Breiviksveien 54

Solgt

11 300 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

11 582 600

P-ROM

142

ANTALL ROM

3

Breiviksveien 54

Rålekker ende-/toppleilighet med betydelig oppgradert standard | Solrik takterrasse på 51 m² | Heis og garasjeplass

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Breiviksveien 54

PRISANTYDNING

11 300 000

OMKOSTNINGER

282 592

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 658

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

142/142/153KVM

TOMT

Fellestomt,5121KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210265

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Hall/gang (16 m²), vaskerom/tekniskrom (3.9 m²), to bad/wc (hhv. 3.9 m² og 4.6 m²), tre soverom (hhv. 7.1 m², 14.9 m² og 18.8 m²) og stue/kjøkken ( 66.6 m²)  

Terrasse |
Fra stue og kjøkken er det utgang via store skyvedører med innfelt glass til takterrassen på hele 51 m²

Ekstern bod |
Tilknyttet leiligheten er det en ekstern på 5 m² som er plassert i tilknytning til garasjeplassen. 

Felles sykkelrom |
Sameiet har fellesarealet til parkering av sykkel.

Samlet primærareal (P-rom) = 142 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 142 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 153 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Leiligheten har betydelig oppgradert standard
- Dette er byggets største og trolig best beliggende leilighet
- Lekre detaljer og høy standard
- Gjennomtenkte og funksjonelle løsninger som gir høy bokomfort
- Heis fra garasjen og hovedinngang til toppetasjen
- Fast garasjeplass med lader til el. bil
- Egen ekstern bod til leiligheten i tillegg til fellesareal
- Privat takterrasse på 51 m2 med gode solforhold
- Stue og kjøkken med samlet areal på 66.6 m2 og takhøyde på 2.64 meter
- To helfliste og innbydende baderom + separat vaskerom
- Stilrent kjøkken fra Sigdal (Type: Amfi Eik i fargen Lakriz)
- Integrerte hvitevarer fra Miele og Simens
- Tre soverom på hhv. 7.1 m2, 14.9 m2 og 18.8 m2
- Hovedsoverommet har eget bad og avsatt areal til Walk-in-closet
- Porttelefon med tv-monitor
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Sprinkleranlegg og seriekoblet brannvarsling
- Fiber fra Bergen Fiber (Alt i Box)

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan presentere denne særdeles attraktive 4-roms ende/- toppleiligheten i det eksklusive sameiet Biskopshus.

Leiligheten |
Dette er en rålekker og innbydende toppleilighet i det populære prosjektet Biskopshus. Dette er byggets største leilighet og etter vår vurdering den best beliggende leiligheten i bygget - toppetasjen på enden mot Vest og lengst vekk fra veien.

Bygget er nylig oppført og leiligheten er ubebodd og klar til innflytting for ny eier. I byggeperioden har denne leiligheten blitt betydelig oppgradert og påkostet samt fått justert planløsningen for å optimalisere arealbruken, lysforhold og romfølelsen.

Her får du en leilighet med hele 142 m2 på ett plan. Trappefri tilkomst både fra byggets hovedinngang og garasjeanlegget hvor det medfølger fast plass. Flere av rommene i leiligheten har ekstra god takhøyde og store vindusflater. Inneholder gang med rikelig areal for gode garderobeløsninger. Separat vaskerom/tekniskrom med fliselagt gulv og varmekabler. To meget innbydende baderom med store og stilsikre fliser, gulvvarme og innfelt downlights i taket. Badene har innfellbare dusjvegger og pen innredning fra Vitra med heldekkende servant. Leiligheten har tre soverom. Master bedroom er på hele 18.8 m2 med eget bad og areal avsatt til Walk in closet. Det er utarbeidet en særdeles god løsning for rommet med stue og kjøkken som er på hele 66 m2. Her er det avsatt sone for spisestue i tilknytning til kjøkkenet og hovedstue med god plass til sittegrupper. Det er gulvvarme i rommet og innfelt downlightsbelysninger med flere soner, store vindusflater og utgang til terrassen både fra hovedstue og spisestue. Stort og lekker kjøkken med innredning fra Sigdal som har rikelig med skap- og benkeplass. Benkeplaten er av type Silestone Negro Tebas, Blanco vask og Blanco Linus-S blandebatteri. Hvitevarer er som følger: Stort kjøleskap fra Siemens plassert side om side med fryseskap fra Siemens, stillegående oppvaskmaskin fra Miele, stekeovn fra Miele og induksjonstopp fra Miele.

Oppgraderinger utover standard fra utbygger |
Det er i byggeperioden utført betydelige oppgraderinger på standard og løsninger for denne toppleiligheten. Planløsningen er endret for å optimalisere arealbruken og gi mer funksjonelle løsninger. Kjøkkenet er ombygget med høyere standard på innredning og hvitevarer. Baderommene har økt standard og innvendig bod er ombygget til å kunne fungere som vaskerom/tekniskrom. Det er lagt en mer eksklusiv parkett og gulvvarme i de fleste rom. Det er utstrakt bruk av downlightsbelysning og lagt inn ekstra el. punkt. Innvendige dører er oppgradert og vegger er malt i varme og tidsriktige farger. Det er montert lader til el. bil ved garasjeplassen og på den private takterrassen er det montert stor el. styrt markise samt ekstra belysning og el. punkt.

Takterrassen |
Det er vinkelformet takterrasse på hele 51 m2 som vender både mot sør og vest. Her er det rikelig med plass til sittegrupper, grill og spisebord. Det er montert fin utebelysning, el. uttak og stor elektriskstyrt markise. Terrassen er meget solrik og har tilkomst via stor skyvedør både fra stuen og kjøkken/spisestue.

Tekniske installasjoner |
Det er installert seriekoblet brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg. Sikringsskap og aggregat for leilighetens balanserte ventilasjonsanlegg er plassert på vaskerom/teknisk rom (anlegget gir leiligheten et ekstra godt inneklima). Varmtvann leveres fra fellesbereder, noe som bl.a. frigir plass for varmtvannsbereder inne i leiligheten. Fordelerskap for rør i rør system er plassert på badet. Porttelefon med tv-monitor og automatisk åpner for hoveddøren i bygget er plassert i gangen. Det er systemlås som gjør at du har en og samme nøkkel til hoveddør til bygget, dør til garasjeanlegg, bodareal og leiligheten.

Parkering |
Det er stort garasjeanlegg med multiparksystem under bygget med heistilkomst direkte til leilighetens etasje. Med til denne toppleiligheten følger det fast plass med lader til el. bil. Noen av plassene er merket som gjesteplasser og HC-plasser.

Felles utearealer |
Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Sameiet |
Sameiet Biskopshus B-D er bestående av 76 boenheter med tilhørende fellesareal. Enhetene er fordelt over tre bygg, to med totalt 72 leiligheter og ett bygg oppført som rekkehus med 4 enheter. Sameiet er nylig stiftet. I påvente av tinglyst seksjoneringsbegjæring så avventes sameiets registrering i Brønnøysund. Richard S. Sørensen (mob. 900 97 407) er utnevnt til formann i sameiet og forretningsfører er OBOS. Bygget er forsikret i Tryg (avtale nr. 7981154). Utkast til vedtekter følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Fellesutgifter |
Det betales kr 2.658,- pr. mnd. som inkluderer fiber fra Alt i Box (grunnpakke), bygningsforsikring, strøm til fellesareal, service og drift av sameiets tekniske installasjoner, avsetting til framtidig vedlikehold og forretningsførsel. Det er også tenkt at sameiet leier inn tjenester for vask av felles trappegang, gartner og vaktmestertjeneste. Det tas forbehold om justeringer i sum for fellesutgifter og hva dette endelig skal dekke. Garasjeanlegget er seksjonert ut som egen næringsseksjon registrert som separat sameiet. Det betales kr 350,- pr. mnd. til dette sameiet for er felles med bygg A, B, C og D.

Ved overtagelse lå det i avtalen at alle seksjonseierne skulle betale inn en sum for startkapital til samiet. Eier av denne leiligheten har betalt inn denne seksjonens andel.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- Finn.no og Ukens bolig på Finn.no
- Algoritmestyrt annonsering på sosiale medier
- Algoritmestyrt annonsering på alle Schibsted sine digitale flater
- Boligannonse i Bergens Tidende/E-avisen sin fredagsutgave

Nærområdet

Leiligheten har etter vår vurdering byggets beste beliggenhet med plassering på enden mot sør/- og vest i byggets toppetasje. Dette er enden som vender mot sjøen og lengst bort fra veien. Terrassen har en meget god plassering for både morgen og kveldsol. Det er fin utsikt mot bl.a. byfjellene både fra leiligheten og terrassen. Biskopshus blir et urbant nabolag med store og fine fellesarealer samt flere soner for både aktivitet og gode samtaler med hyggelige naboer.

Eiendommen er beliggende i et flott og historiks område som byr på fin natur med enkel tilgang til praktfulle turmuligheter. Du får også kort avstand til sjøen hvor du kan nyte et forfriskende morgenbad. Breiviken er i dag i en svært positiv utvikling og er på vei til å etableres som et av de mer attraktive boligområdet med nærhet til Bergen sentrum. Praktfulle Gamle Bergen med store grøntareal finner du i nærområdet.  Norges Handelshøyskole er et samlingspunkt i området sammen med idrettsanlegget Stemmemyren (med fotball- og tennisbane og svømmehall) og Lehmkuhlhallen med treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall. Ved Biskopshus kan du nyte hverdagen i en avslappet atmosfære, med kort avstand til byens pulserende liv. Det er bare 500 meter til bussholddeplass og få minutters kjøretid til Bergen sentrum og tilvarende kort avstand til Åsane. Det er også gangavstand fra nabolaget til flere dagligvarebutikker. 

Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen Fort som kobles til turstier videre mot Munkebotn, rundemannen og Fløyen. Du finner også flottt områder ved sjøen, som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring |
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer |
Denne leiligheten har påkostet en oppgradering av hvitevarer på kjøkkenet som er integrert i innredningen og medfølger i denne handelen.

Annet |
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Merinokvartalet som ligger på nedsiden av denne eiendommen er et pågående prosjekt hvor det skal bygges på to etasjer på deler av det eksisterende bygget. Gå gjerne inn på Bonava sin hjemmeside for å se illustrasjonstegninger eller konferer megler dersom du har spørsmål i denne forbindelse.

Dagens eier har tatt opp noen mindre forhold ved leiligheten som ble påpekt til utbygger ved deres overtagelse. Konferer eventuelt megler dersom du har spørsmål i denne anledning.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

11 300 000

Omkostninger

282 592

TOTALT

11 582 600

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern