Nøttveitvegen 198

Solgt

9 950 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

10 230 400

P-ROM

167

ANTALL ROM

4

Nøttveitvegen 198

Nydelig, gjennomført og stilren funkisinspirert enebolig med garasje | Vidunderlig utsikt og mye sol | Barnevennlig!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nøttveitvegen 198

PRISANTYDNING

9 950 000

OMKOSTNINGER

280 392

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

167/171/187KVM

TOMT

Eiet tomt,462KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220031

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bod, vaskerom, hall og 3 soverom.

Innhold | 2. etasje:
Stue med åpen kjøkkenløsning og hovedsoverom med tilhørende bad/wc.

Uteplasser:
I 1.etasje er det terrasseplattinger på tilsammen 94,2m². I 2.etasje er det terrasse på 57,1m². Det er gode solforhold og vidstrakt utsikt.
Parkering:
Parkering i garasje med elbillader (11 kWh). I tillegg er det ytterligere 2-3 biloppstillingsplasser for garasjen.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal (P-rom):

1. etasje | 76 kvm.:
Gang (6,6m²), hall/trapperom (17,3m²), vaskerom (4,7m²), bad (5,4m²), soverom (12,8m²), soverom (12,8m²), soverom (13,8m²).

2. etasje | 91 kvm.:
Stue og kjøkken (68,6m²), bad (6,3m²), soverom (14,2m²).

S-ROM:
1. Etasje: Bod (3,5m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 167 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 171 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Energivennlig og praktfull familiebolig
- Dobbel garasje med elbillader (11 kwh) og elektrisk leddport
- Vidunderlig utsikt mot de 7 fjell og ut til åpent hav
- Herlig uteplass med generøs størrelse og meget gode solforhold
- 3 store skyvedører til terrassen
- Fantastisk skifermur rundt hele huset (Altaskifer)
- Flott opparbeidet tomt klargjort for nedfelt jacuzzi
- Luftig stue med ildsted og innfelte takhøytalere fra Bowers & Wilkins
- Stilrent kjøkken med hvitevarer fra kvalietetsleverandøren NEFF
- 4 romslige soverom, 2 lekre bad og separat vaskerom
- Eksklusiv eiketrapp med belysning
- Automatisk utebelysning (slår seg av og på når man selv ønsker)
- Gåavstand til Apeltun skole og Apeltun barnehage
- Få minutters gange til bussforbindelse
- Ypperlig og variert turterreng på Smøråsfjellet og Stendafjellet
- Få minutters kjøretid til Lagunen Storsenter
- Rimelig kjøretid til sentrum, Sandsli og Kokstad

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre, funkisinspirerte eneboligen med nydelig beliggenhet i barnevennlige omgivelser på Nøttveit. Boligen ble oppført i 2019 og har et moderne formuttrykk med tydelige arkitektoniske grep og identitetsskapende fasadeuttrykk.

Moderne | Boligen er designet og innholdsrikt utformet med plass til hele storfamilien. Det er 4 luftige soverom med sjenerøs størrelse, 2 lekre bad, moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren NEFF samt en luftig stue med ildsted og herlig utsikt.

Solrike uteplasser | Eiendommen ligger rettvendt i forhold til solens bevegelser. Tomten er flott opparbeidet med panorama over Bergensdalen og tilliggende område. Fra husets øvre plan er det adkomst til en deilig terrasse med god størrelse (tilkomst via 3 store skyvedører), der solen kan nytes til fulle. En avstressende utesone, som gir gode rammer for sosiale sammenkomster, grilling og kos. Hagens nedre nivå består av terrasseplattinger på tilsammen 94 kvm. Det er tilrettelagt for nedfelling av jacuzzi.

Beliggenheten | Gjennom smart bruk av terrenget har man skapt en idéell familiebolig som både er private og sosial. Lokasjon anses følgelig som svært god med ypperligere oppvekstkår for barna i famillien. Området er i hovedtrekk bebodd av familier og det myldrer av barn i gatene. Det er gåavstand til lekeplass, kunstgressbane og Apeltun skole.

Parkering | Tilknyttet boligen er det en romslig garasje med isolert betongsåle, elbillader (11 kwh) og elektrisk leddport. Det er også ytterligere parkeringsmulighet i forkant av garasjen. Parkeringssituasjonen må derved sies å være tilfredsstillende ivaretatt.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en sjelden mulighet til å sikre seg en moderne familiebolig med et stramt stiluttrykk, gjennomtenkte løsninger og ypperlig beliggenhet. Boligen fremstår som innflytningsklar og må oppleves. Velkommen til visning!

Nærområdet

Dette nyetablerte boligfeltet på Nøttveit har en ypperlig beliggenhet. Rolig og skjermet i svært barnevennlig område. En utmerket lokasjon for barnefamilier med gode oppvekstkår for barna. Her får du gåavstand til Apeltun skole og Apeltun barnehage, og i tillegg er det rimelig avstand til flere andre barnehager i området. Opparbeidet fellesareal med lekeplass og kunstgressbane like ved. I tillegg er det kort vei til Smøråsbanen, Apeltun kunstgressbane og Slåtthaug idrettsanlegg. På Slåtthaug finner man blant annet kunstisbane, fotballbane, svømmehall og idrettshall. Foretrekker du innendørs trening, så ligger SATS ved Skjoldskiftet. Den nærliggende beliggenhet ved foten av Smøråsfjellet gir ulike turmuligheter for store og små gjennom årstidene. Foretrekker du det våte element er det en kort kjøretur til Skjoldabukten ved Nordåsvannet. For øvrig er det kort kjøretid til Lagunen Storsenter, med utallige butikker og ulike servicetilbud samt arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør rundt 25 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken, som medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Strømforbruk:
Selger opplyser at deres strømforbruk utgjør ca. 20.000 kwh per år. Oppgitt nivå er basert på selgers eget forbruk og avvik vil følgelig forekomme.

Kostnad til Søndre Nøttveit Huseierlag:
Eiendommen er en del av Søndre Nøttveit Huseierlag. Det betales årlig ca. kr. 2.500,- til huseierlaget, som dekker felles belysning, snøbrøyting og felles pumpeanlegg etc. Beløpet kan variere fra år til år pga. snøfall og lignende. Det er pliktig medlemskap i huseierlaget.

Innkalling til ekstraordinær generalforsamling den 11.01.2022 samt regnskap for 2021, følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Annet:
Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

9 950 000

Omkostninger

280 392

TOTALT

10 230 400

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern