Nebbeveien 27

Solgt

2 590 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 083 620

P-ROM

73

ANTALL ROM

2

Nebbeveien 27

Attraktiv 3-roms i 2.etg. | Stor utestue | Sol og utsikt | Flott internbeliggenhet | Barnevennlig | Nært Oasen & buss

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nebbeveien 27

PRISANTYDNING

2 590 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

4 490

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

73/93/102KVM

TOMT

Fellestomt,25881KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210237

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang (7,8 m²), bad (3,1 m²), vaskerom (2,1 m²), to soverom (10,2 m² og 12,1 m²), stue (22,8 m²) og kjøkken (11,4 m²).

Uteplass:
Meget stor og brukervennlig innglasset balkong på hele 17,2 m². Kan brukes hele året!

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer en bod i u-etg på 2,5 m².

Samlet primærareal (P-rom) = 73 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 93 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 102 m².

Standard

Kort oppsummert
- Innglasset balkong (17,2 m²) oppført i 2018. Utført av Balkongentreprenøren AS.
- Generelt sett en god planløsning med bla. eget vaskerom
- Ny ytterkledning v/deler av innglasset balkong i 2018.
- Tidsriktige fargekombinasjoner på overflater
- Borettslaget har 48 plasser i felles garasje og 20 plasser i garasje, tildeles etter venteliste.
- Nytt gulv i entré/gang, bod, stue og begge soverom i mars 2016.
- Ny taktekking i 2014 i regi av borettslaget
- Kjøkkenfronter ble malt i august 2021
- Ingen dokumentavgift
- Ingen forkjøpsrett
- Kort kjøretid til sentrum
- Flotte turområder i nærområdet
- Kort vei til Oasen Storsenter, samt gangavstand til flere dagligvarebutikker
- Bybanen kommer til Fyllingsdalen - Er under bygging!

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne attraktive 3-roms andelsleiligheten, med god beliggenhet i populære omgivelser i Nebbeveien i Fyllingsdalen. Den aktuelle leiligheten har en gunstig beliggenhet i 2. etasje.

Attraktiv | Leiligheten har generelt sett en god planløsning med store, gode rom og det er mye lys og luft. Tidsriktige overflater hvor det blant annet lagt nytt gulv i store deler av leiligheten i 2016. Overflatene er ellers malt i moderne fargetoner. På grunn av den enkle adkomsten i 2.etasje bør leiligheten fungere fint for de fleste aldersgrupper.

Uteplass/Utestue | Som en ekstra bonus kan det nevnes at leiligheten har en sørvestvendt, innglasset balkong på hele 17,2 kvm.!  En avstressende sone der man kan åpne opp vinduene og nyte de gode solforholdene. Denne utestuen er brukervennlig hele året! 

Borettslaget | Attraktivt borettslag bestående av 151 leiligheter i lavblokker. Her er det ikke fellesplikter og det er vaskebyrå som holder fellesarealer. Det er avsatt sykkelboder etc. ved inngangsparti. Borettslaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. I tillegg er det barnepark, fellesgrill og flotte grøntområder til glede for beboerne. Les mer om borettslaget på https://www.nebbestolen.no/om-borettslaget/

Oppgraderinger i regi av BRL | Rehabilitering av balkonger er utført. Det er også utført taktekking på hele blokken og fellesgarasje er rehabilitet. Uteområdet mellom Nebbestølen og Nebbeveien er oppgradert med ny vei med varmekabel, murer og lys. Det er også montert nye inngangsdører og dørtelefoner.

Omkostninger | Når man kjøper andelsbolig er det forholdsvis lave omkostninger for kjøper, idet man ikke betaler 2,5% dokumentavgift til staten. I borettslaget er det heller ikke forkjøpsrett.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en flott, attraktiv og romslig 3-roms leilighet med barnevennlig og etablert beliggenhet i Nebbeveien. Leiligheten bør sees - velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet i "hjertet" av Fyllingsdalen. Her har man blant annet Oasen Senter en kort spasértur unna borettslagets eiendom. Her finner man alt det man måtte ønske av servicetilbud herunder; legesenter, dagligvareforretninger, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol m.m. Det er kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt flere barnehager. Fra leiligheten kan man også nyte gangavstand til fritidstilbud ved Fyllingsdalen Idrettshall og en rekke flotte turmuligheter i Kanadaskogen, Løvstakken eller rundt Ortuvannet. Til Bergen sentrum tar det knappe 10 minutter med bil. Ellers er det gode bussforbindelser ved Oasen terminal til de fleste bydeler. Bybanen er under arbeid og vil gå gjennom Løvstakken, innom Haukeland og videre til Sentrum.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring ifm salget. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne før bud inngis.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 590 000

Omkostninger

5 432

Fellesgjeld

488193

TOTALT

3 083 620

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern