Måseskjærveien 24

Solgt

3 790 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 894 690

P-ROM

50

ANTALL ROM

1

Måseskjærveien 24

Lys og innbydende 2-roms - Solrik altan og fin utsikt - Heis og fast garasjeplass - Attraktiv beliggenhet

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Måseskjærveien 24

PRISANTYDNING

3 790 000

OMKOSTNINGER

104 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 400

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

50/50/55KVM

TOMT

Eiet tomt,3744KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210193

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang (6.2 m²), bad/wc/vaskerom (4.3 m²), soverom (10.4 m²) og stue/kjøkken (27.5 m²).

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til terrasse på 8.3 m² med tilkomst til bod på 3.2 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 50 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 50 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 55 m²

Standard

Kort oppsummert:
-Lys og innbydende eierleilighet
- Solrik altan med fin utsikt
- Fast plass i felles garasjeanlegg
- Heis og trappefri tilkomst fra garasjen og hovedinngangen
- Gang og trappevask utføres av renholdsfirma
- Betongskille og seriekoblet brannvarslingsanlegg
- Kort vei til butikk (post i butikk), buss, treningssenter og turløyper.
- Flotte fellesområder med bryggeanlegg og tilgang til sjøen.
- Gode bussforbindelser og få min. til Bergen sentrum
- 10. min. på sykkel til NHH

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende og arealeffektive eierleiligheten.

Leilighetens standard |
Leiligheten fremstår som stilsikker og innbydende med en arealeffektiv og god løsning. Det er stor gang som har rikelig med garderobeplass. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og dusjnisje. Soverom har fin utsikt og en størrelse og form som gir rom for gode garderobeløsninger. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir rommet optimale lysforhold og fleksibilitet for plassering av møbler. Kjøkkenet ble fornyet i 2018 og framstår som stilrent og funksjonelt. Praktiske løsninger og rikelig med skap- og benkeplass. Det er integrerte hvitevarer fra 2018 som medfølger i handelen. Fra stuen er det utgang til stor og solrik altan med overbygg som også gjør den anvendelig på varme men regnfulle dager. Det er også lagt praktisk opp med bod på altanen.

Hva er nylig oppgradert |
I 2021 ble det lagt ny 1-stavs eikeparkett i gangen, soverom og stue/kjøkken. Det ble i samme periode installert ny varmtvannsbereder med aquastopp. Utvendig fasade er oppgradert i 2021. Det ble montert ny termostat til varmekablene på badet i 2020. Installert nytt kjøkken i 2018 og vegger i leiligheten ble malt i 2017 og tak i 2019.

Tekniske installasjoner |
Porttelefon med automatisk åpner til hoveddøren i bygget er plassert i gangen. Sikringsskap med automatsikringer er plassert på soverom. Ny varmtvannsbereder er plassert ved hjørnet i kjøkkeninnredningen. Opplegg til vaskemaskin på badet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Leiligheten har en fin plassering i det eksklusive sameiet Sandviken Brygge. Vestvendt altan med stort åpent areal i front av bygget. Trappefri og enkel tilkomst.

Sandviken Brygge er et svært populært og attraktivt leilighetskompleks i Bergen. Området er rolig, tilbaketrukket fra hovedveien og fellesareal som grenser til byfjorden. Det er maritime og naturskjønne omgivelser med pent opparbeidet fellesareal med beplantning, gangstier, benker og brygge. Her er det enkelt å sosialisere med hyggelige naboer eller trekke seg tilbake på sin private altan. Det er gode bademuligheter fra kaianlegget og bare få minutter å spasere bort til båthavnen. Tilsvarende er det også bare få minutter å gå til koselig kafe i sjøkanten og Kystkultursenteret med aktiviteter for store og små. Så her er alt lagt til rette for den beste rekreasjon.

Som beboer får man nærhet til by, fjord og fjell. Fra boligen er det gode kollektivforbindelser inn til Bergen sentrum og ut mot Åsane. Dagligvarebutikken Coop Extra ligger bare noen meter fra leiligheten (også med post i butikk). Videre tar det ca. 3-4 minutter til Bergen sentrum med bil. Bergen sentrum kan tilby shopping, serveringssteder, uteliv, kulturtilbud med mye mer. For den aktive finner du SATS ELIXIA noen få meter fra boligen. Videre er Bergen Fitness, Lehmkuhlhallen og Stoltzekleiven/byfjellene like i nærheten. Med andre ord har du mange gode aktivitetstilbud i nærområdet

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 790 000

Omkostninger

104 692

TOTALT

3 894 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern