Nils Hertzbergs gate 3

Solgt

3 650 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 747 810

P-ROM

56

ANTALL ROM

2

Nils Hertzbergs gate 3

Stilfull toppleilighet

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nils Hertzbergs gate 3

PRISANTYDNING

3 650 000

OMKOSTNINGER

97 812

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

550

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

56/56/63KVM

TOMT

Eiet tomt,95KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210159

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet:
Gang, bad/wc, to soverom, stue og kjøkken.

Kjelleretasje:
I kjelleren er det egen bod til leiligheten samt felles vaskerom på og åpent fellesareal på ca 24 m².

Samlet primærareal (P-rom) = 56 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 56 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 63 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Lekker 3-roms leilighet med fine detaljer
- Lave fellesutgifter
- Store vindusflater og gode lysforhold
- Kjøkken med integrerte hvitevarer
- Delikat og stilsikkert baderom
- Beliggende like ved parkanlegget, Meyermarken

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Partner/Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende eierleiligheten sentralt beliggende i Sandviken like ved Meyermarken.

Leiligheten |
Lekker 3-roms eierleilighet som ble omfattende oppgradert i 2013. Leiligheten har bra standard, effektive løsninger og fine detaljer. Gulvene er lagt med 1-stavs parkett og rommene har store vindusflater som gir godt lysinslipp.

I løpet av perioden 2012/13 ble overflater og innredninger fornyet, bl.a. nytt kjøkken og bad. I tillegg ble det elektriske anlegget og røropplegget oppgradert med rør i rør-system. Arbeidet ble utført av fagfolk (Røropplegg utført av Hunt VVS, elektrisk anlegg oppgradert av ELCOM AS, Murerarbeid utført av Dyngeland Mur AS og tømrerarbeid utført av KERO Invest AS). I 2018 ble det installert nye røykvarslere og det ble satt inn nytt stålrør i pipeløpet, peisovnen ble reinstallert og det ble montert ny pipehatt (Arbeid utført av Fana Varme & Skorsteinservice).

Kjelleretasjen |
Huset har stor kjelleretasje med enkel tilkomst fra hovedgaten, noe som gjør det enkelt å få tilgang med sykkel, ski, bildekk, etc. Fra kjelleretasjen er det dør ut til bakplass. Det er også tilgang til kjeller fra husets fellesgang i 1. etasje. Leilighetens 200 liters varmtvannsbereder er plassert i kjelleretasjen, noe som frigir plass i leiligheten og fjerner risiko for lekkasje fra berederen i leiligheten. Leilighetens fordelerskap for rør i rør-system og sikringsskap med automatsikringer samt måler er plassert i kjelleretasjen. Hver av husets to leiligheter har plass og opplegg til vaskemaskin på felles vaskerom med vifte og sluk.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i rolig gate like ved Meyermarken. Ved Meyermarken er det tilrettelagt med sittegrupper og stor åpent parkareal hvor du kan nyte solen fra morgen til kveld, grille og sosialisere med venner og hyggelige naboer. Fra leiligheten er det bare få minutter å spasere bort til nærbutikken som som også har søndagsåpent. Det er kort avstand til starten av det praktfulle turterrenget i Fjellsiden, som gir den beste form for rekreasjon sommer som vinter. Tilsvarende kort avstand ned til sjøen med bryggeanlegg og bademulighet. Det er ca 12 - 13 minutter å gå til Bergen sentrum hvor du på veien passerer koselige kafeer og butikker. Det er både skoler og barnehager i nærområdet og det er få minutter på sykkel til NHH.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 650 000

Omkostninger

97 812

TOTALT

3 747 810

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern