Rogagaten 11E

Solgt

3 790 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 895 690

P-ROM

86

ANTALL ROM

2

Rogagaten 11E

Lekker 3-roms toppleilighet | Oppusset 2017 | Godkj. m/ 3 soverom | Utsikt | F.uteplass | Gåavstand til sentrum & skoler

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Rogagaten 11E

PRISANTYDNING

3 790 000

OMKOSTNINGER

105 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 955

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

86/86/0KVM

TOMT

Festet fellestomt,227KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210251

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang (8 m²), kjøkken/trapperom (17 m²), bad (6,3 m²), soverom (14,1 m²) og soverom 2 (8 m²).

Innhold | loftetasje:
Stue/trapperom (27,1 m²). Bod/kott (ikke målbart pga takhøyde, gulvareal: 3,1 m²

Uteplass:
Leiligheten deler terrasse med naboseksjonen på høyre side ved inngangsparti. Arealet på terrassen er på 13,6 m².

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i underetasjen på 12,9 m² (ikke medregnet i tabell for areal)

P-rom er alle rom i leiligheten med unntak av bod/kott som ikke er målbart areal.

Samlet primærareal (P-rom) = 86 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 86 m².

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne innholdsrike og flotte selveierleiligheten med ypperlig beliggenhet mellom Danmarksplass og turstiene på Løvstakken.

Tiltalende | Leiligheten går over to plan, 2.etasje og loft. Leiligheten fremstår som velholdt og attraktiv med moderne overflater og tidsriktige fargekombinasjoner. Leiligheten ble pusset opp i 2017 og fremstår som velholdt..

Tre soverom? | I dag er det to soverom, men leiligheten er godkjent med tre soverom. Se alternativ plantegning i bildepresentasjon. Dette åpner opp for muligheten for å leie ut ett eller to soverom, mens en bor i leiligheten. En særdeles smart måte å delfinansiere bokostnadene på.

Sentralt | I nabolaget ligger er det nærbutikk, busstopp, skole, barnehager og turområder. Et hyggelig miljø for alle. På Danmarksplass kun noen minutter unna er tilbudene mer sentrert med butikker, nisjeforretninger som Solheim Kjøtt og Oliven Mat, treningssenter, et rikt utvalg av restauranter, bybanestopp, kulturtilbud, badeplasser i Damsgårdssundet osv. Det er gåavstand til sentrum og store arbeidsplasser som DNB i Solheimsviken.

Praktisk | Leiligheten har en funksjonell og god planløsning og det er et praktisk sted å bo. Rundt om er det bygget mange nye, fine lekeplasser, og på Ny Krohnborg kulturhus og idrettshall skjer det alltid noe, enten det er åpen hall, nabolagsmiddager, forestillinger, konserter, mm.

Uteplass | Leiligheten deler terrasse med naboseksjon på høyre siden ved inngangsparti. Terrassen er 13,6 m². En fin plass med gode solforhold.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Husk å meld deg på visning av denne attraktive leiligheten!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i ett etablert boligområde i Solheimsviken. Fra leiligheten er det utsikt over Kronstad, Danmarksplass, Fjellsiden, Fløien, Ulriken og Vidden mm. Området er hovedsakelig bebygd med bolighus. Kort vei til alle daglige servicetilbud. Ny-Krohnborg skole i umiddelbar nærhet. Ca. 5 minutters kjøring til sentrum (gang- og sykkelavstand til sentrum). Fine turmuligheter med bla Damsgårdsfjellet og Løvstakken i området. Leiligheten ligger få minutter fra Dansmarksplass hvor det er flere butikker, spesialforretninger, treningssenter og et rikt utvalg av restauranter og kulturtilbud. Få minutters gang til store arbeidsplasser som eksempelvis DNB i Solheimsviken. Fine turområder langt promenaden i Damsgårdssundet. 

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 790 000

Omkostninger

105 692

TOTALT

3 895 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern