien er en velkjent adresse på Nordnes og består primært av klassiske bygårder fra slutten av 1800-tallet. Haugeveien 27 er en flott hjørnebygård like i nærheten av Nordnes skole.

Nordnes er et lite lokalsamfunn i "hjertet" av Bergen, med blant annet lokale restauranter, kaféer, kaffebarer og nydelige parkområder. Kun få minutters gange unna ligger Nordnes sjøbad med badeplass, stupebrett og utendørs basseng. For alle som ønsker å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket, er området "prima".

Barnevennlig område med gode oppvekstkår og foreldre vil spare mye tid ved å ha "alt" rundt seg i nabolaget. I nabolaget ligger Klosteret barnehage, Nykirken barnehage og Haugeveien barnehage. I tillegg ligger Nordnes skole like ved. Av fritidstilbud er det aktiviteter i Nordneshallen, Nordnesbanen eller dansing/konserter på Verftet. Videre er det gategym, utekino, nabofester, 17-mai tog, fotballbane, idrettshall, kirke, eget buekorps, idrettslag, lokalavis,

Akvariet i Bergen samt flere lekeplasser i nærmeste omkrets. I nærområdet finner man også flere dagligvareforretninger som Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris (søndagsåpen) innen et par minutters radius.

Fra sentrumskjernen er hjemveien kort, og busslinje nr. 11 stopper like utenfor bygget. Kort oppsummert er Nordnes å anse som et at byens mest attraktive boligstrøk med masse historie i gatene og god atmosfære - året rundt!

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader (oppgitt for siste år):
Felleskostnad kr. 2.000,-/mnd. = Kr. 24.000,- per år
Kommunale avgifter = Kr. 13.045,- per år
Innboforsikring = Ca. kr. 1.500,- per år

Siste års strømforbruk er ikke oppgitt.

Hvitevarer:
Integrerte hvitevarer samt frittstående kjøleskap på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn. Ingen andre hvitevarer følger med i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 490 000

Omkostninger

136 942

TOTALT

5 626 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern