Rogagaten 11C

Solgt

5 280 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 420 340

P-ROM

144

ANTALL ROM

4

Rogagaten 11C

Stor eierleilighet | Sol & nydelig utsikt | Perfekt for en familie eller utleie | Hage | Gåavst. til sentr. | Skole/bhg.

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Rogagaten 11C

PRISANTYDNING

5 280 000

OMKOSTNINGER

140 342

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 500

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

144/144/159KVM

TOMT

Festet fellestomt,335KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210244

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje
Entré/gang (7,2 m²), bad (5,5 m²), toalettrom (2 m²), tre soverom (13,3 m², 14,8 m² og 16,9 m²), stue (14,7 m²) og kjøkken (17,4 m²).

Innhold | Underetasje
Entré/gang (5,4 m²), bad (3,2 m²), toalettrom (2 m²), soverom (8,6 m²), gjesterom/kontor (5,8 m²) og stue/kjøkken (19,5 m²).

Takhøyde
Takhøyden på bad er 2,42 m og takhøyden på toalettrom er 2,52 m. Takhøyden i øvrige deler av leilighet er 2,73 m - 2,74 m.
Takhøyden på bad i utleieleilighet er 2,03 m. Takhøyden i øvrige deler av utleieleilighet er 2,11 m

Uteplass
Felles hellelagt oppholdsplass og plen med sameiets møbler.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i underetasjen på 4,7 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

P-rom er:
Alle rom i underetasje og 1.etasjen.

Samlet primærareal (P-rom) = 144 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 144 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 159 m².

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne innholdsrike og flotte selveierleiligheten med ypperlig beliggenhet mellom Danmarksplass og turstiene på Løvstakken.

Tiltalende | Leiligheten i 1.etasje fremstår som velholdt og attraktiv med moderne overflater og tidsriktige fargekombinasjoner. Takhøyden i de fleste rom er rundt 2,74 meter og i kombinasjon med 11 vinduer gir dette mye lys, luft og en god romfølelse. I 2010 ble det utført overflater oppussing med nytt parkett gulv i entré/gang, stue og kjøkken. Samtidig ble flere vegger helsparklet og malt. Det er også utført diverse malingsarbeid over tid, senest i 2019.

Sentralt | I nabolaget ligger er det nærbutikk, busstopp, skole, barnehager og turområder. Et hyggelig miljø for alle. På Danmarksplass kun noen minutter unna er tilbudene mer sentrert med butikker, nisjeforretninger som Solheim Kjøtt og Oliven Mat, treningssenter, et rikt utvalg av restauranter, bybanestopp, kulturtilbud, badeplasser i Damsgårdssundet osv. Det er gåavstand til sentrum og store arbeidsplasser som DNB i Solheimsviken.

Familie | Leiligheten har en funksjonell og god planløsning med store, gode rom og bør passe utmerket for en småbarnsfamilie. Her er det aldri langt til nærmeste lekekamerat og det er et praktisk sted å bo. Rundt om er det bygget mange nye, fine lekeplasser, og på Ny Krohnborg kulturhus og idrettshall skjer det alltid noe, enten det er åpen hall, nabolagsmiddager, forestillinger, konserter, mm.

Felles hage | Utenfor huset er det en felles hage tilrettelagt for grilling og kos. Fin utsikt fra hagen og gode solforhold.

Utleie | Leiligheten har et primærareal på hele 144 kvm. fordelt på to plan. Hovedplan er 1.etasje som måler 96 kvm. og inneholder entré/gang, bad, toalettrom, tre soverom, stue og kjøkken. Med tre store soverom kan en innrede etter behov. Pr. i dag benyttes det ene soverom til stue slik at det er to gode stuer og to gode soverom. I tillegg er kjøkkenet på hele 17,4 kvm. og fungerer også nærmest som en kjøkken/stue løsning. Leiligheten i 1.etasje er tillatt å leie ut og med tre soverom og generelt sett gode brukskvaliteter kan en forvente gode leieinntekter for leiligheten i 1.etasje. Arealet i underetasjen har egen inngang og er pr. i dag utleid. Rommene i underetasjen er i motsetning til leiligheten i 1.etasje, ikke godkjent for beboelse, men selger leier  ut disse rommene for kr. 10.000,- pr. mnd.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Husk å meld deg på visning av denne attraktive leiligheten!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i ett etablert boligområde i Solheimsviken. Fra leiligheten er det utsikt over Kronstad, Danmarksplass, Fjellsiden, Fløien, Ulriken og Vidden mm. Området er hovedsakelig bebygd med bolighus. Kort vei til alle daglige servicetilbud. Ny-Krohnborg skole i umiddelbar nærhet. Ca. 5 minutters kjøring til sentrum (gang- og sykkelavstand til sentrum). Fine turmuligheter med bla Damsgårdsfjellet og Løvstakken i området. Leiligheten ligger få minutter fra Dansmarksplass hvor det er flere butikker, spesialforretninger, treningssenter og et rikt utvalg av restauranter og kulturtilbud. Få minutters gang til store arbeidsplasser som eksempelvis DNB i Solheimsviken. Fine turområder langt promenaden i Damsgårdssundet. 

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 280 000

Omkostninger

140 342

TOTALT

5 420 340

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern