Skogvegen 16C

Solgt

3 200 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

3 287 190

P-ROM

86

ANTALL ROM

3

Skogvegen 16C

Enebolig med praktfull sjøutsikt og solrike terrasser | Oppgradert standard i 2016 | Garasje

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Skogvegen 16C

PRISANTYDNING

3 200 000

OMKOSTNINGER

87 192

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

200

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

86/103/116KVM

TOMT

Fellestomt,2401KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210275

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang (8.5 m²), vaskerom/wc (3.7 m²) og to soverom  (hhv. 6.7 m² og 8.7 m²)

Innhold | 2. etasje
Gang (8.4 m²), bad/wc (4.5 m²), soverom (8.1 m²), stue/kjøkken (33.3 m²)

Terrasse |
Terrassen på baksiden av huset har et areal på 29 m²

Koffertloft |
Fra areal mellom kjøkken og soverom er det oppgang til koffertloft med lagringsplass. Dette arealet er ikke målbart. 

Garasje |
Garasjen er innebygget i huset og utgjør 16.5 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 86 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 103 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 116 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Lys og luftig stue/kjøkken med areal på 33.3 m2
- Funksjonelt kjøkken med bardisk løsning og int. hvitevarer
- Innbydende og pent baderom med varmekabler
- Separat vaskerom med wc
- God størrelse på soverommene

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/eiendomsmegler Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende eneboligen sentralt beliggende på Askøy.

Planløsning & Standard |
Huset går over to plan med en meget arealeffektiv løsning. Det ble i 2016 foretatt en teknisk oppgradering så vel som modernisering av overflater og innredning i tillegg til en optimalisering av arealbruken. Boligen framstår i dag som stilsikker og innbydende. Det er hovedinngang på gavlesiden av huset hvor du kommer inn i husets toppetasje. Her er det en romslig gang med fliselagt gulv og LED downlightsbelysning i taket samt plass til gode garderobeløsninger. Fra gangen er det tilkomst til baderommet som har fliselagt gulv og vegger, fin innredning, veggfestet wc, dusjkabinett og varmekabler i gulvet. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, som i dette tilfellet gir optimale lysforhold og god romfølelse. Måten kjøkkeninnredningen er plassert på tydeliggjør sonen for kjøkkenet i forhold til stuen. Løsningen gir også fleksibilitet for plassering av spisebord i tillegg til spiseplass ved kjøkkeninnredningen sin bardisk løsning. Det er innfelt LED downlightsbelysning i taket på kjøkken og i stuen. Belysningen i stuen kan styres med app-løsning. Det er installert Optoma projektor hvor lerret er innebygget og kan styres fra fjernkontroll eller veggpanel. Kjøkkeninnredningen har god skap- og benkeplass med integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin samt el. punkt i benkeplaten. Det er ett soverom i toppetasjen og to soverom i underetasjen. I underetasjen er det også stor gang med fliselagt gulv og varmekabler og vaskerom med wc, fliselagt gulv og varmekabler.

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vegg mellom soverom og kjøkken. Styringspanel for opplegg til balansert ventilasjonsanlegg er plassert på veggen i gangen. Det er montert sentralstøvsuger med uttak i begge etasjene, motoren er plasser på loftet. Stoppekran for boligen er plassert på badet og det er fordelerskap for rør i rør på badet og vaskerommet. Panasonic varmepumpe og Optoma projektor er montert i stuen.

Følgende er oppgradert i senere tid |
- Taktekking, renner og nedløp ble fornyet i 2014
- Vinduer i stuen ble fornyet i 2009
- Vinduer i underetasjen samt bad, gang og soverom oppe ble fornyet i 2018
- Kjøkken og baderom ble oppusset i 2016
- Oppgradert el. anlegg og ny varmepumpe i 2016
- Overflater og ny hoveddør i 2016
- Montert ny trapp og nytt ventilasjonsanlegg (ikke aggregat) i underetasjen i 2018
- Lagt ny terrasse i 2019
- Fasade er malt i 2019 / 2020

Uteområdet |
Fellesarealet utgjør 2 401 m2. Sameiet er bestående av fem boenheter fordelt med to stk. 2-mannsboliger og denne eneboligen som nå selges. Det er en muntlig avtale på at hver av boligene har bruksrett til det arealet som er naturlig tilliggende hver av boligene. For denne boligen så gjelder det terrassen på baksiden av huset, tilkomst til huset og parkeringsareal på østsiden av huset. Uthuset ved terrassen er felles for sameiet har har vært brukt som redskapsbod. Arealet er bestående av asfalterte felles veier i tillegg til et opparbeidet grøntareal.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Nærområdet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet med gode solforhold og meget fin utsikt. Nærområdet er bestående av en kombinasjon av etablerte boliger og nyoppførte eneboliger og 2-mannsboliger. Eiendommen er tilbaketrukket fra trafikkert vei med barnevennlige omgivelser.

Det er kort avstand til sjøen med mulighet for bade- og fritidsaktiviteter. Det er også fine turmuligheter i nærområdet og kort avstand til idrettsanlegg. Fra Skogvegen får du bl.a. gangavstand til skole, barnehage og bussholdeplass. Det er dagligvarebutikk ved Florvåg senter og bare 10. minutter å kjøre til Kleppestø senter hvor det også er kaianlegg med stor parkeringsplass og båtforbindelse til Bergen sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det som rettmessig betegnes som integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Eier har i deres eiertid foretatt omfattende oppussing av boligen. Det er også utført endring av planløsningen og arealbruken i underetasjen. Denne endringen er ikke byggemeldt eller godkjent. I den vedlagte tilstandsrapporten har takstmannen notert følgende om dette forholdet:
Det foreligger ikke ferdigattest som samsvarer med utført arbeid, se under. Det foreligger ikke oppdaterte godkjente byggetegninger som samsvarer med boligen, se under. Det er ingen avvik i forhold til rømming og romhøyde, ut ifra gjeldende forskrifter for da boligen/rommene ble byggemeldt. Innvendige rekkverk og håndrekker er i henhold til gjeldende forskrifter når bygningsdelen ble byggesøkt. Det foreligger verken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Det er lagt opp rør til balansert ventilasjonsanlegg i husets underetasje. Det er ikke installet aggregat. Det blir opp til ny eier å fullføre dette anlegget. Kontakt megler dersom du ønsker mer detaljer i forhold til dette.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 200 000

Omkostninger

87 192

TOTALT

3 287 190

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern