Nordnesbakken 9

Solgt

5 950 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

6 108 190

P-ROM

79

ANTALL ROM

3

Nordnesbakken 9

Nyoppusset og lekker 4-roms hjørneleilighet i klassisk bygård | Balkong med ettermiddags/- og kveldsol | Fin utsikt

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nordnesbakken 9

PRISANTYDNING

5 950 000

OMKOSTNINGER

158 192

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 200

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

79/79/85KVM

TOMT

Eiet tomt,137KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220201

Arealer og fordeling pr etasje

Leilighetens innhold |
Inngangsparti, stue, kjøkken, bad/wc, mellomgang og tre soverom.

Ekstern bod |
Leiligheten har en ekstern bod på 5 m²

Balkong:
Fra stuen er det utgang til balkong på 4.1 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 79 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 79 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 85 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Lekker 4-roms hjørneleilighet
- Fornyet røropplegg i 2022
- Fornyet el. anlegg i 2022
- Meget pent kjøkken og bad fra 2022
- Etterisolert mot yttervegger i 2022
- Vegger og tak er avrettet og platet i 2022
- Alt av innredninger er nytt i 2022

Presentasjon |
Det er med stor glede ZMegleren v/ eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende selveierleiligheten i en av Nordnes sine klassiske bygårder.

Leilighetens standard |
Dette er en lekker 4-roms hjørneleilighet i klassisk bygård. Leiligheten går over hele byggets 3. etasje. Det er i 2022 foretatt en omfattende oppgradering av leiligheten som nå framstår som en stilsikker og svært innbydende leilighet. Rommene har store vindusflater og takhøyde på 2.9 meter. Det er nye himlinger som er etterisolert, lagt lydbøyler og dobbel gipsing. I forbindelse med avretting av vegger så ble alle innvendige vegger som vender mot yttervegg etterisolert. Veggene er malt i varme og tidsriktige farger. Gulv er lagt med bred og fin 1-stavs pergolaminat. Det er profilert listverk ved overgang fra vegg til tak. Innvendig er alt av røropplegg og el. anlegg fornyet. Kjøkken og bad er fornyet og framstår som meget innbydende og med funksjonelle løsninger.

Leiligheten inneholder inngangsparti med fliselagt gulv (det vil bli installert skyvedørsgarderobe før overtagelse). Det er stor og lys vinkelstue med god plass til både sittegruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til balkong med smijerngjerdet, her kan det åpnes med dobbeltdør fra stuen. Det er fin overgang fra stue til kjøkkenet som gir fleksibilitet for plassering av møbler og optimale lysforhold. Kjøkkenet har innredning med god skap- og benkeplass. Her er det integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Det er innfelt belysning under overskap. Leiligheten har et lekkert baderom med fliselagte gulv og vegger. Baderomsinnredning og innfellbare dusjvegger i sort utførelse. Egen sone for opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det er varmekabler i gulvet og innfelt downlightsbelysning i taket. Leiligheten har tre soverom med hovedsoverom på hele 13.3 m2

Tekniske installasjoner |
Sprinklersensor ved rømningsvindu til soverom som vender mot bakplass. Bygget har installert seriekoblet brannvarslingsanlegg. Ved inngangsparti til leiligheten er det porttelefon med automatisk åpner til byggets hoveddør. Fordelerskap for rør i rør system og innebygget varmtvannsbereder på badet. Baderommet har sensorstyrt vifte. Sikringsskap med automatsikringer, overspenningsvern og jordfeilbryter er plassert i felles trappegang ved dør til leiligheten. Avløpsrør fra bygget til offentlig nett ble oppgradert i 2018.

Fellesareal |
Kjelleretasje med lukket bod til leiligheten. I 2018 ble det montert luft avfukter i kjelleretasjen.

Informasjon |
For ytterligere byggeteknisk informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport.

Nærområdet

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje med stort åpent areal i front av bygget som gir leiligheten gode lysforhold. Det er fin utsikt over nærområdet og mot deler av Vågen og innseilingen til Bergen. Det er godt med ettermiddags- og kveldsol på balkongen.

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet  ved enden av bebyggelsene på Nordnes. Her er det enkel tilgang til store og meget fine parkanlegg. Du får en av byens store attraksjoner i nabolaget - Akvariet. Det er bare få minutter å gå til Nordnes sjøbad med oppvarmet basseng. Det er bare noen minutters spasertur inn til sentrumskjernen i Bergen. Spaserturen kan eventuelt tas via handlegaten Gågaten i Strandgaten med bl.a. kaffebarer, butikker og restauranter. Det er også kort avstand til nærbutikkene Bunnpris og Kiwi. Det er godt tilrettelagt for barnefamilier med nærhet til lekeplass, barnehager og skole.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er ny og overtas med garanti fra leverandøren.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 950 000

Omkostninger

158 192

TOTALT

6 108 190

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern