Georgernes Verft 16

Solgt

3 980 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 207 040

P-ROM

58

ANTALL ROM

1

Georgernes Verft 16

Drømmebeliggenhet | Stor altan | Sol, sjø og brygge | Restaurant | Heis og garasje | Nordnesparken | Sentrum | Idyllisk

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Georgernes Verft 16

PRISANTYDNING

3 980 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

5 330

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

58/58/64KVM

TOMT

Fellestomt,10628KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210267

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3.etasje
Entré/gang (6,5 m²), bad (5,8 m²), soverom (11,3 m²) og stue/kjøkken (31,5 m²).

Uteplass
Nord/vestvendt altan på 8,3 m² med utgang fra stue/kjøkken, hvorav 4,4 m² er overbygd. Meget solrik.

Lagringsplass
Tilhørende en bod i 1.etasje.

Primærareal
Alle rom i leiligheten er inkludert i P-rom.

Samlet primærareal (P-rom) = 58 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 58 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 64 m²

Standard

- Meget flott internbeliggenhet i 3.etasje komplekset (GV. 16)
- Stor, solrik (nord/vestvendt) altan på 8,5 m² med meget flott sjøutsikt
- Solrikt og med lyden av bølger
- Vannbåren varme i leiligheten
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Direkte adkomst fra garasjen til heisen.
- Tidløst HTH kjøkken med god skapplass og hvitevarer som medfølger.
- Borettslaget har egen gjesteleilighet som beboerne kan leie ved behov
- IN ordning og sikringsordning i borettslaget
- Nordnesparken som "nærmeste nabo"
- Et byens mest velkjente leilighetskomplekser
- Kanskje byens mest ettertraktede bydel

Innledning Når Verftet bader i sol viser leilighetene på Georgernes Verft seg fra sin beste side. Svært attraktivt leilighetskompleks på beste Nordnes med et moderne uttrykk og meget pent opparbeidete utearealer gir en følelse av tidløst bomiljø "på landet" i sentrum. Fra altanen er det utsikt mot Puddefjorden og videre mot Laksevåg, Damsgårdsfjellet og Ørnefjellet. En regelrett nydelig uteplass!

Leiligheten | Leiligheten har et primærareal på 58 kvadratmeter og vinduene samt altanen i front gir luft, romfølelse og kontakt med himmelen og sjøen. Leiligheten fremstår som velholdt og det er en god planløsning, parkett på gulv og lyse farger på overflater. Det er balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning som gir et behagelig inneklima, samt vannbåren varme som fordeler varmen på en jevn og god måte. Oppholdsrommet er stue med delvis åpen kjøkkenløsning. God plass til både sofa og spisegruppe. Kjøkkenet er levert av HTH og alle hvitevarene følger med. Det er to gode garderobeskap i entré/gang samt skyvedørsgarderobe på soverommet. I tillegg er det en plassbygget kontorpult med soveromsvinduet. En meget smart løsning.

Merk: I kjøkkenskapene er det masse glass, asjetter, bestikk, stekepanner, kjeler og diverse kjøkkenutstyr. Dette kan medfølge vederlagsfritt om ønskelig. Det samme gjelder sengen på soverommet. Kan overtas vederlagsfritt.

Lettstelt | Ved å bo på Georgernes Verft vil ny eier frigjøre tid til å nyte hjemmets ro. Her er det ingen fellesforpliktelser for beboerne idet et rengjøringsfirma sørger for til enhver tid representative fellesarealer. Bilen parkeres trygt i underetasjen og du går tørrskodd inn i leiligheten via heis til leilighetsplan.

Arkitekten | Med vestvendt beliggenhet mot Puddefjorden i Bergen har Rambøll Arkitektur gitt nytt liv til Georgernes Verft. 151 boliger fordelt på 10 bygg er bundet sammen med felles parkeringsanlegg. Området er utformet som en forlengelse av det åpne og urbane bymiljøet med gater og plasser. Oppbygning av offentlig gate og plassareal mot den tilgrensende Nordnesparken er en del av prosjektet. En strandpromenade utgjør avslutningen mot sjøen, og området er blitt et av byens mest attraktive rekreasjons- og badesteder.

Prisbelønnet prosjekt | Veidekke var hovedentreprenør for utbyggingen. Utbyggingen av den gamle verftstomten har fått stor oppmerksomhet for arkitekturen og byggherrens satsning på miljøvern og energiøkonomisering. Norsk Form studerte i 2008 27 nye boligprosjekter i fire store byer mht. barn og ungdoms oppvekstmiljø. Kun tre prosjekter gjorde seg fortjent til betegnelsen forbilledlig. Georgernes Verft var ett av disse. Prosjektet fikk også NBBLs miljøpris 2003. Kilde: www.ramboll.no

Fellesareal | Fellesarealene omfatter felles takterrasse, stort parkeringsanlegg under bakken, bilfritt og rolig gatetun, diverse beplantning, bryggepromenade og lekeplass. Tomten er ellers for det meste bebygget. I tillegg er det en egen gjesteleilighet som kan leies av beboere for kr. 300,- pr. døgn. Plass til fire personer.

Gjesteleilighet | Borettslaget har egen gjesteleilighet som beboerne kan leie ved behov. Leiligheten består av kjøkken/oppholdsrom, bad og et soverom med 4 sengeplasser. Det er kun beboere på Georgernes Verft som kan leie den.

Nabolaget | Vakre Nordnes er en særdeles ettertraktet bydel med sjø og parker på alle kanter, en engasjert lokalbefolkning og masse god stemning. Her ute får en nærmest en følelse av å være på landet, samtidig som Torgalmenningen ligger en liten rusletur unna.  

Lave omkostninger | Ved kjøp av denne leiligheten skal det ikke betales 2,5% i dokumentavgift til staten.

Avslutning | Med beliggenhet på Georgernes Verft kan en trygt si at dette er en beliggenhet de fleste vil misunne. Velkommen på visning!

Nærområdet

For de aller fleste er krav til beliggenhet den avgjørende faktoren ved kjøp av ny bolig. Vi befinner oss her i Georgernes Verft nr. 16. Vi er på verftet, med sjø, sol, bryggepromenade, bademuligheter, restaurant og Carte Blanche rett utenfor døren. Alt dette kun en liten spasertur gjennom smitt & smau til sentrum. Her ute er det et eget lokalsamfunn med blant annet flere spisesteder, gallerier, kafèer, baker, fantastiske Nordnesparken med badeplasser inkl. utendørs basseng, Akvariet, fotballbane, idrettshall med aktivitetstilbud, egen skole, eget buekorps, eget idrettslag m.m. Nordnes er kort fortalt et svært attraktivt sted å bo for alle aldersgrupper, og her er det masse historie i gatene og god atmosfære året rundt!

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken og bad medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og uten garanti.

Annet
Eier av leiligheten har leid ut leiligheten til Equinor i ca. 10 år og har derfor ingen kunnskap om leilighetens beskaffenhet og tilstand ut over det som er beskrevet i tilstandsrapporten.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 980 000

Omkostninger

5 432

Fellesgjeld

221606

TOTALT

4 207 040

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern