Lappen 19

Solgt

3 850 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 959 690

P-ROM

64

ANTALL ROM

2

Lappen 19

Nydelig 3-roms | Praktfullt, renovert murbygg | Nabolagsidyll | Felles hage | Sentralt | Natur | Helse Brg. | Park

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Lappen 19

PRISANTYDNING

3 850 000

OMKOSTNINGER

109 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

500

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

64/64/70KVM

TOMT

Eiet tomt,448KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210207

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold 1.etasje
Entré/gang (9,5 m²), bad (5,2 m²), vaskerom (3,2 m²), to soverom (8,4 m² og 10,6 m²) og stue/kjøkken (24 m²).

Lagringsplass
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg på 5,2 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Boden er en gitterbod som ligger i et felles bodareal.

Følgende rom inngår i boligens primærareal:
Alle rom inngår i P-rom

Samlet primærareal (P-rom) = 64 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 64 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 70 m²

Standard

- Flott eierleilighet i et nydelig murbygg fra 1919
- Særdeles trivelig nabolag med "hageby-preg"
- Bygget ble renovert ute og inne i 2011/2012
- Alle bygningsdeler av fått tilstandsgrad 1 (TG1) av takstmann
- God planløsning bla. med eget vaskerom
- Tomt på et høydedrag - Ingen innsyn i leiligheten
- Fin felles hage og velstelte uteplasser
- Et veldrevet sameie med høy trivselsfaktor
- Gåavstand til sentrum.
- Haukeland skole, Haraldsplass, Odontologen og Haukeland sykehus i nabolaget
- Skiløyper i nærområdene på vinteren
- Gangavstand til sentrum via Kalfaret.
- Få minutter til busstopp og kommende bybanestopp
- Kort vei til Møllendal

KORT OM BYGGET
Murgården er tegnet av arkitekt Olaf Jahnsen (1878-1960) som var en sentral arkitekt i Bergen i tiden omkring 1.verdenskrig. Bygget ble oppført 1919 og ble renovert i 2011/2012. Bolighuset består av 6 eierseksjoner med felles hage. Bygget har et arkitektonisk flott uttrykk med balkonger, vinkler, karnapper, sprosser og et flott inngangsparti. Kombinasjonen med lyse overflater, led spotlights, gjennomgående eikeparkett og kvaliteter som balansert ventilasjon og sprinkleranlegg, gjør dette til en topp moderne leilighet hvor det nye møter det gamle på en elegant og stilsikker måte. Hele huset ble i perioden 2011/2012 revet ned innvendig og bygget opp igjen til dagens byggestandard med bla. nytt elektrisk anlegg, rør opplegg (rør-i-rør) mm. Utvendig er det samme tid byttet bla. ny taktekking, nye vinduer og nymalt fasade. Det er også foretatt ny drenering og ny platon grunnmursplate. Etasjeskillere er oppgradert med hensyn til lyd og brann.

Presentasjon av leiligheten |  Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne flotte selveierleiligheten med ypperlig beliggenhet i Lappen - like ved Svartediket i Årstad bydel.

Planløsning | Boligen har en god planløsning og har vært gjenstand for utførlige oppgraderinger i senere tid med blant annet nytt kjøkken, bad, vaskerom, elektrisk anlegg og rør-i-rør system.

Tiltalende | Leiligheten fremstår som stilren og har gjennomgående fine kvaliteter. Rommene har en gjennomført stilmiks og innredningen er fargesatt i lyse nyanser. Her kan man flytte rett inn!

Muligheter | I disse sentrale omgivelsene har området mye å by på. Det er blant annet nærhet til byens sentralpuls, "hele" Helse Bergen i nabolaget og det beste turterreng "rett utenfor døren". En urban og tilbaketrukket lokasjon, for dem som foretrekker alt innenfor en kort radius.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en meget tiltalende 3-roms selveierleilighet med god planløsning, fin størrelse, flotte kvaliteter og meget sentral beliggenhet i Årstad bydel. Leiligheten bør sees og oppleves. Velkommen på visning!

Nærområdet

Området ansees som et av byens aller triveligste nærmiljøer og et barnevennlig boligområde uten særlig gjennomgangstrafikk. Det er kort og trygg gangavstand til Haukeland skole og god off. kommunikasjon med busstopp i Årstadveien. Store arbeidsplasser som Haukeland sykehus og Haraldsplass Diakonale sykehus, Statsarkivet, Odontologen ligger en liten rusletur unna. (ca. 1 km.) Det kan også nevnes at det planlegges bybane med stopp i området rundt Haraldsplass Diakonale Sykehus og Haukeland sykehus med tiden. For de turglade er strøket et eldorado og et perfekt utgangspunkt for søndagsturen. Turveien innover Isdalen mot Fløyen og Vidden ligger "rett utenfor døren". I tillegg er det turvei fra Bjørndalen opp Ulriken for de sprekeste. Badevann og kanoutleie i Skomakerdiket eller en spasertur i Fjellveien er også populære søndagsturer. Om vinteren er det bare å spenne fast turskiene og sette kursen oppover byfjellene når været tillater det. På Storhaugen like ved Lappen 19 ligger det også en nydelig park som heter Pilaren med en lite vann. Her grilles det om sommeren og det er aking og hockey på vinteren.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Speil, den lengste hyllen i stuen og hylle på det minste soverommet som ikke er fastmontert følger ikke med i handelen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 850 000

Omkostninger

109 692

TOTALT

3 959 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern