Kalfarveien 88B

Solgt

9 500 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

9 777 440

P-ROM

166

ANTALL ROM

3

Kalfarveien 88B

Unik toppleilighet | "Eneboligfølelse" | Altan, sol & utsikt | Hage | Garasje | Helse Brg. | Haukel. skole | 5 m. takh.

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Kalfarveien 88B

PRISANTYDNING

9 500 000

OMKOSTNINGER

277 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 600

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

166/171/0KVM

TOMT

Eiet tomt,845KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220017

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje | 4 m²
Entré/trapperom (4,2m²)

Innhold | 2. etasje | 146 m²
Gang/trapperom (18,9 m²) , mellomgang (3,2 m²), stue/kjøkken (66,6 m²), bad (9 m²), bad nr. 2 (3,5 m²), soverom (12,1 m²), soverom 2 (12 m²), soverom 3 (9,2 m²), garderoberom og kott/hems (sistnevnte ikke målbart pga. lav takhøyde)

Innhold | Loftestasje | 21 m²
Hems (3,7 m²), trapperom (ikke målbart pga. takhøyde) og loftstue (17 m²).

Uteplass:
Vestvendt altan på 9,5 m² med utgang fra stue.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i underetasjen på 6,8 m² (ikke medregnet i tabell for areal). I tillegg er det mulig for å oppbevare utstyr på sin del av garasjen.

P-rom:
P-rom er alle rom i leiligheten med unntak av garderoberom og kott.

Samlet primærareal (P-rom) = 166 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 171 m²

Standard

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne særdeles attraktive toppleilighet sentralt på Kalfaret. Her kommer kjøper regelrett til "duk og dekket bord".

Villa Kalfarveien 88 B | Kalfarveien 88 B var antatt ferdig oppført i 1908, og sannsynligvis tegnet av byggmester A. Øvretvedt. Det er en trevilla i sveitserstil med enkelte dekorative innslag av jugend.

Beliggenhet | Vi er på Kalfaret, "midt mellom" Bergen sentrum og Haukeland sykehus. Vi er på solsiden av byen med turterreng, gode skoler, arbeidsplasser i byen og spesielt innen helsesektor innen kort gåavstand.

Vestvendt | Leiligheten er vendt mot vest med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Utsikten strekker seg over Bergensdalen, Store Lungegårdsvannet, Kronstad, Solheimslien, Gyldenpris/Laksevåg, Bergen sentrum, Nattlandsfjellet og Damsgårdsfjellet mm

Kvaliteter | Det er mye å nevne av kvaliteter. Hastholm kjøkken (Dansk design) med hvitevarer fra Miele, 5 meter takhøyde på høyeste punkt, eikeparkett lagt i fiskebeinsmønster, gasspeis, tre soverom, to bad og en egen loftsavdeling med flere bruksmuligheter for å nevne noe.

Tekniske installasjoner | Balansert ventilasjon med varmegjenvinner, sentralstøvsuger med 3 uttak, rør i rør vannforsyningssystem, automatsikringer, brannvarsling fra Verisure, Fiber fra Telenor, varmepumpe m.m

Egen bruksdel av hagen | Alle de tre seksjonene har sine respektive brukssoner av hagen. Seksjon 3 har et stort hageareal kun til eget bruk. Oversikt over inndeling av tomt/hage ligger i salgsoppgaven.

Garasjeplass | Seksjon 3 har garasjeplass til én bil i felles garasje.

Ny bystrand | Den nye bystranden som bygges i Store Lungegårdsvann ligger i front av leiligheten.

Helse Bergen | Det er gåavstand til "hele" Helse Bergen som ligger i helseparken bestående av Alrek Helseklynge, Haraldsplass Diakonale Sykehus, Haukeland sykehus, Ulriksdal Helsepark, Odontologen m.m

Haukeland skole | Leiligheten kretser til en av byens mest populære barneskoler, Haukeland skole.

Turterreng | Det fineste turterreng i Fjellsiden, Svartediket, Isdalen, Vidden ligger i kort gåavstand fra leiligheten.

Sentrum | Det er kort gåavstand til sentrum. En kan også sykle til sentrum på minutter. Det er også busstopp i Kalvedalsveien med korrespondanse i begge retninger og svært hyppige avganger.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Velkommen til visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Kalfaret. Fra leiligheten er det utsikt over Bergensdalen, Store Lungegårdsvannet, Kronstad, Solheimslien, Gyldenpris/Laksevåg, Bergen sentrum, Nattlandsfjellet og Damsgårdsfjellet mm. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger og bolighus.  Gang og sykkelavstand til Bergen sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud. Byens fineste turmuligheter med blant annet Isdalen, Fløien, Fjellveien og Ulriken i nærområdet. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud i området som blant annet Bergen klatreklubb (buldrehall i fjellhall), ADO Arena, samt skoler som Amalie Skram videregående skole, Kunst- og Design Høgskolen, Haukeland Skole, Danielsen Skole, Høgskolen Kristiania og Høgskolen på Vestlandet. Kort avstand til Haukeland sykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus, Alræk Helseklynge med mange arbeidsplasser innenfor helsesektoren. Gode bussforbindelser med kort avstand/reisetid til Bergen sentrum. Snarvei til busstopp i Kalvedalsveien. Det er kortvei til dagligvarebutikk i Hansaparken som ligger få minutter fra leiligheten. I tillegg er det søndagsåpen butikk i Møllendal.

Kalfaret:
Kalfaret er et strøk i Bergen i Bergenhus bydel, like sør-øst for byens sentrum, som ble bebygget ved begynnelsen av det 20. århundre. Strøket lå på den tiden i utkanten av byen, og her bygget overklassen sine boliger. Store deler av den opprinnelige bebyggelsen er i dag bevart. Hansa Bryggeri holdt opprinnelig til på Kalfaret, men produksjonen ble fra 1980-årene gradvis flyttet til Kokstad. Hovedveiene i strøket er Kalfarveien, Kalvedalsveien, Fjellveien og Ole Irgens vei. Kalfaret omfatter grunnkretsene Starefossen, Kalfarlien, Seiersbjerget, Bellevue, Ole Irgens vei og Nystuen med ett samlet areal på 0,73 km². I tillegg ligger deler av grunnkretsen Jernbanen innenfor strøkets grenser.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og overtas på denne bakgrunn.

Bredbånd:
Det er innlagt fiberkabel i boligen via Telenor.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen el.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

9 500 000

Omkostninger

277 442

TOTALT

9 777 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern