Holtane Hyttegrend

VISNING

390 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Hyttetomt

TOTALPRIS

437 644

P-ROM

0

ANTALL ROM

0

Holtane Hyttegrend

Holtane Hyttegrend | Byggeklare tomter i idylliske omgivelser på Jølster | Alpinanlegg, langrenn, fjelltur og golfbane.

Erlend Hauglid

92 61 70 70

eh@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Holtane Hyttegrend

PRISANTYDNING

390 000

OMKOSTNINGER

47 644

BOLIGTYPE

Hyttetomt

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

0/0/0KVM

TOMT

Eiet tomt,1000KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220071

Nærområdet

Holtane hyttegrend ligger i fjellsida over Vassenden i Jølster kommune. Her finner du et stort utvalg av aktivitetstilbud og rekreasjon i et fantastisk naturlandskap like utenfor hyttedøren. Like ved hyttefeltet finner man Jølster Skisenter. Skisenteret med sine fire skiheiser og ei samla lengde på ca 4 km preparerte løyper som passer for de aller fleste. I tillegg finner man flotte frikjøringsområde både ovenfor tregrensa og nede i skogen. For de som er glad i langrenn og skiturer går det turløype på ca 15 km over til Gjesdalen. Vassenden har mange flotte aktiviteter i sommerhalvåret. Jølster Rafting tilbyr rafting og elvebrett fra Vassenden og ned Jølstra. En spennende opplevelse omkranset av flott natur. Raftingklubben har også tilbud som rappellering og paintball. Sunnfjord Golfklubb har en flott 9-hulls bane like nedenfor skisenteret. Jølster har terreng som gir gode muligheter til småviltjakt på høsten.  Jølstravatnet er kjent som et av Norges beste fiskevatn. Fiskekort får en kjøpt på bensinstasjonen på Jølstraholmen. Fra hyttefeltet er det flotte turområder like utenfor dørstokken i et variert skog-, elv- og fjellandskap. Det er kort avstand til kafe og dagligvare på Jølstraholmen. Her får en kjøpt ferskt brød og alt ein treng mens man nyter tida på hytta. Til Førde er det ca 20 km, Florø 75 km og til Bergen ca. 3,5 timar kjøring.

Diverse

Det er pliktig medlemskap i hytteforeining ved kjøp av tomt. Det vil komme felleskostnadar til hyttefeltet for bl.a. snøbrøyting. Avgjørelser rundt felleskostnader blir tatt av styret.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

390 000

Omkostninger

47 644

TOTALT

437 644

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern