Sandslikroken 20

Solgt

5 950 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

6 126 640

P-ROM

169

ANTALL ROM

5

Sandslikroken 20

Enebolig i kjede (endehus) | 5 soverom & loftstue | Garasje | Solrik hage | Terrasser | Utestue | Barnevennl. | Bybane

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Sandslikroken 20

PRISANTYDNING

5 950 000

OMKOSTNINGER

176 642

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

169/216/0KVM

TOMT

Eiet tomt,557KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220034

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje
Entré/gang/trapperom (12,2 m²), vaskerom (4,6 m²), wc-rom (1,5 m²) og stue/kjøkken (50,5 m²).

Innhold | 2.etasje
Gang/trapperom (13,3 m²), bad (6,2 m²), wc-rom (2 m²), soverom (12,8 m²), soverom 2 (10,7 m²), soverom 3 (9,8 m²) og soverom 4 (8,3 m²).

Innhold | Loftsetasje
Trapperom (3,6 m²), gang (3,5 m²), bad (ikke målbart pga. takhøyde), soverom (14,4 m²), tv-stue (9,1 m²) og bod/kott (ikke målbart pga. takhøyde).

Innhold | Utvendig boder:
Bod (5,5 m²), bod 2 (2,3 m²), bod 3 (benyttes som kaninbur (1,7 m²)).

Innhold | 1.etasje | garasje:
Garasje med én biloppstillingsplass (25 m²).

Innhold | loftsetasje | garasje:
Uinnredet loft (12,1 m²).

Uteplass:
Med utgang fra stue/kjøkken er det adkomst til en sørvestvendt terrasse på 38,5 m², hvorav 11,8 m² er overbygd/innbygd. Med utgang fra hovedsoverom er det adkomst til en sørvestvendt altan på 7,2 m².

P-rom er:
Alle rom i boligen med unntak av bod/kott i loftsetasjen.

Samlet primærareal (P-rom) = 169 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 216 m².

Standard

Kort oppsummert:
- Innholdsrik enebolig i kjede over tre plan
- Pent JKE Designkjøkken og enkel adkomst til flotte uteplasser
- Huset ligger i enden av rekken som gjør det ekstra attraktivt.
- Gode solforhold, en flott hage og brukervennlig utestue
- Garasje og biloppstillingsplass. Ladestasjon medfølger.
- Godt med lagringsplass i bod, garasjeloft og noen mindre kott
- Kort vei til bybanestopp som tar en til sentrum eller Bergen Lufthavn, Flesland
- Huset er omkranset av noen av de største arbeidsplassene
- Kort vei til barnehager og skole i alle alderstrinn
- Fine turløyper i nærområdet.
- Få minutter til Fanatorget. Et kjøpesenter med masse servicetilbud.
- Et godt idrettsmiljø i regi av Gneist
- Kort vei til Lagunen Storsenter med de fleste service tilbud/fasiliteter
- Flere rom i huset er pusset opp i nyere tid
- Rentbrennende peisovn fra 2016 montert av Smart Varme AS.
- God planløsning med primærareal på 169 m².
- Sørvestvendt terrasse på 38,5 m².

Presentasjon | Det er med glede ZMEGLEREN v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer Sandslikroken 20. En meget innholdsrik familiebolig med solrik og barnevennlig beliggenhet sentralt på Sandsli

Innholdsrik | Boligen går over tre plan og inneholder blant annet 5 soverom. I tillegg er det loftstue, bad, to wc-rom samt en åpen stue/kjøkkenløsning med direkte tilkomst til den solrike terrassen og den lettstelte hagen.

Hage og utestue | Her kan eier boltre seg på en nær 40 kvadratmeter stor sørvestvendt terrasse. På de trekkfulle dagene kan utestuen på 12 kvadratmeter benyttes. Utesonene er veldig fin, barnevennlig og av perfekt størrelse. Idet huset ligger i enden er det også et brukervennlig areal på siden av huset. Det kan legges til at det er en sørvestvendt altan på 7,2 kvadratmeter med utgang fra hovedsoverom.

Garasje | Det er en tilhørende garasje med plass til én bil. I tillegg er det parkering på tomten. Det medfølger ladestasjon for lading av el. bil.

Barnevennlig | Området er barnevennlig med lite trafikk (kun kjøring til boligene omkring). I tillegg er det felles lekeplass i nabolaget. Det er mange ulike idrettsanlegg og fritidstilbud i nærområdet samt blant annet Sandsli idrettshall og Sandsli Stadion. Videre er det kort vei til flere barnehager samt skoler som Aurdalslia skole, Skranevannet skole, Ytrebygda ungdomsskole og Sandsli VGS. For de golfinteressert ligger boligen i kort avstand til golfbanen i Fana.

Sentralt | Huset i Sandslikroken har en sentral, men skjermet beliggenhet. Rundt oss ligger flere av byens største arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad som eksempelvis Equinor, Telenor og Aibel. I tillegg er det sykkelavstand til Bergen Lufthavn Flesland. Ellers er det kun få minutter å gå til Fanatorget med fasiliteter som dagligvarebutikk, apotek, legekontor, bank, spisested m.m

Populært nabolag | Her i nabolaget er det høy trivselsfaktor blant store og små. Det er aldri langt til nærmeste lekekamerat.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en flott enebolig med utmerket beliggenhet på Sandsli. Velkommen til visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Sandsli. Fra boligen er det utsikt over nærområde/nabolaget. Området er hovedsakelig bebygd med blokkbebyggelse og eneboliger.

Kort vei til Lagunen Storsenter med de fleste service tilbud/fasiliteter, samt dagligvarebutikk i gangavstand. Gangavstand til Fanatorget med fasiliteter som dagligvarebutikk, apotek, legekontor, bank, spisesteder mm. Gode turmuligheter med bla Storrinden og området rundt Skranevatnet. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Sandsli Idrettshall, Sandsli Stadion, Liland idrettspark, samt skoler som Aurdalslia Skole, Liland Skole, Ytrebygda Skole, Skranevatnet Skole og Sandsli Videregående Skole. Få minutters gange til holdeplass for bybanen.

Det kan nevnes at Sandsli/Kokstad har noen av Bergens største arbeidsplasser som bla Equinor, Telenor, Aibel, Bergen Lufthavn m.fl. Meget sentral beliggenhet i forhold til ovennevnte.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det er pliktig medlemskap i Velforeningen i nabolaget. Til Solheia Huseierforening betaler selger kr 1000,- pr. år. Dette dekker vedlikehold av fellesarealer (lekeplasser o.l.), utgifter i forbindelse med dugnad, brøyting & strøing på vinterstid, avsetning til vedlikeholdsfond, o.l.

Det er fiber fra Telenor fram til husvegg, men dette er ikke koblet inn i huset. Bredbånd fra Telenor (Canal digital) i huset.

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 950 000

Omkostninger

176 642

TOTALT

6 126 640

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern