Fanahammeren 24

Solgt

3 490 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 576 430

P-ROM

60

ANTALL ROM

1

Fanahammeren 24

Attr. 2R | Vestvendt altan | Heis | P-plass | Nytt bad i 2020 | Båtplass | Sjøutsikt | Sol | Idyllisk | Nær Laguneparken

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Fanahammeren 24

PRISANTYDNING

3 490 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

3 628

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

60/60/66KVM

TOMT

Fellestomt,5502KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210262

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Entré/gang (4,7 m²), bad (5,1 m²), vaskerom (2,3 m²), soverom (15,9 m²) og stue/kjøkken (29,4 m²).

Uteplass:
Vestvendt altan på 8 m² med utgang fra stue og soverom. Altanen er overbygd.

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer en bod i 1.etasje på 6,9 m² (ikke medregnet i tabell for areal)

Primærareal:
Alle innvendige rom med unntak av innvendig bod inngår i P-rom

Samlet primærareal (P-rom) = 60 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 60 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 66 kvm.

Standard

Presentasjon | Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim ønsker velkommen til Fanahammeren 24 og det attraktive leilighetskomplekset Stend Mølle. Her vil du bo i et rolig og godt etablert boligområde med nærhet til alt du trenger i hverdagen pluss litt til. Her får du en idyllisk beliggenhet, nærhet til flotte friluftsaktiviteter og et yrende maritimt liv og miljø. Her kan du nyte gode dager i et rolig område med båten din lett tilgjengelig og sjøen som nærmeste nabo.

Leiligheten | Leiligheten har moderne fasiliteter og en arealeffektiv planløsning i 4.etasje. Adkomst via velstelte fellesarealer og heis. Leiligheten fremstår som stilren og har gjennomgående fine brukskvaliteter. Rommene har en gjennomført stilmiks og innredningen er fargesatt i duse nyanser. Nytt, lekkert bad i 2020.

Balkong, sol og utsikt | Med utgang fra stuen har man en stor balkong på 8 kvm. En avstressende sone der man kan nyte solen og sjøutsikten. Det er uttak for gasspeis.

Båtplass| Denne leiligheten har også en båtplass. Ideelt for dem som verdsetter båtlivets gleder med sjøen tilgjengelig i umiddelbar nærhet.

Maritimt miljø | Et urbant bomiljø i sjøkanten på Fanahammeren kan friste de fleste. Her kommer ny eier til duk og dekket bord. Borettslaget har også en gjesteleilighet til disposisjon for beboerne.

Internbeliggenhet | Nærmere sjøen er vanskelig å komme. Leiligheten har en skjermet plassering med fin sjøutsikt fra balkongen.

Lave omkostninger | Det er lave omkostninger ved kjøp av denne andelsboligen, idet man ikke betaler 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i ett etablert boligområde på Fanahammeren. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde, Stendaholmen og Melkeviken. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger. Det er nydelig å spasere rundt på fellesområdet, langs bryggen eller på de grusbelagte stiene. Alle leilighetene har også en fast båtplass i lagets marina som gjør det enkelt å komme seg ut i Fanafjorden og skjærgården for øvrig. Ved bryggeanlegget er det også lett å bade sommer som vinter, men det er også kort avstand til badeplass i Melkeviken og Sageneset Leiligheten har en flott plassering i bygget. Nærområdet byr også på flere aktiviteter og like ved siden av Stend Mølle ligger Fana Kajakk klubb. Gangavstand til dagligvarebutikk i Krokeidevegen. Man har også kort kjøretid til Fana Golfbane og Fana Golfklubb. En kort tur unna ligger Hordnesskogen med flere turløyper, velegnet til trening eller rekreasjon. Det er få minutters kjøretid til Lagunen Storsenter og stoppested for Bybanen. Fana Kirke ligger ikke langt unna.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har valgt å tegne boligselgerforsikring. Kjøper plikter å lese alle relevante opplysninger samt vedlegg i salgsoppgaven og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg etc.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 490 000

Omkostninger

5 432

Fellesgjeld

81000

TOTALT

3 576 430

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern