Måseskjærveien 18

Solgt

14 990 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

15 353 800

P-ROM

161

ANTALL ROM

3

Måseskjærveien 18

Eksklusiv 4-roms på 161 m² ved sjøkanten i Sandviken | Terrasse på 23 m² | Fast garasjeplass | Trappefri tilkomst

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Måseskjærveien 18

PRISANTYDNING

14 990 000

OMKOSTNINGER

363 842

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

5 373

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

161/191/208KVM

TOMT

Eiet tomt,0KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220076

Arealer og fordeling pr etasje

Leilighetens innhold |
Hall (17.1 m²), to bad/wc (hhv. 5 m² og 9.1 m²), vaskerom (4 m²), bod/teknisk rom (4 m²), tre soverom (hhv. 14.2 m², 14.5 m² og 17.7 m²) og stue/kjøkken (72 m²).

Altan:
Fra stuen er det utgang til altan på 23.1 m² med tilkomst til bod på 2.8 m²

Felles sykkelbod |
Ved inngangspartiet til bygget er det stor fellesbod for bl.a. sykkelparkering.

Samlet primærareal (P-rom) =  161 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 191 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 208  m²

Det bemerkes at innglasset altan og bod på altan er inkludert i beregningen for bruksareal og bruttoareal.

Standard

Kort oppsummert:
- Eksklusiv leilighet med hele 161 m2 på ett plan
- Altan på 23 m2 med overbygg og utebod
- Lys og innbydende stue/kjøkken på 72 m2
- Lekkert kjøkken m/ integrerte hvitevarer
- To bad og separat vaskerom
- Tre store soverom
- Master bedroom på 17.7 m2
- Rikelig med garderobeplass
- Innvendig og utvendig bod
- Medfølger fast plass i felles garasjeanlegg
- Stor felles bod like ved byggets inngangsparti
- Heis og trappefri tilkomst
- Gang og trappevask utføres av renholdsfirma
- Betongskille og seriekoblet brannvarslingsanlegg
- Kort vei til bussholdeplass og butikk med post.
- Få min. til SATS treningssenter og til turterreng i Byfjellene
- Flotte fellesområder med bryggeanlegg og tilgang til sjøen
- Gode bussforbindelser og få min. til Bergen sentrum
- Ca. 10. min. på sykkel til NHH

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne eksklusive eierleiligheten ved sjøkanten i Sandviken.

Leiligheten |
Leiligheten fremstår som stilsikker og innbydende. Dette er etter vår vurdering en av Sandviken Brygge`s mest attraktive leiligheter. Beliggende på enden i bygget og helt i sjøkanten - usjenert, solrikt og med en nydelig utsikt. Det ble i byggeperioden foretatt endringer av løsningen, som bl.a. foldedører fra stuen ut mot den store altanen. Det er ellers gjort øvrige endringer for å optimalisere arealbruken. I 2019 ble det montert ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Gjestebadet ble oppgradert i 2019 og hovedbadet fikk nye innfellbare dusjvegger, dusjarmatur og innredning i 2021. I 2022 ble det installert ny Biopeis i stuen. I 2019 ble alle parkettgulv (med unntak av to soverom) slipt og behandlet. Samme år ble det foretatt oppgradering av det elektriske anlegget med ny takbelysning i gang, gjestebad, stue og kjøkken samt terrasse. Det ble også montert nye deksel ved el. uttak og brytere til gang, gjestebad, hovedsoverom, stue og kjøkken. Takbelysning i stue, kjøkken og terrasse kan styres via app-løsning. I 2021 ble altanen innglasset og spiler montert i tak og vegg mot uteboden på terrassen. Veggene i leiligheten er malt i varme og tidsriktige farger.

Leiligheten har en stor hall med innfelt downlightsbelysning og god garderobeplass. Det er to bad på hhv. 5 m2 og 9.1 m2 i tillegg til separat vaskerom med innredning og vask. Vegg i vegg med vaskerom er det bod/teknisk rom. Det er fin overgang mellom stue og kjøkken som gir rommene optimale lysforhold og fleksibilitet for plassering av spisestuen - løsningen skjermer kjøkkeninnredningen fra sittegruppen i stuen. Stuen har store vindusflater og foldedører i glass som gjør at du kan åpne opp deler av veggen mot altanen. Stilsikker kjøkkeninnredning som har innredning med rikelig skap- og benkeplass samt kjøkkenøy spiseplass. Innredningen har integrert induksjonstopp med nedfelt vifte, damp ovn og stekeovn/mikro, oppvaskmaskin og separat kjøleskap og fryseskap - hvitevarer levert av Siemens. Det er tre store soverom, master bedroom er på hele 17.7 m2. Ett av soverommene har av dagens eier vært benyttet som tv-stue. Leilighetens areal og løsning gir plass til gode garderobeløsninger. Det er i tillegg en innvendig bod, en bod på altanen og stor fellesbod ved inngang til bygget.

Altanen |
Leiligheten har altan på hele 23 m2 som vender mot vest og runder hjørne mot nordsiden. Her kan solen nytes i usjenerte omgivelser fra formiddag til sent på kveld. Altanen er innglasset, arbeidet ble utført av Utedesign AS. Innglassingen skjermer for vær og vind og gjør altanen langt mer brukervennlig. Når du måtte ønske så er det enkelt å trekke innglassingen til side for å sleppe inn solen og sjøluften. Dekke på terrassen er lagt med skipsplank og det er innfelt eikespiler i taket og på vegg mot boden. Det er tre doble el. uttak på terrassen og monter Frico varmelampe. Boden på terrassen har belysning, el. uttak og hylleplass.

Fellesareal |
Eiendommen er pent oppbygget fellesareal som er godt tilrettelagt for å sosialisere med hyggelige naboer. Styret har fokus på tiltak for å ivareta et godt nabolag med høy trivsel. Sameiet vil også tilrettelegge for å etablere en egen hagegruppe for å på best mulig måte ivareta det fine fellesarealet. Fellesutgiftene dekker innleid arbeidskraft for bl.a. renhold av innvendig fellesareal.

Informasjon |
For ytterligere byggeteknisk informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport.

Nærområdet

Leiligheten har en meget fin plassering i det eksklusive sameiet Sandviken Brygge. Bygget ligger i førstelinje mot sjøen. Så her kan du nyte sjøduften og enkelt ta del i det maritime miljøet. Trappefri og enkel tilkomst.

Sandviken Brygge er et svært populært og attraktivt leilighetskompleks i Bergen. Området er rolig, tilbaketrukket fra hovedveien og fellesareal som grenser til byfjorden. Det er maritime og naturskjønne omgivelser med pent opparbeidet fellesareal med beplantning, gangstier, benker og brygge. Her er det enkelt å sosialisere med hyggelige naboer eller trekke seg tilbake på sin private altan. Det er gode bademuligheter fra kaianlegget og bare få minutter å spasere bort til båthavnen. Tilsvarende er det også bare få minutter å gå til koselig kafe i sjøkanten og Kystkultursenteret med aktiviteter for store og små. Så her er alt lagt til rette for den beste rekreasjon.

Som beboer får man nærhet til by, fjord og fjell. Fra boligen er det gode kollektivforbindelser inn til Bergen sentrum og ut mot Åsane. Dagligvarebutikken Coop Extra ligger bare noen meter fra leiligheten (også med post i butikk). Videre tar det ca. 3-4 minutter til Bergen sentrum med bil. Bergen sentrum kan tilby shopping, serveringssteder, uteliv, kulturtilbud med mye mer. For den aktive finner du SATS ELIXIA noen få meter fra boligen. Videre er Bergen Fitness, Lehmkuhlhallen og Stoltzekleiven/byfjellene like i nærheten. Med andre ord har du mange gode aktivitetstilbud i nærområdet.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og overtas på denne bakgrunn.

Nabotomt mot nord |
Det er lagt inn forslag om at den åpne tomten på nordsiden i retning Elsesro benyttes som riggområde og utskipingshavn for tunnelmasser fra det planlagte bybane- og Fløyfjellstunnel-prosjektet. Dette begrenser seg da til den eventuelle byggeperioden. Det er utbygger Profier som eier tomten. De jobber med planer for en positiv utvikling av tomten straks de får mulighet til det.

Eiendomsselskapet Profier jobber her med slufføring for godkjenning til oppføring av 75 leiligheter fordelt på fem bygg. Det vil da bli en betydelig oppgradering av arealet og fine bryggeanlegg med fri ferdsel lang sjølinjen. Det forventes at dette blir leiligheter i høy prisklasse. Etter vår vurdering vil det etter ferdigstillelse av prosjektet bli et løft for området. Dersom Profier får nødvendige godkjenninger planlegges oppstart av prosjektet i løpet av 2023. Prosjektet var i media sist omtalt i bt.no den 24. juli.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

14 990 000

Omkostninger

363 842

TOTALT

15 353 800

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern