Myrdalskogen 214

Solgt

4 480 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Rekkehus

TOTALPRIS

4 616 640

P-ROM

115

ANTALL ROM

3

Myrdalskogen 214

Innbydende og selveiende rekkehus | Lekkert kjøkken | Terrasse med vidstrakt utsikt | Fast garasjeplass | Barnevennlig!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Myrdalskogen 214

PRISANTYDNING

4 480 000

OMKOSTNINGER

136 642

BOLIGTYPE

Rekkehus

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

115/119/129KVM

TOMT

Eiet tomt,159KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220041

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré, vaskerom, innvendig bod, bod/garderobe, hall med interntrapp til 2. etasje, bad/wc og 3 soverom.

Innhold | 2. etasje:
Stue og kjøkken med delvis åpen løsning.

Uteplasser:
Fra stuen er det adkomst via glasskyvedør til en sydvendt terrasse med god størrelse (areal 20 m2). Det er gode solforhold og vidstrakt utsikt. I tillegg er det en overbygget terrasse på 19,8 m2, med utgangsdør fra hovedsoverommet i 1. etasje.

Utvendig bod:
Like utenfor inngangspartiet er det en utebod med lagringsmuligheter (areal 5,1 m2).

Parkering:
Fast parkeringplass merket nr. 214 i garasjeanlegg (plassen er lokalisert i bygget på nedsiden av huset). I tillegg har eier anlagt en biloppstillingsplass på fremsiden av huset med egen kurs/sikring for installasjon av elbillader.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal (P-rom):

1. etasje | 57 m2:
Entré (1,8 m2), gang/trapperom (17,2 m2), vaskerom (2,9 m2), bad (5,2 m2), soverom (8,1 m2), soverom (6,9 m2) og soverom (10,6 m2).

2. etasje | 58 m2:
Stue og kjøkken (58,4 m2).

S-ROM:
1. Etasje:
Bod (2,2 m2) og bod (2 m2).

Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet.

Takhøyden i 1. etasje ble målt til 2,39 m. Takhøyden i 2. etasje ble målt til 2,37 m.

Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 115 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 119 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Innbydende familiebolig i populært område
- Tilbaketrukket, rolig og barnevennlig beliggenhet
- Fast garasjeplass og parkering utenfor huset
- Sydvendt terrasse med god størrelse og nydelig utsikt
- Lekkert og påkostet Kvik kjøkken med int. hvitevarer
- Bad oppgradert i regi av Polygon AS i 2020
- 3 soverom, tiltalende bad og separat vaskerom
- Innlagt fibernett via HomeNet
- Gåavstand til Haukedalen skole og barnehage
- Nært bussforbindelse og turterreng
- Få minutters kjøretid til Åsane Storsenter og Ikea
- Rundt 15 minutters kjøretid til Bergen sentrum

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN presenterer dette lekre rekkehuset (selveiende), med god beliggenhet i et barnevennlig område på Skinstø.

Moderne | Boligen er designet og innholdsrikt utformet med plass til hele familien. Særdeles lekkert Kvik kjøkken med benkeplater i hvit kompositt og eik samt to speilvendte kjøle-/fryseskap, stekeovn, dampovn, microbølgeovn, induksjonskoketopp på 90 cm. med plass til 5 panner, Quooker Fusion vannkran som leverer kokende vann på direkten og takhengt ventilator med integrert belysning. Det er sjenerøst med skap og benkeplass på kjøkkenet.

Luftig | Stuen har god størrelse, som gir en luftig romfølelse. Flott lyskasse i himlingen med innfelte downlights. Vinduene og glasskyvedøren i stuen ble skiftet i 2016. Det er god plass til sittegruppe og spisestuebord. Mulighet for å skjule alle ledninger bak veggen om man har vegghengt TV. Det er lagt opp til at ledningene kan gå direkte inn i TV-benken med steinplate fra Cosentino (medfølger handelen). Man har mulighet for installasjon av ildsted i stuen (ny innvendig foring i pipe ble satt inn i 2015).

Oppgradert | Badet ble oppgradert i regi av Polygon AS i 2020. Det ble lagt ny membran, nye gulvfliser og satt opp nye baderomsplater. Arbeidet ble utført av Polygon AS, Murmester Arthur J. Thorsen AS, Høva Elektro AS og rørlegger E. Sjøstrøm AS. Dokumentasjon på utført arbeid, følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solrik uteplass | Eiendommen ligger rettvendt i forhold til solens bevegelser. Fra stuen er det adkomst til en deilig terrasse med god størrelse (areal ca. 20 m2), der solen kan nytes til fulle. En avstressende utesone, som gir gode rammer for sosiale sammenkomster, grilling og kos. Det er montert elektrisk markise som skjermer for solen og flott utebelysning, som gir en fin kontrast når nattemørket senker seg. Man har også en overbygget terrasse i 1. etasje, med utgangsdør fra hovedsoverommet.

Beliggenheten | Gjennom smart bruk av terrenget har man skapt en idéell familiebolig som både er privat og sosial. Lokasjonen anses følgelig som svært god med ypperlige oppvekstkår for barna i famillien. Det er gåavstand til lekeplass, Haukedalen barneskole og kort kjøretid til Åsane Storsenter.

Parkering | Tilknyttet boligen er det fast garasjeplass i felles garasjeanlegg, som ligger like nedenfor boligen. I tillegg har eier etablert en biloppstillingsplass i forkant av huset. Høva Elektro AS har fremlagt egen kurs/sikring, dersom man ønsker å installere en elbillader på denne plassen. Riveskaftet Velforening har gjesteparkering i "begge ender" (både på oppsiden og nedsiden ved felles garasje), slik at det er gode parkeringsmuligheter for gjester.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en god mulighet til å sikre seg en tiltalende familiebolig med et moderne stiluttrykk, gjennomtenkte løsninger og ypperlig beliggenhet. Boligen må oppleves - velkommen til visning!

Nærområdet

Boligen har tilbaketrukket beliggenhet i et meget populært og barnevennlig område i Myrdalskogen på Skinstø.

Romslig terrasse med vidstrakt utsikt over sentrale Åsane, Gullfjellet og videre til Rundemannen. Trivelig nabolag med skjermet fellesområde med flere lekeplasser i umiddelbar nærhet.

Gangavstand til det nye nærmiljøanlegget i Haukedalen, hvor det blant annet er klatreløype for de minste, sykkelrampe, tilrettelagt for ulike ballsporter, treningsapparater, trampoliner, disser og mulighet for å grille under tak m.m.

Gåavstand til Haukedalen barneskole, Blokkhaugen ungdomsskole og barnehager. Få minutter til Coop Prix Prestestien og Kiwi Ulset. Busstopp like ved (linje 32) og nærhet til Åsane bussterminal med 30 ulike linjer.

Ypperlige turmuligheter like utenfor døren, med Geitanuken som et naturlig utgangspunkt.

Det er kort kjøretid til Åsane Storsenter, Horisont og Ikea. Der man finner utallige butikker med et bredt sortiment og ulike servicetilbud.

Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør rundt 15 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken, som medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Inventar som medfølger:
Ifølge selger følger vegghengt tv-benk med Cosentino steinplate, to vegghengte skjenker i stuen samt reol med belysning i gangen i 1. etasje med i salget.

Faste årlige kostnader:
- Kommunale avgifter kr. 14.620,- per år
- Bygningsforsikring kr. 5.453,- per år
- Innboforsikring kr. 1.724,- per år
- Felleskostnad Riveskaftet velforening kr. 3.500,-
- Felleskostnad garasjelag kr. 1.500,-
- Årlig strømkostnad (basert på gjennomsnitt siste 3-år) kr. 20.700,-

Det gjøres oppmerksom på at faste årlige kostnader er oppgitt på bakgrunn av selgers egne forsikringsavtaler og eget strømforbruk. Avvik vil følgelig forekomme.

Annet:
Ifølge selger er det observert en liten forekomst skjegg- og/eller sølvkre på baderom. Selger har ikke gjort nærmere undersøkelser av dette, men har nå i forbindelse med salg av boligen fått utført en behandling mot kre av Anticimex. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 480 000

Omkostninger

136 642

TOTALT

4 616 640

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern