Tyriveien 13

Solgt

5 100 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

5 244 140

P-ROM

192

ANTALL ROM

5

Tyriveien 13

Bolighus med tomt på 1.5 mål | Praktfull utsikt | Usjenert | Solrikt sommerstid | 5 soverom og 3 stuer | Garasje

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Tyriveien 13

PRISANTYDNING

5 100 000

OMKOSTNINGER

144 142

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

192/201/219KVM

TOMT

Eiet tomt,1544KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220015

Arealer og fordeling pr etasje

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré med garderoberom, hall med trappesats, soverom/kjellerstue (opprinnelig to rom), wc, vaskerom og to boder.

Innhold | 2. etasje:
Entre med trappesats, mellomgang, bad/wc, kjøkken og tre stuer.

Innhold | 3. etasje:
Gang, bod, bad/wc og fire soverom. Fra gangen er det nedtrekkstige til koffertloft med gulvareal på 34 m2 (ikke målbart areal). Fra ett av soverommene er det utgang til altan på 8.5 m2.

Utebod |
Frittstående utebod på ca 6 m2

Garasje |
Frittstående garasje på 19 m2

Husets primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 54 m2
Entré (9 m2), gang/trapperom (11,8 m2), toalett (1,7 m2), vaskerom (5,3 m2) og stue (22,7 m2).

2. etasje | 73 m2
Entré/trappegang ( 6,7 m2), trappegang ( 3,3 m2), bad (4,3 m2), stue (22,7 m2), spisestue (11,5 m2), tv-stue (11,5 m2) og kjøkken (10,5 m2).

3. etasje | 65 m2
Gang/trappegang (5,1 m2), gang (5 m2), bad (2,8 m2), fire soverom (hhv. 8,1 m2 - 8.5 m2 - 9.9 m2 og 22,3 m2)


Husets sekundærareal
Følgende rom inngår i boligens sekundærareal:

1. etasje | 9 m2:
To boder (hhv. 2 m2 og 7.1 m2).

Samlet primærareal (P-rom) = 192 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 201 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 219 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Boligen er opprinnelig oppført som tomannsbolig
- Tomten hele1 544 m2 (eiende grunn)
- Garasje og to bilplasser på egen tomt
- Praktfull utsikt fra hus og hage
- Meget solrikt (sommerstid)
- Inneholder bl.a. 5 soverom og 3 stuer

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan presentere Tyriveien 13 sentralt beliggende på Eidsvåg.

Boligen |
Huset ble tegnet av Myklebust og Simonæs Arkitekter MNAL og byggemeldt i 1956. Da ble huset oppført som tomannsbolig med felles 1. etasje (kjelleretasje) og en boenhet i 2. etasje og en i 3. etasje. Husets løsning og bruk ble av tidligere eier endret til å fungere som enebolig. Som enebolig har huset nå en meget funksjonell og god løsning med store og lyse rom. Inngangspartiet er i husets 1. etasje med stor entré, fliselagt gulv med varmekabler og skjermet garderoberom. Huset inneholder hele fem soverom, med hovedsoverom på hele 22.3 m2 og ett med utgang til stor altan. Soverommet i 1. etasje var opprinnelig to separate rom. Det er tre stuer som alle er plassert i 2. etasje. Det er delvis åpen løsning mellom stuene, noe som gir god romfølelse og optimale lysforhold. Hovedstuen har panoramavindu med praktfull utsikt mot bl.a. Eidsvågsbukten. Det er gjestetoalett i 1. etasje og fliselagte bad i både 2. og 3. etasje. Begge baderommene har varmekabler og innfelt downlightsbelysning. Det er separat vaskerom i 1. etasje. Kjøkkenet er plassert vegg i vegg med hovedstuen. Kjøkkenet har innredning fra HTH (fra år 2000) med god skap- og benkeplass samt integrert steketopp og stekeovn. Gang i 2. etasje, trappesats og gang i 3. etasje ble modernisert i 2017. Det er rikelig med bod/lagringsplass med to innvendige boder, stort koffertloft og en ekstern utebod.

Ut i fra alder på de siste aktuelle oppgraderinger må det påregnes behov for oppgradering og modernisering av huset.

Diverse oppgraderinger i selgers eiertid |
Fornying av ett sikringsskap i 2. etasje i 2015 og noen år tidligere av sikringsskap i 3. etasje, arbeid utført av Ernst Eismann Eftf. AS. Varmtvannsbereder ble fornyet ca 2011. Vannrør til huset ble fornyet ca 1987 og rør for avløp til huset ca 2015. Yttertaket ble fornyet i 2010, arbeidet ble utført av Olaf Johnsen & Sønn AS. I perioden fra starten av 1990-tallet og fram til 2010 er kledning blitt skiftet i kombinasjon med at yttervegger har blitt etterisolert. Altan på nordsiden av huset ble montert i 2002.

Tekniske installasjoner |
Det er installert brann- og tyverialarm fra Sector alarm. Huset har to sikringsskap, plassert i gangen i hhv. 2. og 3. etasje. Begge sikringsskapene har automatsikringer, det er en strømmåler. OSO 200 liter varmtvannsbereder er plassert i boden i 1. etasje. Løsning for kabel-tv/bredbånd fra Telia. Innvendig stoppekran i 1. etasje og utvendig stoppekran ved starten av trappesatsen.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte dokumenter som bl.a. tilstandsrapport, selgers egenerklæringsskjema, tegninger og basiskart.

Nærområdet

Beliggenheten byr på en praktfull utsikt både fra huset og hagen. Det er store usjenerte uteareal. Sommerstid er det gode solforhold. Fra altanen i 3. etasje er det fin utsikt og sol fra ca kl 14 til kl 22- sommerstid.

Eiendommen har et strålende utgangspunkt for rekreasjon for store og små i familien. Det er gangavstand til fine badeplasser (Vollane og Tømmervågen), stor båthavn, Njørd Ro og Kajakklubb og praktfullt turterreng (blant annet i retning Munkebotn, Sandviksfjellet eller innover mot Jordal). Det er ballbane i umiddelbar nærhet og noen få minutter i bil til Bergen Golfklubb.

Det pågår for tiden en betydelig oppgradering av Eidsvåg skole. Her har bystyret vedtatt at det skal bygges idrettshall inn i terrenget slik at taket på hallen blir en del av skolens uteareal. Det blir også nye garderobefasiliteter for idrettsbanen.

Tyriveien 13 har en flott beliggenhet i rolig gate med lav trafikkbelastning. Meget familietilpasset og etablert nabolag med tilsvarende bebyggelse. Det er gåavstand til Eidsvåg skole samt nærhet til flere barnehager. Gode bussforbindelser. Kort kjøretid til en stor Rema 1000 butikk på Eidsvåg. Eiendommen har en sentral plassering med få minutters kjøretur via motorvei til sentrum eller nordover i retning mot Åsane. Stipulert kjøretid til sentrum utgjør rundt 10 minutter og til Åsane Storsenter tar det rundt 8 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

2-mannsbolig/enebolig:
Huset er byggemeldt og opprinnelig oppført som 2-mannsbolig. Tidligere eier har endret løsning og bruk av huset slik at det i dag framstår som enebolig. Denne endringen er ikke byggemeldt. Arbeidet ble utført i 1988 og utført av Åstveit & Sønn. Endring av arealbruken i 1. etasje fra bruksareal til p-rom er heller ikke byggemeldt. Den opprinnelige hovedinngangen på baksiden av huset og store deler av husets innvendige løsning er bevart slik at det skal være mulig å tilbakeføre huset som 2-manssbolig.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte og de øvrige hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Oljetank:
I deler av vaskerommet i 1. etasje er det et areal med innbygget oljetank. Det blir kjøpers ansvar å kontrollere tanken og eventuelt få den fjernet dersom dette skulle bli et krav fra Bergen kommune.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 100 000

Omkostninger

144 142

TOTALT

5 244 140

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern