Apeltunhaugene 120

Solgt

3 490 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 588 940

P-ROM

69

ANTALL ROM

2

Apeltunhaugene 120

Frontleil. | Nytt 2013 | Drøy utsikt | Vestvendt altan | Masse sol | Garasje | Heis | Barnevennl. | Lagunen | Turområde

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Apeltunhaugene 120

PRISANTYDNING

3 490 000

OMKOSTNINGER

98 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 433

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

69/73/80KVM

TOMT

Eiet tomt,5768KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210248

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré (5,9 m²), gang (6,4 m²), bad (6,2 m²), to soverom (8,7 m² og 15,2 m²), stue/kjøkken (24,5 m²) og bod/teknisk rom (3,5 m²).

P-rom
P-rom er alle rom med unntak av bod/teknisk rom som er S-rom.

Uteplass:
Vestvendt altan på 13,7 m² med utgang fra stue/kjøkken. Altanen er overbygd. Meget solrikt og fantastisk utsikt!

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i 1.etasje på 4,9 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Bod ligger i nabobygning.

Samlet primærareal (P-rom) = 69 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 73 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 80 m².

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim kan presenterer denne særdeles attraktive frontleiligheten på Apeltunhaugane.

Panoramautsikt | Leiligheten har en særdeles flott internbeliggenhet i front. Fra leiligheten er det utsikt over Krohnåsen, Søråshøgda, Bønes/Kråkenes, Skjold, Løvstakken og videre mot Sotra/Lifjellet mm. Må sees!

Altan | Leiligheten har egen vestvendt altan på 13,7 m² med utgang fra stue/kjøkken. Her er det god plass til møblement, grill osv. En avstressende sone med masse sol. Inkl. kveldssol.

God teknisk standard | Bygget er oppført i 2013 og innehar derfor en god infrastruktur og god teknisk standard. Det er oppdatert elektrisk anlegg, rør i rør vannforsyningssystem, balansert ventilasjonssystem osv.  

Garasje | Det er fast garasjeplass tilhørende leiligheten. Her er det mulighet for ladestasjon. En går tørrskodd direkte fra garasjen til leiligheten. Easy living!

Muligheter | Leiligheten har en sentral beliggenhet med kort vei til Lagunen storsenter. I området er det tilgang til gode bussforbindelser, turmuligheter og dagligvarebutikker. Det går også en snarvei fra Apeltunhaugane til Laguneparken.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en meget tiltalende 3-roms selveierleilighet med god størrelse, fine brukskvaliteter og kort vei til Lagunen Storsenter og Nesttun Sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud inkl. bybane. Leiligheten bør sees og oppleves. Velkommen på visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i etablert boligområde på Apeltun. Fra leiligheten er det utsikt over Krohnåsen, Søråshøgda, Bønes/Kråkenes, Skjold, Løvstakken og videre mot Sotra/Lifjellet mm. Området er hovedsakelig bebygd med blokkbebyggelse, rekkehus og eneboliger. Kort vei til Lagunen Storsenter og Nesttun Sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud, samt flere dagligvarebutikker i nærområde. Flere idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Slåtthaug Idrettsanlegg, Apeltunhallen og Nesttun Idrettspark i området, samt skoler som Smørås Skole, Apeltun Skole, Steinerskolen, Midtun Skole,Slåtthaug ungdomsskole og Slåtthaug Videregående skole. Gode bussforbindelser til Bergen Sentrum og øvrige bydeler. Det er gangvei mellom Apeltun og Krohnåsen slik at det er gangavstand til Lagunen Storsenter og bybanestopp. Det er kunstgress fotballbane i nærområde.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Kjøper plikter å lese alle relevante opplysninger samt vedlegg i salgsoppgaven og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg etc.

Knaggrekken (solsystemet) som henger i gangen følger ikke med videre.
De pendellampene på kjøkken og hovedsoverom følger ikke med.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 490 000

Omkostninger

98 942

TOTALT

3 588 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern