Fredlundveien 17

Solgt

2 580 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 658 440

P-ROM

46

ANTALL ROM

1

Fredlundveien 17

Lekker eierleilighet med høy standard - Egen parkering - Enkel tilkomst til felles hage - Sentral beliggenhet

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Fredlundveien 17

PRISANTYDNING

2 580 000

OMKOSTNINGER

78 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

450

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

46/46/63KVM

TOMT

Eiet tomt,498KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210182

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje
Entré (3,3 m²), stue/kjøkken (20,8 m²), soverom (9,3 m²), bod er innredet som soverom (7,1 m²) og bad/vaskerom (4,2 m²)

Utebod |
På baksiden av huset er det eksternt bygg med egen bod til leiligheten. Det er innlagt strøm og tette vegger mellom de tre bodene. 

Samlet primærareal (P-rom) = 46 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 46 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 63 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Nyoppusset og lekker leilighet
- Nye vinduer med dype karmer
- Alt nytt av overflater og innredninger
- Leiligheten har nytt el. anlegg og rør opplegg
- Installert balansert ventilasjonsanlegg
- Varmekabler i alle gulv
- Meget arealeffektive løsninger
- Arbeid utført av fagfolk
- Eget inngangsparti og stor utebod
- Felles hage og egen parkeringsplass

Leiligheten |
Dette er en stilsikker og arealeffektiv eierleilighet som har blitt omfattende oppusset i 2020/21. Leiligheten har ikke vært bebodd etter oppussing og er nå klar for ny eier.

Arbeidet er utført av fagfolk og det foreligger samsvarserklæring på arbeid utført av tømrer, rørlegger og elektriker. I leiligheten er alt nytt av overflater og innredninger, samt nytt røropplegg og elektrisk anlegg. I kombinasjon med avretting av vegger er det også lagt inn isolasjon (varierer mellom 5 og 10 cm) fra innsiden i vegger som vender mot yttervegger samt lufting mellom vegg og isolasjon. Det er også installert nye vinduer. I taket er det lagt inn 20 cm med isolasjon mellom bjelkelaget og dobbel gipsing. Deretter er taket senket ytterligere med 5 cm og ny himling med gisp hvor det er innfelt downlightsbelysning i gangen, stue, kjøkken og på badet. All downlightsbelsyning er med LED pærer og har dimmebrytere. Det er også strukket strøm til monterte røykvarslere. Gulvet i gang og bad er lagt med fliser av 60 x 60cm med sementgrå overflater. Gulv i de øvrige rommene er lagt med 1-stavs Pergolaminat. Vegger er malt i lyse og varme farger. Nye dører med profilerte fronter. Det er varmekabler med egen termostat til alle rommene.

Meget pent kjøkken som har integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Det er montert glassplate på vegg mellom benkeplate og overskap samt belysning under overskap som styres med fjernkontroll. Lekkert bad med fliselagt gulv og vegger, pen innredning og innfellbare dusjvegger. Det er egen sone og opplegg til vaskemaskin på badet, her er også varmtvannsberederen. plassert. Lys og innbydende stuen plass til sittegruppe og spisebord ved overgang til kjøkkenet. De dype vinduskarmene gir leiligheten et fint særpreg sammen med de smarte løsningene og fin detaljene. Soverommet har et areal som gir mulighet for gode garderobeløsninger. Boden som er hele 7.1 m2 og har stort vindu er også innredet på samme måte som soverommet.

Utvendig fasade ble malt sommeren 2020. Det ble da også montert nye renner og nedløp. Uteareal ble også oppgradert i 2020 med nytt betongdekke, forstøtningsmurer og nye trapper. Hver av de tre leilighetene i huset har sitt eget inngangsparti.

Tekniske installasjoner |
I lettvegg mellom stue og kjøkken er det installert nytt sikringsskap og eget skap for svakstrøm. Høiax varmtvannsbereder og Flexitagregat for balansert ventilasjonsanlegg er plassert i eget avlukke på badet. Fordelerskap for rør i rør-system er plassert på badet. Det er lagt trekkerør til svakstrømskap for installering av fiber. Det er lagt trekkerør til parkeringsplassene på sørsiden av huset for installering av lader til el. bil. Det er utvendig vannkran like ved inngangspartiet.

Fellesutgifter |
Det er stipulert en sum på kr 450,- pr. mnd. for denne leiligheten. Denne summen dekker leilighetens andel av husets bygningsforsikring og noe avsetting til framtidig vedlikehold av fellesareal. Sameiebrøk for denne seksjonen er 46 / 221.

Nærområdet
Eiendommen ligger høyt og luftig med gode lysforhold. Det er enkel tilkomst til eiendommen som ligger ved enden av blindvei. Fra Fredlundveien er det kort avstand til meget fint turterreng og fine rekreasjonsområder, sommer som vinter. Det er også gangavstand til skole og barnehage, buss og butikk. Det er kort avstand til kommende bybanestopp og bare få minutter å kjøre til Bergen sentrum. Eiendommen er også beliggende med nærhet til et av byens mest spennende områder med en positiv utvikling av infrastruktur og nye bolig og næringsbygg.

Tomt
Eiendommen er på 498,7 m² og ligger i sydøstvendt skrånende terreng med felles tomt. Ny asfaltert innkjørsel og planert areal for biloppstillingsplasser. Hagen er opparbeidet med plen, beplantning og murer. Støpt betong rundt deler av boligen. Trapper av betong. Frittstående bodrekke med en bod til hver av husets tre leiligheter. Denne leiligheten har bod til høyre i rekken når du ser mot bodene.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av byggmester Frode Støldal Edvardsen.

Velkommen |
Fellesvisning vil bli annonsert på zmegleren.no og finn.no. Kontakt megler dersom du ønsker privatvisning.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt annonsering på facebook
- Algoritmestyrt annonsering på alle Schibsted sine kanaler, som bt.no, vg.no, E24, m.fl.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 970 51 555
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen ligger høyt og luftig med gode lysforhold. Det er enkel tilkomst til eiendommen som ligger ved enden av blindvei. Fra Fredlundveien er det kort avstand til meget fint turterreng og fine rekreasjonsområder, sommer som vinter. Det er også gangavstand til skole og barnehage, buss og butikk. Det er kort avstand til kommende bybanestopp og bare få minutter å kjøre til Bergen sentrum. Eiendommen er også beliggende med nærhet til et av byens mest spennende områder med en positiv utvikling av infrastruktur og nye bolig og næringsbygg.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring ifm salget. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne før bud inngis. Eier har selv ikke bodd i leiligheten og har begrenset kjennskap til leilighetens tilstand. Det oppfordres av den grunn til å undersøke leiligheten grundig og gjerne sammen med byggekyndig.

Selskap som har utført arbeidet:
Elektroarbeid: Puls Elektro AS
Rørlegger: VVS Paradis AS
Tømrer: Lucas Construction AS
Membran og våtrom: Fasade Vest AS

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Ombygging og endring av boligen:
Det er søkt om og gitt tillatelse til opprettelse av ny bruksenhet i kjeller og til endret romløsning i 1. og 2. etg. Det er ikke søkt om tillatelse til fasadeendring knyttet til utskifting av vinduer med PVC-vinduer og utvidelse av størrelsen på vinduene i kjelleren. Dette er i strid med reguleringsplanens pkt 5.1.5: "Ved restaurering og/eller reparasjon av eksteriøret skal eksisterende/opprinnelige materialer og elementer som vinduer, dører m.m. bevares i sin sammenheng. Det opprinnelige eller karakteristiske uttrykket med hensyn til utforming, materialbruk, farger og utførelse skal bevares.". Det er heller ikke søkt om eller gitt tillatelse til rivning og oppføring av ny utebod. Kjelleretasjen er utvidet med et vindfang som ikke er omsøkt. Fra gammelt er det mye som tyder på at det har vært balkonger i 1. og 2. etg. Disse er innlemmet i leilighetene (trolig for lenge siden). Det er ikke søkt om denne fasadeendringen. Det opplyses vider om at leilighetene i 1. etasje og 2. etasje nylig er solgt og er overtatt av ny eier.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Det gjøres oppmerksom på at et av rommene som er innredet og betegnet som soverom i planskissen er rettmessig i forhold til seksjoneringsbegjæringen en bod. Rommet er dog innredet på samme måte og med samme standard som de øvrige oppholdsrommene.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 580 000

Omkostninger

78 442

TOTALT

2 658 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern