Christinegård 14

Solgt

5 390 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 534 190

P-ROM

61

ANTALL ROM

2

Christinegård 14

FANTASTISK 3-roms | Ferdig oppusset 2022 | Privat balkong & dør direkte til felles uteplasser | Utsikt | Sol | Drivhus

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Christinegård 14

PRISANTYDNING

5 390 000

OMKOSTNINGER

144 192

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 980

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

61/61/0KVM

TOMT

Fellestomt,257KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210259

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold
Stue/kjøkken (34,3 m²), bad (3,2 m²), soverom (10,8 m²), soverom 2 (5,9 m²) og entré/gang (4,5 m²).

Vedr. soverom
Det minste soverommet har et volum på 14,3 m³. Normalt volum på soverom er fra 15 m³ og oppover

Uteplass:
Vestvendt, svært solrik balkong på 4,1 m² med utgang fra stue/kjøkken.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bodplass i utvendig bod på 5,4 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Boden ligger i eldre bygg og er uisolert

P-rom er:
Alle rom i leiligheten.

Samlet primærareal (P-rom) = 61 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 61 kvm.

Standard

- RÅLEKKER 3-roms leilighet med enkel adkomst - Totaloppusset 2022
- Leiligheten er pusset opp i regi av Wafa Utvikling AS med samarbeidspartnere
- Flott, ærverdig bolighus i et særdeles koselig smau i Sandvikens fjellside
- Privat balkong og flere felles uteplasser
- Drivhus til beboerne
- Særdeles gode solforhold og nydelige solnedganger
- Store grøntarealer/parker i området.
- Flott utsikt fra stuevinduet
- Felles brannvarsling/sprinkleranlegg i sameiet
- Flotte overflater blant annet med eikeparkett lagt i fiskebensmønster
- Lekker, integrert LED belysning
- Nytt kjøkken hvor alle hvitevarer følger med
- Nytt, lekkert bad
- Nye rør, nytt elektrisk, ny varmtvannsbereder m.m
- Ett stuevindu og terrassedør ny i 2022
++

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne nydelige og påkostede 3-roms leiligheten med fantastisk beliggenhet i Christinegård, beste Sandviken. Her kommer kjøper til "duk og dekket bord" og kan flytte rett inn i leiligheten uten å foretas seg noen oppgraderinger.

Sameiet | Sameiet Christinegård Hage fikk navnet pga. beliggenheten i grønne, frodige omgivelser like ved byens beste turterreng. Inspirert av nabolaget har selger også påkostet tomten med store, flotte fellesarealer/terrasser, ny gressplen er bestilt og i tillegg har selger rustet opp et drivhus hvor eierne kan dyrke frem grønnsaker og urter etc. Sameiet ligger vendt mot vest og bader i sol. Tomten er oppgradert og uteplassene er tilrettelagt for at eierne her skal kunne nyte late dager i hyggelige omgivelser!

Bygget | Bygget består av 3 leiligheter. Adkomst leiligheter via trappeoppgang. Bygningen er nylig ombygd. Bygget er blant annet påkostet med felles brannvarslingsanlegg. Det er mulighet for å sette inn peisovn i denne leiligheten.

Nyoppusset | Leiligheten er betydelig pusset opp og ferdigstilt i 2022. Her er det perfeksjonert med svært flotte overflater inkl. et nydelig gulv, nytt kjøkken, nye hvitevarer, nytt bad, nye rør, nytt elektrisk anlegg m.m. Alt arbeid er utført av autoriserte firma og dokumentasjon på utført arbeid foreligger.

Privat balkong og nydelige felles uteplasser | Kjøper vil være privilegert med en privat balkong i front (godkjent av kommunen) på 4,1 kvm. Balkongen bader i sol. I tillegg, som en x-faktor, er det direkte tilgang til en felles, superfin terrasse med helt herlig utsikt! Som prikken over I `en er det en øvre terrasse som kan benyttes!

To soverom | I denne leiligheten er det to soverom. En kan bo i leiligheten og samtidig leie ut ett rom. Det er heller ingen hindringer for å leie ut leiligheten på langtidsleie eller evt. leie ut leiligheten på airbnb i ferier og helger. Her er det flere muligheter.
 
Stilfullt | Leiligheten er svært stilfull og det er benyttet fine, moderne farger på overflatene. På gulvene er det lagt et fantastisk enstavs eikeparkett i fiskebensmøter og det er montert lekker, integrert belysning.

Trivelig nabolag | Et strøk det er kjekt å bo. Her er det masse historie i gatene og god stemning. Et urbant område, fine grøntområder, koselig gater, nydelige parker og med det beste turterreng i eget nabolag.

Utsikt | Fra leiligheten, balkong og felles uteplasser det flott utsikt inkl. sjøutsikt hvor solen, utsikten og solnedgangen kan nytes til det fulle!

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en imponerende flott leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet mellom sentrum og byfjellene. Leiligheten bør seés - velkommen på visning!

Nærområdet

Christinegård 14 har en luftig beliggenhet i grønne omgivelser og tett på naturen i Sandvikens fjellside. Huset har en meget fin plassering på tomten og fremstår som meget velholdt. Området passer utmerket for de som ønsker å bo sentralt, samtidig tilbaketrukket fra byens larm. Her oppe bader eiendommene i sol og utsiktsforholdene er meget gode. Turløypene starter rett utenfor døren med Fjellveien bare et steinkast unna. En rusler til sentrum på ca. 15-20 minutter, men det er også busstopp i Formannsvei, ved Mulen og Sandvikstorget med avganger mot sentrum og NHH. Det også barnehager, skoler og små lokale matbutikker i Sandviken-området. Også kort vei til NHH

Sandviken:
Sandviken er et strøk i Bergen i Bergenhus bydel og ligger geografisk sett nord-øst for byens sentrum. Bydelen ble skilt ut fra Bergen av lensherre Erik Rosenkrantz i 1561 gjennommakeskifte med kongen. Sandviken ble innlemmet i Bergen igjen i 1876. Strøket Sandviken begrenses mot Ytre Sandvikens grense i nord, gjennom Fjellveien til det gamle grensegjerdet ved Christinegård, så ned til sjøen ved Småmøllen (Slaktehustomten). Grenselinjen i sør er identisk med grensen mellom Bergen og Sandviken før 1877. Strøket omfatter grunnkretsene Munkebotn, Måseskjæret, Wilhelmineborg, Sandvikstorget, Rosegrenden, Kirkegaten og Christinegården med et areal på 0,87 km². Sandviksveien er hovedveien gjennom området, som for det meste består av boligbebyggelse.

Det vises forøvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring iht. vilkår, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Overlevering
Leiligheten leveres tom for møbler, byggvasket og ledig for kjøper.

Annet:
Overtagelse og oppgjør kan ikke finne sted før midlertidig brukstillatelse foreligger.

Balkongen er godkjent iht. rammetillatelsen som er gitt av Bergen kommune. Dog må bymiljøetaten gi endelig dispensasjon for balkongen. Selger har fått positive signaler fra kommunen og tilbakemeldingen på at dispensasjon vil foreligge om kort tid, kanskje allerede før visning.

Det tas derfor forbehold for en endelig kjøpsavtale at balkongen blir godkjent av Bergen kommune og midlertidig brukstillatelse foreligger. Først da kan overtagelse finne sted. Tiltakshaver vil søke om ferdigattest når hele prosjektet er ferdig.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 390 000

Omkostninger

144 192

TOTALT

5 534 190

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern