Fiolveien 12B

Solgt

2 680 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 833 120

P-ROM

65

ANTALL ROM

2

Fiolveien 12B

Flott 3-roms endeleilighet | Vestvendt terrasse | Nytt kjøkken og bad i 2018 | Disp. rom på loft | Ikke forkjøpsrett!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Fiolveien 12B

PRISANTYDNING

2 680 000

OMKOSTNINGER

17 244

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Aksje

FELLESUTGIFTER

4 242

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

65/80/87KVM

TOMT

Fellestomt,4945KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220033

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Høy 1. etasje:
Gang med speilgarderobe, helfliset bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.

Uteplass:
Fra stuen er det adkomst til en vestvendt terrasse med bra størrelse (areal 7,2 m²).

Tilleggsareal på loft:
Tilhørende innredet loftsrom (15,4 m²) følger med leiligheten. Dette rommet er oppgitt som tilleggsareal og er ikke regnet med i boligens primærareal (P-rom). lfølge selger/forretningsfører kan ikke dette rommet leies ut som selvstendig boenhet. Rommet har vært benyttet som gjesteværelse og til oppbevaring. Det er felles toalettrom på loftet.

Eksterne boder:
Det medfølger 2 eksterne boder i kjeller (areal hhv. 8,0 m² og 8,1 m²). Det disponible rommet på loftet kan også benyttes til oppbevaring.

Fellesareal:
Det er felles vaskekjeller og tørkerom samt felles sykkelrom i kjelleren for blokkens beboere. Man setter inn sin egen vaskemaskin og strømforbruk registreres direkte på leilighetens strømmåler.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

Høy 1. etasje | 65 m²:
Gang (5 m2), bad (2,1 m2), soverom (12,2 m2), soverom (6,7 m2), stue (29 m2), kjøkken (6,6 m2).

S-ROM:
Loft: Innredet loftsrom (15,4 m2).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 65 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 80 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 87 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Koselig 3-roms aksjeleilighet i populært område
- Nytt Ikea kjøkken og helfliset bad i 2018
- Innredet gjesteværelse på loft (disponibelt rom)
- Vestvendt terrasse og 2 eksterne boder
- Basispakke kabel-TV/bredbånd inkl. i felleskostnaden
- Ikke forkjøpsrett eller dokumentavgift
- Kort avstand til Sletten Senter og bybanestopp
- Nært Haukeland og Høgskulen på Vestlandet
- Gode bussforbindelser i nærområdet
- Nærhet til turterreng ved Tveitevannet eller byfjellene

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN presenterer denne koselige 3-roms aksjeleiligheten i populære omgivelser i Fiolveien på Landås. Leiligheten ligger gunstig plassert i høy 1. etasje med enkel tilkomst og med gåavstand til Landåstorget, Sletten Shoppingsenter, bybanestopp og turterreng rundt Tveitevannet.

Arealeffektiv | Leiligheten har en arealeffektiv romløsning og fremstår som koselig innredet. Det ble installert nytt Ikea kjøkken i 2018 og badet inkludert nytt rør-i-rør system ble oppusset av fagfolk i samme periode. Alle innerdører ble også skiftet i 2018.

Loftsrom | Det medfølger ett disponibelt rom (tilleggsareal) på loftet. Rommet har vært benyttet til gjesteværelse og oppbevaring. På loftet er det også et felles toalettrom, som kan benyttes av brukerne. Loftsrommet kan ikke leies ut. Foruten dette rommet er det 2 romslige kjellerboder og felles vaskekjeller.

Uteplass | Med utgang fra stuen har man adkomst til en vestvendt terrasse med bra størrelse. En avstressende sone som kan benyttes på deilige soldager.

Inkludert | Månedlig felleskostnad utgjør kr. 4.242,- per måned. Felleskostnaden inkluderer blant annet kabel-TV og bredbånd via Altibox (basispakke), kommunale avgifter, trappevask m.m.

Omkostninger | Ved kjøp av aksjebolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten. Ved kjøp til prisantydning ville dokumentavgiften utgjort kr. 67.000,-. Omkostninger for kjøper er derved forholdsvis lave. Det praktiseres heller ikke forkjøpsrett i boliglaget.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en koselig 3-roms aksjeleilighet med tilbaketrukket og flott beliggenhet i sentrale omgivelser på Landås. Velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og god beliggenhet i Fiolveien på Landås. Gåavstand til Landåstorget, Sletten Senter med utallige butikker og ulike servicetilbud samt stoppested for Bybanen. Få minutters gange til Fridalen skole (1-7 kl.) og kort avstand til flere barnhager. Det er flere dagligvareforretninger i nærområdet med Kiwi i Birkeveien, Matkroken på Landåstorget (søndagsåpen) samt Rema 1000 i Nattlandsveien. Nært fint turterreng rundt Tveitevannet, til trening eller rekreasjon, eller byfjellenes mangfold. Stipulert kjøretid med bil til Bergen sentrum utgjør rundt 10 minutter. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for ytterligere informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Salgsfullmektig har ikke bebodd boligen og har derfor ikke fylt ut egenerklæringsskjemaet. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Strømforbruk 2021 = Kr. 19.135,-
Felleskostnad kr. 4.242,-/mnd. = Kr. 50.904,- per år
Innboforsikring = Kr. 1.800,-

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er bruk (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annen relevant informasjon:
Ifølge selger er det observert det som antas å være skjeggkre i leiligheten. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 680 000

Omkostninger

17 244

Fellesgjeld

135881

TOTALT

2 833 120

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern