Christinegård 14

Solgt

3 980 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 088 940

P-ROM

54

ANTALL ROM

2

Christinegård 14

Fantastisk flott 3-roms | Ferdig renovert 2022 | Felles terrasser & en herlig hage | Drivhus | Solrikt | Turterreng

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Christinegård 14

PRISANTYDNING

3 980 000

OMKOSTNINGER

108 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 980

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

54/61/0KVM

TOMT

Fellestomt,257KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210260

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold
Entré/gang (4,3 m²), bad (6,7 m²), soverom (7,4 m²), soverom 2 (7,1 m²) og stue/kjøkken (25 m²).

På bildene er det satt inn en seng i bod/garderoberom. Rommet er ikke godkjent soverom. Rommet er godkjent som bod.

Uteplass:
To felles uteplasser/terrasser og en felles hage rett utenfor leiligheten.

Lagringsplass:
Innvendig, innredet bod (6,7 m²)

P-rom er:
Alle rom i leiligheten med unntak av innvendig bod.

Samlet primærareal (P-rom) = 54 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 61 kvm.

Standard

- RÅLEKKER 3-roms leilighet med enkel adkomst - Totaloppusset 2021/2022
- Leiligheten er pusset opp i regi av Wafa Utvikling AS med samarbeidspartnere
- Felles hage rett utenfor aktuell leilighet samt flere felles terrasser til de tre leilighetene
- Flott, ærverdig bolighus i et særdeles koselig smau i Sandvikens fjellside
- Drivhus til beboerne
- Særdeles gode solforhold og nydelige solnedganger fra felles terrasser
- Store grøntarealer/parker i området.
- Felles brannvarsling i sameiet
- Flotte overflater blant annet med eikeparkett lagt i fiskebensmønster
- Lekker, integrert LED belysning
- Nytt kjøkken hvor alle hvitevarer følger med
- Stort, nytt, lekkert bad
- Nye rør, nytt elektrisk, ny varmtvannsbereder m.m
- Gulvvarme i hele leiligheten (Både varmefolie og varmekabler)
- Mulighet for ildsted i stuen
- Godt med lysinnslipp
- Eget garderoberom
++

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne nydelige og påkostede 3-roms leiligheten med fantastisk beliggenhet i Christinegård, beste Sandviken. Her kommer kjøper til "duk og dekket bord" og kan flytte rett inn i leiligheten uten å foreta seg noen oppgraderinger.

Sameiet | Sameiet Christinegård Hage fikk navnet pga. beliggenheten i grønne, frodige omgivelser like ved byens beste turterreng. Inspirert av nabolaget har selger også påkostet tomten med store, flotte fellesarealer/terrasser, ny gressplen er lagt, det er klargjort for ytterligere beplantning og i tillegg har selger rustet opp et drivhus hvor eierne kan dyrke frem grønnsaker og urter etc. Sameiet ligger vendt mot vest og bader i sol. Tomten er oppgradert og uteplassene og hagen er tilrettelagt for at eierne her skal kunne nyte late dager i grønne, hyggelige omgivelser!

Bygget | Bygget består av 3 leiligheter. Enkel, trappefri adkomst til aktuell leilighet samt egen inngang. Bygningen er nylig ombygd. Bygget er blant annet påkostet med felles brannvarslingsanlegg og pent opparbeidet tomt.

Nyoppusset | Leiligheten er betydelig pusset opp og ferdigstilt i 2022. Her er det perfeksjonert med svært flotte overflater inkl. et nydelig gulv, nytt kjøkken, nye hvitevarer, nytt bad, nye rør, nytt elektrisk anlegg m.m. Alt arbeid er utført av autoriserte firma og dokumentasjon på utført arbeid foreligger.

Felles hage og nydelige felles uteplasser | Kjøper vil være privilegert med en hage i front med god plass til møblement. I tillegg, som en x-faktor, er det tilgang til to felles, superfine terrasser med helt herlig utsikt.

To soverom | I denne leiligheten er det to soverom. En kan bo i leiligheten og samtidig leie ut ett rom. Det er heller ingen hindringer for å leie ut leiligheten på langtidsleie eller evt. leie ut leiligheten på airbnb i ferier og helger. I tillegg er det en romslig bod/teknisk rom som kan benyttes til eksempelvis garderoberom.
 
Stilfullt | Leiligheten er svært stilfull og det er benyttet fine, moderne farger på overflatene. På gulvene er det lagt et fantastisk enstavs eikeparkett i fiskebensmøter og det er montert lekker, integrert belysning.

Trivelig nabolag | Et strøk det er kjekt å bo. Her er det masse historie i gatene og god stemning. Et urbant område, fine grøntområder, koselig gater, nydelige parker og med det beste turterreng i eget nabolag.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en imponerende flott leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet mellom sentrum og byfjellene. Leiligheten bør seés - velkommen på visning!

Nærområdet

Christinegård 14 har en luftig beliggenhet i grønne omgivelser og tett på naturen i Sandvikens fjellside. Huset har en meget fin plassering på tomten og fremstår som meget velholdt. Området passer utmerket for de som ønsker å bo sentralt, samtidig tilbaketrukket fra byens larm. Her oppe bader eiendommene i sol og utsiktsforholdene er meget gode fra de felles terrassene. Turløypene starter rett utenfor døren med Fjellveien bare et steinkast unna. En rusler til sentrum på ca. 15-20 minutter, men det er også busstopp i Formannsvei, ved Mulen og Sandvikstorget med avganger mot sentrum og NHH. Det også skoler og små lokale matbutikker i Sandviken-området. Også kort vei til NHH.

Sandviken:
Sandviken er et strøk i Bergen i Bergenhus bydel og ligger geografisk sett nord-øst for byens sentrum. Bydelen ble skilt ut fra Bergen av lensherre Erik Rosenkrantz i 1561 gjennommakeskifte med kongen. Sandviken ble innlemmet i Bergen igjen i 1876. Strøket Sandviken begrenses mot Ytre Sandvikens grense i nord, gjennom Fjellveien til det gamle grensegjerdet ved Christinegård, så ned til sjøen ved Småmøllen (Slaktehustomten). Grenselinjen i sør er identisk med grensen mellom Bergen og Sandviken før 1877. Strøket omfatter grunnkretsene Munkebotn, Måseskjæret, Wilhelmineborg, Sandvikstorget, Rosegrenden, Kirkegaten og Christinegården med et areal på 0,87 km². Sandviksveien er hovedveien gjennom området, som for det meste består av boligbebyggelse.

Det vises forøvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring iht. vilkår, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Overlevering
Leiligheten leveres tom for møbler, byggvasket og ledig for kjøper.

Annet:
Overtagelse og oppgjør kan ikke finne sted før midlertidig brukstillatelse foreligger.

Midlertidig brukstillatelse må foreligge og først da kan overtagelse finne sted. Tiltakshaver vil søke om ferdigattest når hele prosjektet er ferdig.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 980 000

Omkostninger

108 942

TOTALT

4 088 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern