Apeltunhaugene 129

Solgt

2 700 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 249 540

P-ROM

110

ANTALL ROM

3

Apeltunhaugene 129

Stor 4-roms endeleilighet | Fast garasjeplass | Heis | Solrik altan | Fin utsikt | To bad | Meget pent kjøkken fra 2019

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Apeltunhaugene 129

PRISANTYDNING

2 700 000

OMKOSTNINGER

1 132

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

16 370

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

110/113/123KVM

TOMT

Fellestomt,7864KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210288

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet beliggende i 3. etasje:
Entré (3.4 m2), gang (9.9 m2), garderoberom/kontor (4.2 m2), bod/teknisk rom (2.5 m2), to bad/wc ( hhv. 4.6 m2 og 5.4 m2), tre soverom ( hhv. 8.1 m2, 12.3 m2 og 16.4 m2) og stue/kjøkken (42.7 m2).

Altan |
Fra stuen er det utgang til privat altan på 11.8 m2

Ekstern bod |
Det er tilhørende en ekstern bod på 5.8 m2

Parkeringsforhold |
Med til leiligheten følger det fast plass i felles garasjeanlegg (plass like ved dør til heis)

Primærareal |
Rommene i denne leiligheten som er inkludert i beregningen for p-rom er:
Entré, gang, garderoberom, to bad, tre soverom og stue/kjøkken.

Samlet primærareal (P-rom) = 110 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 113 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 123 m2

Standard

Kort oppsummert |
- Stilsikker og innbydende 4-roms endeleilighet
- Fast garasjeplass, heis og leilighetens 110 m2 på ett plan
- Usjenert og solrik terrasse på hele 11.8 m2
- Meget fin utsikt
- Innbydende og stilfullt kjøkken fra 2019
- Master bedroom på 16.4 m2
- To baderom på hhv. 4.6 m2 og 5.4 m2
- Stue/kjøkken er på hele 42.7 m2
- Overflater i leiligheten ble nymalt i 2020
- Meget arealeffektive løsninger


Kort om borettslaget |
- Det er IKKE forkjøpsrett i borettslaget
- Ingen dugnadsplikt
- Det er mulighet for individuell nedbetaling på ett av lånene
- Borettslaget har sikringsordning
- Det er ikke dokumentavgift ved kjøp av leilighet i borettslag
- Meget fine fellesareal
- Bygget har fin beliggenhet mot enden av boligfeltet

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/ Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne 4-roms endeleiligheten med attraktiv beliggenhet på Apeltun.

Leiligheten |
Dette er en lys og innbydende leilighet med hele 113 m2 bruksareal på ett plan. Leiligheten er beliggende på enden av bygget slik at du får ekstra sidevinduer og ingen passasje forbi leilighetens inngangsparti. Det er tilkomst med heis fra hovedinngangen og fra byggets garasjeanlegg.

Planløsningen er meget arealeffektiv med praktiske og gode løsninger. Ved inngangspartiet er det montert stor speilskyvedørsgarderobe. Fra entréen er det også direkte tilkomst til rom som brukes som kontor, dette rommet kan også benyttes som garderoberom. Videre er det lys for fin gang med innfelt downlights i taket. Det er to baderom, begge med fliselagt gulv og varmekabler. Ett av badene har opplegg til vaskemaskin, innfelte downlights og nyere innfellbare dusjvegger. Det andre badet har stor dusjnisje med glassbyggerstein. Lyst og lekkert rom for stue og kjøkken som utgjør hele 42.7 m2. Her er det store vindusflater, utgang til stor og solrik altan. Rommet har god plass til stort spisebord som skiller sone for kjøkken og stue. I stuesonen er det plass til flere sittegrupper. Kjøkkeninnredningen ble fornyet i 2019. Innredningen har rikelig med skap- og benkeplass med stilsikre fronter utført i hvit høyglans. Det er integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er downlightsbelysning ved sittegruppen i stuen, over kjøkkeninnredningen og LED lys under overskap på kjøkkenet. Det er tre soverom med god størrelse, alle med nyere garderobeskap. Hovedsoverommet har et areal på 16.4 m2 med innfelt downlights i taket, opplegg for tv og direkte tilkomst til eget bad. Det er en innvendig bod i tillegg til en ekstern bod med låsbar dør og mulighet for hylleplass.

Tekniske installasjoner |
Aggregat for balansert ventilasjonsanlegg, sikringsskap med automatsikringer, fordelerskap for rør i rør-system og varmtvannsbereder (CTC 194 liter) er plassert i innvendig bod/teknisk rom. Bygget har seriekoblet brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg. Det er systemlås i bygget.

Hva er oppgradert av borettslaget i senere tid |
I 2020 ble det gjennomført fasadevask, rens av takrenner, maling av treverk og kontrollert taket. Det er vært en betydelig oppgradering av utearealet som nå framstår som meget pent. Her har det blitt lagt kunstgress, bygget terrasser, montert blomsterkasser og utført et rikt utvalg av beplantning. Det er lagt opp infrastruktur for ladere til el. biler.

Fellesutgiftene |
Fellesutgiftene dekker grunnpakke for kabel-TV og bredbånd, vaktmestertjeneste og snømåking, renhold av felles trappeganger, skifte av filter til ventilasjonsanlegg, dugnad (det er ingen dugnadsplikt), betjening av andel fellesgjeld med renter og avdrag, kommunale avgifter og eiendomsskatt, bygningsforsikring, strøm til fellesarealer, avgift for sikringsfond, forretningsfører, revisor, avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget samt kontroll og vedlikehold av tekniske installasjoner som bl.a. brannvarslingsanlegg, ventilasjonsanlegg, heis og garasjeport.

Fellesareal i bygget og uteområdet |
Borettslaget har fin fellesareal hvor det er lagt vekt på høy trivsel for beboerne og løsninger tilpasset alle alderstrinn. Utearealet er pent opparbeidet med gangstier med belysning, flere sittegrupper samt ballbane og lekeapparater.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport fra byggmester Mats Hansen.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

Nærområdet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet ved enden i byggets nest øverste etasje. Det er morgensol ved inngangspartiet og ettermiddags- og kveldsol på den private altanen med tilkomst fra stuen. Det er meget fin utsikt fra leiligheten og altanen. Det er store grøntareal ved bygget som ligger tilbaketrukket fra trafikkert vei.

Nærområdet har en fin sammensetning av leilighetsbygg, rekkehus og eneboliger. Fra eiendommen er det kort avstand til Lagunen Storsenter og Nesttun Sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud, samt flere dagligvarebutikker i nærområde. Flere idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Slåtthaug Idrettsanlegg, Apeltunhallen og Nesttun Idrettspark i området, samt skoler som Smørås Skole, Apeltun Skole, Steinerskolen, Midtun Skole, Slåtthaug ungdomsskole og Slåtthaug Videregående skole. Gode bussforbindelser til Bergen Sentrum og øvrige bydeler. Det er opparbeidet sti mellom Apeltun og Krohnåsen slik at det er gangavstand til Lagunen Storsenter og bybanestopp. Det er kunstgress fotballbane i nærområde.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.


Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 700 000

Omkostninger

1 132

Fellesgjeld

1548400

TOTALT

4 249 540

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern