Bønesheien 106

Solgt

4 150 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Rekkehus

TOTALPRIS

4 281 810

P-ROM

106

ANTALL ROM

3

Bønesheien 106

Enderekkehus - Tre terrasser og lettstelt hage - Fin utsikt - Solrikt - Usjenert - Fast garasjeplass

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Bønesheien 106

PRISANTYDNING

4 150 000

OMKOSTNINGER

131 812

BOLIGTYPE

Rekkehus

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

850

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

106/114/126KVM

TOMT

Eiet tomt,235KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210235

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Hall (15.6 m²), to soverom (hhv. 11.4 m² og 13.5 m²), bad/wc (3.8 m²), to boder (hhv. 2.6 m² og 4.6 m²).

Innhold | 2. etasje
Gang (5.9 m²), vaskerom (4 m²), toalett (1.3 m²), soverom (8.3 m²), stue (27.1 m²) og kjøkken (11.1 m²).

Terrasser:
Ved inngangspartiet er det terrasse på 22.6 m² med overgang til hagen. Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse på 14.8 m² og fra ett av soverommene i 1. etasje er det utgang til terrasse på 13.2 m² som har videre overgang til hagen.

Utebod:
Boden ved inngangspartiet er målt til 4,6 m². Dette arealet er ikke medtatt i den oppsummerte beregningen.

Samlet primærareal (P-rom) = 106 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 114 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 126 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Lys og luftig stue med takhøyde opp til 3.89 meter
- Romslig kjøkken med god plass til spisebord
- Helfliset bad og eget gjestetoalett
- Separat vaskerom med egen inngang fra hagen
- God størrelse på soverommene
- Rikelig med bodplass

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/eiendomsmegler Dag Jonny Johannessen kan få presentere dette innbydende enderekkehuset sentralt beliggende på Bønes.

Planløsning |
Boligen går over to plan. Boligen har et areal som også gir potensial for flere rom ved aktuelle justeringer. Dagens løsning er meget arealeffektiv og gir boligen store og lyse rom. Praktisk løsning med god garderobeplass og vaskerom ved inngangspartiet. Innvendige boder i tillegg til stor utvendig bod med innlagt strøm. Stue med plass til stor sittegruppe og plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet.

Boligens standard |
Boligen er stilsikker og innbydende. Inneholder romslig inngangsparti med fliselagt gulv med varmekabler og plass til garderobeløsninger. Det er også mulig å bruke vaskerommet som alternativt inngangsparti. Lys og luftig stue med plass til både sittegruppe og spisebord, takhøyde opp til 3.89 meter og store vindusflater med praktfull utsikt. Ved trappesatsen i stuen er det montert glassrekkverk med aluminiumsramme og i 2017 ble det installert ny peisovn fra Nordpeis som gir god oppvarming til etasjen og fin stemning til stuen. Hallen i 1. etasjen har tidvis vært benyttet som alternativ stue. Romslig kjøkken med plass til spisebord og innredning som har god skap- og benkeplass. Det er integrert kjøleskap, stekeovn og steketopp. Fra kjøkkenet er det utgang til stor og skjermet terrasse med meget fin utsikt. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og nyere innredning. Det er eget gjestetoalett. Huset har med dagens løsning tre soverom, ett av soverommene har utgang til overbygget terrasse med enkel overgang til hagen på nedsiden av huset. Det er to innvendige boder i tillegg til den utvendige boden ved inngangspartiet.

Følgende er oppgradert i senere tid |
- Ytterkledning ble skiftet i 2015 (arbeidet ble utført av FDV Group AS)
- I 2017 ble det installert ny peis ovn i stuen av typen Nordpeis
- Det ble lagt ny 1-stavs eikeparkett i stue og kjøkken i 2017
- Det ble installert nye automatsikringer i 2019 (arbeidet ble utført av GK Elektro AS / Fana Elektrikeren)
- Ny varmtvannsbereder ble montert i 2019

Det var i perioden 2013 / 2014 foretatt oppussing av gangen i 2. etasje og hall i 1. etasje med bl.a. nytt gulv med fliser og varmekabler. Det ble lagt nytt gulv på hovedsoverom (med skyvedrøsgarderobe). Det er installert nyere innredning på bad og vaskerom.

Tekniske installasjoner |
200 liters varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet. Sikringsskap er plassert i vindfang. Stoppekran for boligen og husrekken er plassert i boden i underetasjen.

Uteområdet |
Inngangspartiet til eiendommen er skjermet med høy og tett hekk. Det er gangsti lagt med singel som er mellom opparbeidet plen og fint beplantet bed. Det er stor terrasse ved inngangspartiet i tillegg til terrasse med overbygg på nedsiden av huset samt utsiktsterrasse med tilkomst fra kjøkkenet. Dette er et enderekkehus som gjør at du får noe større og mer anvendelig hage. Opparbeidelsen er myntet på god utnyttelse og en videre lettstelt eiendom.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet ved enden av boligfeltet med en praktfull utsikt, usjenert hage og terrasser hvor du kan nyte solen fra morgen til kveld.

Fellesarealet er oppbygget med bl.a. gangstier samt lekeplass og ballbane. Fra boligen er det gangavstand til treningssenter, skole og barnehager samt populære Bønesparken som er et fint rekreasjonsområdet for store og små. Det er kort avstand til fine turmuligheter som Løvstakken og Langeskogen. Badeplassen ved Kyrkjetangen er innen kort rekkevidde og det er "snarvei" til både buss og butikk. Det er ingen gjennomgangstrafikk ved eiendommen.

Dette er et meget populært boligområdet med godt bomiljø og veldrevet sameie. Det er ingen dugnadsplikt, men det arrangeres dugnad to ganger i året som også er en fin sosial samling med hyggelige naboer. Det har også normalt vært arrangert felles aktivitet ved St. Hans-feiring.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Sameiet - Bønesheien AS:
Det er pliktig medlemskap i sameiet/Bønesheien AS som er bestående av 125 medlemmer/husstander. Det betales i dag kr 850,- pr mnd. til sameiet. Dette dekker grunnpakke for Fiber/Alt i Box - Dugnad (ingen dugnadsplikt), forsikring av felles garasjeanlegg, belysning av fellesareal, vedlikehold av fellesareal og forretningsførsel.

I forbindelse med oppgradering av fellesareal, da spesielt de tre felles garasjeanleggene, ble det tatt opp et byggelån på kr 4.270.000,- med løpetid til 30.06.2026. Når byggelånet erstattes av et nedbetalingslån vil fellesgjelden for dette bli fordelt på den enkelte andel. Fellesgjelden vil dermed øke tilsvarende.

Eventuelle forespørsler til styret sendes til - bonesheienstyret@gmail.com. Styreleder er Jared Christopher Dale - mob. 9011 9550. Sameiets forretningsfører er Vestbo. Sameiets revisor er Ernst & Young AS. Sameiets forsikringsselskap er IF Skadeforsikring (polisenr. SP0002153425).

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Tak i utebod bør utbedres.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 150 000

Omkostninger

131 812

TOTALT

4 281 810

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern