Nye Sandviksveien 23

Solgt

7 450 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

7 526 940

P-ROM

110

ANTALL ROM

3

Nye Sandviksveien 23

LEILIGHETEN ER SOLGT - VISNING AVSLYST (Konf. megler dersom du har spørsmål - djj@zmegleren.no).

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nye Sandviksveien 23

PRISANTYDNING

7 450 000

OMKOSTNINGER

6 232

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

4 847

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

110/110/121KVM

TOMT

Fellestomt,4666KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210289

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet beliggende i 5. etasje:
Entrè/trapperom (8,7 m²), omkledningsrom (3,2 m²).

Innhold | Leilighet beliggende i 6. etasje:
Stue/kjøkken (44,3 m²), mellomgang (3,1 m²), bad (6,4 m²), vaskerom (5,4 m²), toalett (1,4 m²), tre soverom (hhv. 8,1 m² - 9,6 m² - 15,4m²).

Takterrasse |
Fra stuen er det utgang til takterrasse på 8,7 m²

Ekstern bod |
Tilhørende leiligheten er det en bod i underetasjen på 5,5 m²

Primærareal |
Rommene i denne leiligheten som er inkludert i beregningen for p-rom er:

5. etasje: Entrè/trapperom, omkledningsrom.
6. etasje: Stue/kjøkken, mellomgang, bad, vaskerom, toalett og tre soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 110 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 110 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 121 m²

Standard

Kort om leiligheten |
- Lekker 4-roms toppleilighet
- Privat og usjenert takterrasse på 8,7 m2
- Meget gode solforhold og praktfull utsikt
- Stue/kjøkken på hele 44,3 m2
- Soverom på hhv. 8.1 m2, 9.6 m2 og 15,4 m2
- Innbydende kjøkken med integrerte hvitevarer
- Lekkert bad, separat vaskerom og eget gjestetoalett
- Installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Arealeffektive løsninger med store og lyse rom
- Betongskille mellom etasjene
- Vinduer er skiftet i perioden 2012 / 2015

Kort om borettslaget |
- Ingen dugnadsplikt
- Innleid byrå som vasker felles inngangsparti to ganger i uken
- Borettslaget har sikringsordning
- Det er ikke dokumentavgift ved kjøp av leilighet i borettslag
- Meget fine fellesareal med bl.a. stor bakhage
- Fellesrom på gateplan for sykler (kr 50,- pr. mnd.)

Leiligheten |
Dette er en stilsikker 4-roms toppleilighet. Etter vår vurdering er dette en av byggets og nærområdets mest attraktive leilighet - hensyn tatt leilighetens areal, rominndeling og plassering i bygget. I løpet av de siste årene er det gjennomført oppgradering av overflater og innredninger. Leiligheten framstår som lekker og tidsriktig. Det er praktisk og gode løsninger med fine detaljer.

Inneholder gang med fliselagt gulv og direkte tilgang til garderoberom. I garderoberommet er det monter skotørker, god hylle og lagringsplass. Pent utført trappesats med trinn som er utført i eik. Stuen er lys og innbydende med et areal og romløsning som gir god plass til to sittegrupper i tillegg til spisebord. Fra stuen er det glasskyvedør ut til den store takterrassen hvor sol og utsikt kan nytes i usjenerte omgivelser. I stuen og kjøkken er det lagt nyere himling og felt inn downlightsbelysning i flere soner som har dimmefunksjon. Det er en delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som gir en optimal løsning for lysforhold, romfølelse og fleksibilitet for plassering av spisebord. Ved kjøkkenvinduet er det plass til spisebord hvor du kan nyte frokosten med utsikt mot Byfjorden. Kjøkkeninnredningen har rikelig med skap- og benkeplass. Her er det integrert induksjonstopp fra Siemens med 80 cm. bredde. Det er videre integrert stekeovn, stekeovn med mikrofunksjon, oppvaskmaskin (fra 2021) og kjøleskap med frysedel. Leiligheten har et lekkert bad med fliselagte gulv og vegger, varmekabler og downlightsbelysning med dimmefunksjon. Innredningen har dobbel vask, badekar og det er montert dusjdør utført med sikkerhetsglass. Det er dør med glassfelt mellom bad og vaskerom som gir fin gjennomlysning til badet. Vaskerommet har fliselagt gulv og praktisk og fin innredning. Soverommene har god størrelse som gir plass til både seng, arbeidspult og gode garderobeløsninger. Hovedsoverommet er på hele 15.4 m2.

Takterrassen |
Takterrassen ble oppgradert i 2021 med ny kledning, isolasjon, nytt sluk og 60 x 60 fliseheller på terrassedekket.

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod/garderoberom ved leilighetens inngangsparti. 198 liters OSO varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet. Porttelefon er strategisk plassert ved trappesatsen i stuen. Bygget har felles aggregat for balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Dette anlegget kan også brukes til kjølende luft sommerstid. For en optimal funksjon av anlegget så byttes filteret to ganger i året (City-filter). Bygget har seriekoblet brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg i fellesareal. Det er systemlås med mulighet for styring fra mobiltelefon. I etasjen med bodene er det installert ventilasjonsanlegg og kondens-avfukter for å gi best mulig lagringsklima.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport fra byggmester Mats Hansen og selgers besvarte egenerklæringsskjema.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

Nærområdet

Dette er en av byggets best beliggende leiligheter - Toppetasjen med vestvendt takterrasse som byr på en praktfull utsikt og gode solforhold.

Her kan du velge mellom å nyte sol og utsikt i rolige og usjenerte omgivelser på den private takterrassen. Alternativt kan du benytte deg av borettslagets felles bakhage som har enkel tilkomst fra leiligheten. Fra Nye Sandviksveien 23 er det bare få minutter å gå til store og velstelte parkanlegg som bl.a. Meyermarken og parkanlegget ved Bergenhus Festning som ligger like ved bygget.

Via sjarmerende Skuteviksveien er det kort gangavstand ned til havneområdet med fine areal som er opparbeidet med kommunalt torg og kaianlegg hvor det også er mulighet for å bade. Ønsker du å benytte deg av det som mange betegner som byens fineste turterreng? I så fall er det bare en fin spasertur gjennom koselige bergensgater før du kommer opp til Fjellveien som er et optimalt utgangspunkt for turmulighetene i Byfjellene.

Som beboere i dette fine bygget får du også bare 5. minutter å gå til ærverdige Bryggen i sentrum. På vei til Bryggen passerer du bl.a. dagligvarebutikk og treningssenter, koselige kafeer og fine restauranter. Det er også gode bussforbindelser like ved bygget til NHH og videre til Åsane-bydel samt motsatt retning mot Søndre-bydel. Kort avstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og overtas på denne bakgrunn.

Pågående arbeid i borettslaget:
Det pågår arbeid med utbedring av et begrenset areal på taket. Bakgrunnen for dette er at det ble oppdaget fukt ved noen av leilighetene. Det er styret i borettslaget som organiserer med koordinering av fagpersonell som utfører det nødvendige arbeidet. Det er opplyst at det pågående arbeidet ikke vil påvirke nivå for fellesutgifter. Arbeidet som berører denne leiligheten vil være ferdig utført innen overtagelse.

Seksjonering:
Bygget er seksjonert i to seksjoner. Seksjon nummer 1 er dette aktuelle borettslaget som har 14/15 andel av bygget. Seksjon nummer 2 er næringsseksjon som har 1/15 andel av bygget (deler av arealet på gateplan).

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Overlys til speil på badet er ikke tilkoblet.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

7 450 000

Omkostninger

6 232

Fellesgjeld

70705

TOTALT

7 526 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern