Kronstadveien 23A

Solgt

3 790 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 809 550

P-ROM

89

ANTALL ROM

2

Kronstadveien 23A

Skap din drømmeleilighet | Garasje | Altan | Utsikt | Sol | Kan etablere soverom nr. 3 | Bybane | Helse Brg. | Sentrum

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Kronstadveien 23A

PRISANTYDNING

3 790 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

4 286

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

89/89/98KVM

TOMT

Fellestomt,7640KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210272

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
Entré/gang (11,1 m²), bad (4,9 m²),vaskerom (4,1 m²), to soverom (8,6m² og 11,6 m²), stue (33,9 m²) og kjøkken (11,8 m²).

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en koselig altan på  9 m².

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer en bod i 1.etasje på 4,8 m² og en bod i loftetasje på 9,6 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

Samlet primærareal (P-rom) = 89 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 89 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 98 m².

Standard

Kort oppsummert:
- Attraktiv og innholdsrik endeleilighet i 3.etasje.
- Flott internbeliggenhet i bygget. Som endeleilighet får en masse lys og luft. Usjenert.
- Sørvestvendt altan på 9 m² med utgang fra stue. Altanen er overbygd.
- Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg. - Meget flott utsikt og gode solforhold
- Barnevennlig og rolig nabolag
- Fast garasjeplass merket med nr. 65 (Det er ladestasjoner i BRL)
- To boder med god lagringsplass (merket med nr. 65)
- Gåavstand til Danmarksplass, bybanestopp og sentrum for øvrig.
- Romslig areal på 89 kvm.
- Kan enkelt etableres soverom nr. 3
- God planløsning med primærareal på 89 m².
- Stort potensiale
- Lav andel fellesgjeld
 
Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne 3-roms borettslagsleiligheten med sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområdet på Kronstad, solsiden i Bergen.

Skap din drømmeleilighet | Leiligheten er funksjonell og er fult ut beboelig i dag. Det er dog noe utidsmessige overflater og kjøkken og bad ble sist pusset opp på begynnelsen av 2000-tallet. Det er grunn til å tro at en kjøper ønsker å pusse opp leiligheten til dagens standard. Leiligheten har et stort potensiale til å bli en virkelig bra leilighet.

Kan få 3 soverom | Leiligheten er opprinnelig inntegnet med tre soverom, men er omgjort i forhold til opprinnelig planløsning for å få større stue. Det er ansees som en smal sak å tilbakeføre planløsning til opprinnelig løsning, dersom man ønsker ett ekstra soverom.

Altan, sol og utsikt | Med utgang fra stuen har man en sørvestvendt uteplass med gode solforhold. En avstressende sone med god plass til sittegruppe der man kan nyte solen og den fine utsikten. Utsikt strekker seg over nærområde, deler av Bergensdalen, Minde og Løvstakken. Leiligheten ligger godt over bakkeplan i enden av 3.etasje hvilket mye lys og luft. Meget god internbeliggenhet i bygget.

Fast garasjeplass | Det er fast garasjeplass tilhørende leiligheten. Denne kan leies ut internt i borettslaget om en ikke har bruk for den selv. Det er mulighet for å lade el-bil i borettslaget.

Nært "hele"  Helse Bergen | Kort gåavtand til Haukeland sykehus, Kvinneklinikken, Alrek Helseklynge, Odontologen og Haraldsplass Diakonale Sykehus med mange arbeidsplasser/studieplasser innenfor helsesektoren.

Byggeprosjekt - Kronstad oppveksttun | Prosjektet er estimert ferdigstilt august 2022 og ligger et par hundre meter fra leiligheten. Kronstad oppveksttun vil bestå av barnehage og barneskole. I tillegg skal byggene knyttes sammen med en lukket gangbro som vil gå over Jonas Lies vei. Mellombygget på Kronstad skal rives og erstattes av et nytt mellombygg i tre etasjer. Den midtre paviljongen på Hunstad skal rives og erstattes av en ny paviljong i tre etasjer. Nåværende gymsal på Hunstad siden skal erstattes av en større gymsal og et nytt svømmebasseng. Informasjon er hentet fra Bergen kommune. Dette blir et stort løft for nabolaget.

Kommunikasjon | Kiwi Kronstad og SATS treningssenter ligger i umiddelbar nærhet. I tillegg er det kort avstand til gode bussforbindelser, bybanen, Handelshøyskolen BI og UiB på Nygårdshøyden. En urban og god lokasjon med nærhet til de fleste fasiliteter.

Omkostninger | Når man kjøper andelsbolig er det forholdsvis lave omkostninger for kjøper, idet man ikke betaler 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg denne attraktive leiligheten med sentral beliggenhet på Kronstad. Skap din nye drømmeleilighet - Velkommen til visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Kronstad. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde, deler av Bergensdalen, Minde og Løvstakken. Området er hovedsakelig bebygd med blokkbebyggelse, eneboliger og bolighus. Gang og sykkelavstand til Bergen Sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud, samt dagligvare butikker i nærområde. Få minutters gange til Kronstad oppveksttun som er under oppføring. Kort vei til bybanestopp. Fine turmuligheter med bla. Isdalen, Fløien, Fjellveien og Ulriken. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Fysak hallen, Bergenshallen, Turnkassen, Gimlehallen, Brann stadion, Nymarkanlegget, Haukelandshallen, Krohnsminde Idrettsplass i området, samt skoler som Møllebakken Skole, Årstad Videregående Skole, Landås skole, Kronstad Skole, Haukeland Skole, Langhaugen skole og Høgskolen i Bergen. Gangavstand til Haukeland sykehus, Kvinneklinikken, Alrek Helseklynge, Odontologen og Haraldsplass Diakonale Sykehus med mange arbeidsplasser innenfor helsesektoren.

Kronstad:
Kronstad er et boligområde i Årstad bydel i Bergen like sør for byens sentrum, som strekker seg fra Store Lungegårdsvann i nord og over Kronstadhøyden til Nymark ved Brann Stadion i sør, og fra Haukeland Universitetssykehus og Møllendal kirkegård i øst til Danmarks plass (tidligere Kronstadtorget) og Solheimsvannet i vest. Kronstad har et areal på 0,99 km² hvorav 0,01 km² er ferskvann, fordelt på grunnkretsene Gimleveien, Kronstad, Jørgen Moes gate, Grønneviken, Hunstad, Pinnelien, Krohnsminde, Bjørnsons gate, Garborgs gate og Fabrikkgaten.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at salgsfullmektig ikke har bodd i boligen, men har kommet med informasjon etter beste evne. Salgsfullmektig har ingen kunnskap om byggets beskaffenhet og tilstand utover det som er beskrevet i tilstandsrapport og egenerklæringsskjema. Selger er født i 1926 og bor ikke lenger i leiligheten. Selger har ikke forutsetninger til å ha detaljkunnskap om leiligheten eller borettslaget.

Megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg etc.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 790 000

Omkostninger

5 432

Fellesgjeld

14117

TOTALT

3 809 550

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern