Haugeveien 31

Solgt

5 450 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 595 560

P-ROM

91

ANTALL ROM

2

Haugeveien 31

Detaljrik bygårdsleil. | Autentisk & ekte | 3 stuer | Stort potensiale | Balkong | Pikeværelse | Park | Sjø | Idyll

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Haugeveien 31

PRISANTYDNING

5 450 000

OMKOSTNINGER

145 562

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 000

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

91/92/101KVM

TOMT

Eiet tomt,170KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210255

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje
Entré/gang (3,2 m²), mellomgang (1,9 m²), bad (2,5 m²), soverom (12,8 m²), pikeværelse (4,4 m²), kontor/arbeidsrom/bibliotek (12,8 m²), stue (21 m²), spisestue (21,3 m²) og kjøkken (9,2 m²).

Egen balkong
Fra stue er det adkomst til en koselig balkong på 2,3 m² med fin utsikt til Ulriken, deler av Nordnesparken og videre til Askøy.

Lagringsplass
Leiligheten har tilhørende to boder i underetasjen på 1,5 m² og 4,1 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

P-rom er
Entré/gang, mellomgang, bad, soverom, pikeværelse, kontor/arbeidsrom/bibliotek, stue, spisestue og kjøkken.

Samlet primærareal (P-rom) = 91 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 92 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 101 m².

Standard

Kort oppsummert:
- Særdeles attraktiv beliggenhet v/ Nordnesparken.
- Respektabel adresse i et historisk strøk.
- "På landet" i sentrum
- Leiligheten er raus på areal og rom.
- Enormt med potensiale
- Romfølelse, karakter og særpreg
- Luftig takhøyde, rosetter i himling, massive dører etc.
- Vakre fasader fra 1899 med flere originale detaljer
- Solrik balkong med utsikt mot Ulriken og Askøy
- Trygt og godt nabolag
- Få minutter til barneskole, barnehager, butikker og offentlige tilbud.
- Barnevennlig strøk med skole, lekeplasser og aktivitetstilbud
- Renovert gate i regi av Bergen kommune

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne innholdsrike bygårdsleiligheten i fasjonable Haugeveien.

Bygget | Dette er en mulighet som en sjelden gang kommer på Nordnes. Bygget er oppført i 1899 og rent arkitektonisk fremstår bygget som et prakteksemplar av den gamle klassiske murbebyggelsen fra tidlig 1900-tallet. Fasaden er godt bevart. Murfasaden mot Haugeveien ble sist malt i 2017/2018. Det har knapt vært solgt leiligheter i dette bygget tidligere. Et godt tegn på trivsel.

Skap ditt nye drømmehjem | Dette er en "one of a kind" leilighet med generøs takhøyde og originale/autentiske detaljer fra bygårdens byggeperiode er bevart og skaper det klassiske uttrykket som ofte er forbundet med vakre murgårder fra denne tidsepoken. Takhøyde, dype vinduskarmer, massive doble dører, nydelig listverk, rosetter, smijernsbalkong, ildsteder og furugulv er noen av de vakre elementene som gjør denne leiligheten så unik som den er. Kjøper må påregne påkostninger i leiligheten for å få den til dagens standard. Her får man muligheten til å eie noe helt spesielt.

Nordnesparken | Nordnesparken er en fantastisk park ytterst på Nordnes på ca. 32,7 daa. Parken ble anlagt i 1888-89, etter initiativ av Edvard Germanius Johannessen (1848-1922). Nordnesparken har et øvre nivå omkring Nordnes skole og et lavere større område nede mot Puddefjorden / Byfjorden. I Nordnesparken ligger blant annet Nordnes sjøbad med oppvarmet basseng året rundt. I tillegg er isbading på vinteren populært her ute på halvøyen. 

Graveklubben | Infrastrukturen i Haugeveien er rustet opp med bossug, nye brede fortau, brosteinsbelagte gater, murer og belysning. Resultatet taler for seg selv og byens flotteste gate er bare blitt enda flottere.

I byen med barn I Med barneskole, fotballbane, ballbinge, godt aktivitetstilbud, svømmebasseng, utallige barnehager, lekeplasser og de flotteste parker rett utenfor boligen, ligger mye til rette for en praktisk hverdag - der tilfredshet preger den enkelte. Haugeveien barnehage ligger like ved leiligheten.

Nordnes skole og området rundt | Hele skolen er rehabilitert innvendig og skoleplassen er oppgradert. Det er også åpnet en helt ny barnehage, som ligger tett inntil skolen. Og vest for skolen, på toppen av bakken "døden", er det bygget ny kunstgressbane/ballbinge. Mot Haugeveien blir det oppgradert med nytt bredt fortau på to meter som går helt til Festningen.  De store vakre trærne rundt skolen skal i hovedsak stå, ettersom de er verneverdige.

Velkommen | Denne leiligheten må betegnes som en sjelden "godbit". Her er det enormt med potensiale. Her kjøper en ikke kun en bolig, men like mye en urban livsstil som så mange søker etter. Kom på visning, føl den gode atmosfæren og nyt omgivelsene!

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema hvor nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer.

Nærområdet

Haugeveien er en av byens mest velkjente adresser og består primært av klassiske bygårder fra slutten av 1800- tallet. Nordnes er et lite lokalsamfunn i "hjertet" av Bergen. Du finner gallerier, kaffebarer og uteservering i umiddelbar nærhet. I tillegg er det italienske restauranter i Gågaten og restaurant på Verftet "rett rundt hjørnet". Kun få minutters gange unna ligger Nordnes sjøbad med badeplass, stupebrett og utendørs basseng. For barnefamilier som ønsker å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket, er området "prima". Nabolaget er barnevennlig med gode oppvekstkår og foreldre vil spare mye tid ved å ha "alt" rundt seg i nabolaget. I nabolaget ligger bla. Klosteret barnehage, Nykirken barnehage og Haugeveien barnehage like ved. I tillegg ligger vakre Nordnes skole få minutter unna. Av fritidstilbud er det aktiviteter i Nordneshallen, Nordnesbanen eller dansing/konserter på Verftet. Videre er det til tider utekino på Klosteret, kjekke nabofester, 17-mai tog, minifestivaler, kirke, eget buekorps, fotballbane, eget idrettslag, Akvariet samt flere lekeplasser i nærmeste omkrets. I nærområdet finner man også flere dagligvareforretninger som Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris (søndagsåpen) innen et par minutters radius. Fra sentrumskjernen er hjemveien kort, og busslinje nr. 11 stopper like utenfor huset. Bussen går til Starefossen og det er gåavstand til Haukeland sykehus fra stoppet i Svartediksveien. Kort oppsummert er Haugeveien å anse som en av byens mest attraktive gate med masse historie og god atmosfære året rundt. Men det beste av alt er at dette er et tilbaketrukket strøk, men likevel bare en kort spasertur unna alle byens fasiliteter og tilbud.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har valgt å tegne boligselgerforsikring ifbm. salget. Det betyr at kjøper ved eventuelle klager retter dette mot selger via forsikringsselskap. Kjøper plikter å lese alle relevante opplysninger samt vedlegg i salgsoppgaven og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer
Selger opplyser at hvitevarer på kjøkkenet medfølger i salget.

Løsøre/inventar
- I tillegg til garderobeskapet på soverommet, følger også vegghengt skap på arbeidsrommet med.
- Komfyr er eldre, oppvaskmaskin er i ustand, men nyere kjøleskap (Siemens) kan følge med, som en egen handel.
- Skinnehengte platehyller i spisestuen følger ikke med.
- Fastskrudde vindusskodder i spisestuen følger ikke med.
- Et eldre overskap på kjøkken har affeksjonsverdi for selger og medfølger dermed ikke.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Klebersteinsovn er ikke påkoblet pipen.

Pga. av byggets alder er det skjeve gulv da spesielt i stue og spisestue.

Det er noe avvik fra dagens planløsning fra seksjoneringstegningene. En bod er blitt til "pikerom" og det er noe forandret med dører.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 450 000

Omkostninger

145 562

TOTALT

5 595 560

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern