Hatlestadlia 152

Solgt

4 250 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 365 690

P-ROM

83

ANTALL ROM

2

Hatlestadlia 152

3-roms toppleilighet | 2 terrasser med eksepsjonell utsikt | Heis og garasjeplass | Lav felleskostnad | Må oppleves!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Hatlestadlia 152

PRISANTYDNING

4 250 000

OMKOSTNINGER

115 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 322

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

83/83/90KVM

TOMT

Eiet tomt,23008KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210227

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 6. etasje:
Gang, soverom, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom og master soverom med tilhørende garderobe og eget bad/wc.

Solrik uteplass:
Med utgang fra stue er det en romslig terrasse med glassrekkverk (areal 17,5 m²) og fra hovedsoverom samt kjøkken er det adkomst til en annen terrasse/balkong (areal 8,5 m²). Det er fantastisk utsikt over Kalandsvatnet og tilliggende område fra begge uteplassene.

Parkering:
Tilknyttet leiligheten er det fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg (merket nr. 50). Det er enkelt adkomst via heis fra garasjeanlegget direkte til leilighetens etasjeplan. Sameiet disponerer også flere utvendige gjesteplasser.

Ekstern bod:
Det medfølger ekstern bod i etasjen under leiligheten (5. etasje). Boden har et areal på 5 m².

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

6. etasje | 83 kvm.:
Entrè (4,2 m²), gang (3,5 m²), mellomgang (3,5 m²), bad/vaskerom (4,7 m²), bad (5,7 m²), soverom (7 m²), soverom (11,4 m²), stue (30 m²) og kjøkken (8,8 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 83 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 83 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 90 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Tiltalende og lys 3-roms toppleilighet
- 2 solrike terrasser med eksepsjonell utsikt
- Usjenert beliggenhet skjermet for innsyn
- 2 lyse soverom og 2 helflisede bad
- Mulig å installere rentbrennende ildsted i stuen
- Fast garasjeplass og heis i bygget
- Egen tennisbane for sameiets beboere
- Vakker bakhage hvor man bl.a. kan se hjort og flere fuglearter
- Få minutters gange til gode bussforbindelser
- Kort avstand til Kiwi og Spar dagligvare
- Kort kjøretid til Lagunen Storsenter
- Nærhet til flotte turområder

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne flotte 3-roms toppleiligheten (selveier), med utmerket beliggenhet på Solvalla Terrasse. Det medfølger fast garasjeplass med enkel adkomst via heis direkte til leilighetens etasjeplan.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2003 og leiligheten har en arealeffektiv og god romløsning. Boligen er en toppleilighet i byggets 6. etasje og fremstår som velholdt. Selger har for øvrig bodd i leiligheten siden den var ny.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en deilig terrasse på hele 17,5 kvm., med spektakulær og langtrekkende utsikt, der solen kan nytes til fulle i usjenerte omgivelser. Det er god plass til utemøblement på terrassen. Foruten terrassen er det også en tilstøtende balkong med utgang fra kjøkken og hovedsoverom, der morgenkaffen kan inntas. Denne terrassen har et areal på 8,5 kvm.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til bussforbindelse, Kiwi og Spar på Valle samt flott turterreng. Blant annet ble sykkelturen rundt Kalandsvatnet kåret til Bergens beste sykkeltur i 2011. For den treningsglade kan vi nevne at sameiet har sin egen tennisbane, som kan benyttes av beboerne. Alt innenfor en kort radius fra sameiets område.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en sjelden mulighet til å sikre seg en attraktiv og innbydende selveierleilighet med moderne fasiliteter, solrike uteplasser, heis, fast garasjeplass samt nydelig beliggenhet i et populært område. Denne bør så absolutt ses og oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten ligger i solrike omgivelser med spektakulær utsikt over Kalandsvatnet, Kismul og tilliggende område. Boligen er en toppleilighet i byggets 6. etasje og har 2 terrasser, der sol og utsikt kan nytes til fulle i fredfulle omgivelser. Stille og rolig beliggenhet i enden av blindvei med gåavstand til Kiwi og Spar på Valle, Vallalia barnehage og Kaland skole (1-7 klasse). Rimelig kjøretid til Lagunen og Nesttun senter med bybanestopp og et stort utvalg av butikker samt ulike servicetilbud. Kort gangvei til busstopp ved Hatlestadlia med linje 73, 74, 600, 604 og 740. Fine naturområder rundt Kalandsvatnet, Bontveit og Smøråsfjellet. Egen tennisbane for beboerne på sameiets grunn. Sykkelturen rundt Kalandsvatnet ble kåret til Bergens beste sykkeltur i 2011. Det er kort kjøretid til Os sentrum og den nye Lysehorntunnelen, som planlegges ferdigstilt i 2022. Tunnelen vil få 2 kjørefelt i hver retning med en fartsgrense på 100 km/t. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum, Sandsli, Kokstad og Bergen Lufthavn utgjør rundt 20 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Innboforsikring = Kr. 1.388,- per år
Strømforbruk 2021 = Kr. 11.243,- per år
Felleskostnad kr. 2.322,-/mnd = Kr. 27.864,- per år
Kommunale avgifter = Kr. 10.550,- per år

Årlige kostnader er basert på selgers forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at ingen hvitevarer medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at gulvebelegget på det største soverommet er noe skadet. I tillegg er døren til hovedsoverommet noe treg å lukke (må justeres).

Brann- og tyverialarm oppkoblet mot alarmstasjon hos Verisure kan eventuelt overtas av kjøper. Ifølge selger kan Verisure tilby gratis alarm i 3 måneder og en pris pålydende kr. 399,- per måned etter denne perioden.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 250 000

Omkostninger

115 692

TOTALT

4 365 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern