Sandslimarka 33B

Solgt

2 680 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 751 940

P-ROM

40

ANTALL ROM

1

Sandslimarka 33B

Stilsikker 2-roms hjørneleilighet | Solrik terrasse | Oppgradert standard | Medfølger fast garasjeplass-verdi kr 200.000

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Sandslimarka 33B

PRISANTYDNING

2 680 000

OMKOSTNINGER

71 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 311

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

40/40/45KVM

TOMT

Eiet tomt,11631KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220082

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bad/wc, soverom, stue og kjøkken.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til solrik terrasse på hele 11 m²

Lagringsplass:
Det medfølgende eksternbod på 2.7 m². I tillegg er det felles sykkelbod.

Samlet primærareal (P-rom) = 40 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 40 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 45 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Lekker 2-roms endeleilighet med oppgradert standard
- Stor og solrik terrasse
- Energibesparende løsninger
- Smarthusløsning for justering av lys og varme
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Varmekonvektor med fjernvarme fra BKK
- Sprinkleranlegg og seriekoblet brannvarslingsanlegg
- Porttelefon med kamera
- Innbydende kjøkken med integrerte hvitevarer
- Helfliset bad med gulvvarme og downlights
- Gjennomtenkte og arealeffektive løsninger
- 3. min. til buss og 6 min. til bybanestopp

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen presenterer denne stilsikre og arealeffektive 2-roms hjørneleiligheten.

Leiligheten |
Dette er en arealeffektiv og lekker 2-roms endeleilighet som fikk oppgradert standard i byggeperioden. Leiligheten har enkel tilkomst, gode lysforhold og en stor og solrik terrasse. Inneholder romslig gang med plass til gode garderobeløsninger. I gangen er det gulv med vinylfliser og innfelt LED-downlightsbelysning i taket. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler i gulvet og LED-downlightsbelysning i taket. Baderommet har innfellbare dusjvegger, innredning med heldekkende servant og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Innbydende og lys stue med ekstra god takhøyde og sidevindu mot åpent grøntareal - lameller medfølger i handelen. Stuen har utgang til stor terrasse. Det er fin overgang mellom sone for stue og kjøkken. Dette gir rommet optimale lysforhold og fleksibilitet for plassering av møbler. Det er en praktisk og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra AEG og Siemens (induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys). Det er innfelt belysning under overskap. Romslig soverom med garderobeplass og skyvedører fra stuen.

Tekniske installasjoner |
Panel i leiligheten for Smarthusløsning med justering for varme og lys (kan også styres fra app). Leiligheten har installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som bl.a. gir et godt inneklima. Det er fjernvarme fra BKK med radiator i stuen og gulvvarme på badet. Det er felles varmtvann med egen måler, noe som frigir plass fra den tradisjonelle varmtvannsberederen. Sikringsskap er plassert i gangen og fordelerskap for rør i rør-system er plassert på badet.

Garasjeplass |
Til denne leiligheten medfølger det fast plass i felles garasjeanlegg. Denne plassen ble av eier kjøpt for kr 200 000,- som var standard pris når eier kjøpte i 2019. Dersom det er ønskelig å leie ut denne plassen så er det antatt en leie på ca kr 1 500 per måned. Dersom ny eier ønsker å selge garasjeplassen så er det øvrige eiere i dette sameiet som vil være de aktuelle kjøperperne. Garasjeanlegget er seksjonert ut som en egen seksjon i sameiet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Leiligheten ligger på enden av bygget med store vindusflater og gode lysforhold. Det er tilkomst fra stuen til stor terrasse med bod plass til sittegrupper og beplanting. Her er det både formiddags- og kveldssol.

Nærmeste dagligvarebutikk er Kiwi Sandsli og Rema 1000 Sandsli som begge ligger kun en 5 minutters gange unna. I nærhet har man også kjøpesenteret Fanatorget med butikk, pizzeria, helsetjenester og barnehage. Det er få minutters kjøretur til Rush trampolinepark og klatresenter.

For den aktive er det mye fine turmuligheter i området, blant annet tur rundt Skranevatnet og fjellturer opp Storrinden, som byr på vakker og grønn natur med benker og brygger. For de som liker innendørs aktiviteter ligger Aktiv365 Sandsli og InterPadel 6 minutters gange unna.

Det er også gode transport- og kollektivmuligheter i området, og det nærmeste busstoppet Sandslihaugen ligger like ved boligen og har hyppige avganger til flere deler av byen. Her kommer du deg enkelt til steder som Flesland Flyplass, Bergen sentrum og Lagunen kjøpesenter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 680 000

Omkostninger

71 942

TOTALT

2 751 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern