Sikthaugen 10

Solgt

2 200 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 407 940

P-ROM

51

ANTALL ROM

1

Sikthaugen 10

Lys og innbydende 2-roms leilighet med solrik altan og fin utsikt (4. etg.) | Heis og gode parkeringsforhold | Sentralt

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Sikthaugen 10

PRISANTYDNING

2 200 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

3 969

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

51/51/57KVM

TOMT

Fellestomt,42209KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210213

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet beliggende i 4. etasje:
Entré/gang//hjemmekontor (samlet areal på 8,4 m2), bad/vaskerom (4,1 m2), soverom (1o.1 m2) samt stue og kjøkken (samlet areal på 26 m2). Altan på 12 m2

Boder |
Leiligheten disponerer to boder beliggende på gateplan. En av bodene har innlagt strøm. Til dette arealet er det enkel tilkomst fra hovedinngangen i bygget.

Fellesareal i bygget |
Bygget har velholdte fellesareal med bl.a. stort felles vaskerom med industrimaskiner som er effektive og enkel i bruk. For de som ønsker tilgang til felles vaskerom så betales det en leie på pt. kr 100,- pr mnd.

Uteområder |
Som beboer i Sikthaugen 10 får du tilgang til stort og meget pent opparbeidet fellesareal. Her er det godt tilrettelagt for å kunne sosialisere med naboer. Eiendommen er skjermet og tilbaketrukket fra hovedveien. Her er det gode rekreasjonsmuligheter for store og små.

Parkeringsforhold |
Dagens eier betaler pt. kr 60,- pr mnd. for leie av parkeringsplass og kr 160,- for leie av garasje. For ny eier kan det søkes om tilsvarende løsning, eventuelt søkes om leie av carport som er samme omkostning som garasje - kr 160,- pr mnd.

Primærareal |
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

4. etasje | 51 m2
Gang, bad, stue, kjøkken og soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 51 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 51 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 56 m2

Standard

Kort oppsummert |
- Solrik altan på hele 12 m2 med fin utsikt over nærområdet
- Leiligheten ble omfattende oppgradert i 2018
- Stilsikker leilighet med arealeffektiv løsning
- Opplegg for Smarthusløsning for belysning (App-styrt)
- Gode parkeringsforhold like ved bygget
- Det er ikke dokumentavgift ved kjøp av leilighet i borettslag
- God garerobeplass i gang og soverom
- Med til leiligheten følger bruksrett til to boder
- Bygget har velholdte fellesareal
- Enkel tilkomst til stor og fin felles tomt
- Kort gangavstand til buss og butikk
- Enkelt tilgang til fine tur- og bademuligheter
- Få minutter å kjøre til Bergen sentrum

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/ Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne lyse og stilsikre 2-roms leiligheten sentralt beliggende i Fyllingsdalen.

Leiligheten |
Arealeffektiv og innbydende leilighet med gode lysforhold. Leiligheten er betydelig oppgradert i senere tid og holder en god standard med tidsriktige løsninger. Kjøkken og bad er oppgradert, det er lagt nye gulv med varmefolie i gang og soverom samt varmekabler på badet. Opplegg til Smarthusløsning som gjør at du kan enkelt styre belysningen i leiligheten med app-løsning. Takhøyden i de fleste rom er ca 2.5 meter som er noe over standard høyde og gir ekstra god romfølelse.

Leiligheten inneholder vindfang med plass for oppheng av yttertøy og mellomgang med areal for gode garderobeløsninger og plass til hjemmekontor. Romslig stue med plass til både sittegruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater som gir gode lysforhold til rommet og utgang til stor og solrik altan med overbygg. Det er et meget pent kjøkken som ble fornyet i 2018. Her er det rikelig med skap- og benkeplass samt integrert induksjonstopp og stekeovn. Lekkert bad som ble oppgradert i 2018 hvor det også ble laget egen sone for opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Badet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og innfelt downlights i taket. Det er glassvegg ved dusjnisjen, veggfestet wc og pen innredning med heldekkende servant og stort speil med overlys. Soverommet har god størrelse og stor speilskyvedørsgarderobe fra Slide.

Bygget har bære- og skilleveger som er utført i betong. Vinduer i bygget ble fornyet i 2004. Både vinduer og altandør har isolerglass. Sikringsskap er plasser i fellesgang ved inngangspartiet til leiligheten og ble for denne leiligheten oppgradert i 2018/2021 med automatsikringer. 120 liters varmtvannsbereder fra 2018 er plassert i hjørnet ved kjøkkeninnredningen.

Fellesutgiftene |
Fellesutgiftene dekker grunnpakke for kabel-TV og bredbånd (fiber fra Altibox), betjening av andel fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomsskatt, bygningforsikring, brøyting av felles privat vei, vaktmestertjeneste, dugnad (ingen dugnadsplikt), strøm i fellesarealer, avgift for sikringsfond, festeavgift til grunneier av tomt, forretningsfører, revisor, avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave
 

Nærområdet

Leiligheten er beliggende i byggets 4. etasje med stor og usjenert altan. Her kan solen nytes til sent på kveld i kombinasjon med den fine utsikten over nærområdet. Borettslagets felles uteareal er pent opparbeidet og godt tilrettelagt for å kunne sosialisere med hyggelige naboer. Styret i borettslaget jobber aktivt for å opprettholde et godt miljø for beboerne.

Kort avstand til busstopp med hyppige avganger til både Bergen sentrum og i retning Oasen samt kort avstand til dagligvarebutikk. Det er gang- og sykkelavstand til Oasen kjøpesenter, der man finner utallige butikker og ulike servicetilbud. Både treningssenter og fint turterreng finner du i nærområdet. Her kan du enkelt benytte deg av turer ved Lynghaugtjernet, Kanadaskogen, Nordnesdalen og Løvstakken, som gode utgangspunkt. Det er også kort avstand til Storevatnet på Krohnegården som er et populært turområdet og badeplass på sommerstid. Fra Sikthaugen er det bare få minutters kjøretid til Bergen sentrum via Løvstakktunellen.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.


Hvitevarer:
Selger opplyser at av integrerte hvitevarer på kjøkken så er det stekeovn og induksjonstopp som medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (fra 2018) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Borettslaget har tidligere hatt en pågående sak mot selskapet som utbedret sluk på baderommene i 2014. Det orienteres om at badet i denne leiligheten er oppusset av fagfolk i 2018. Konferer megler dersom du ønsker ytterligere info. i denne forbindelse.

Etter at leiligheten er solgt så har Z Megleren rett til å markedsføre salget. Dog uten navn på kjøper.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 200 000

Omkostninger

5 432

Fellesgjeld

202503

TOTALT

2 407 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern