Sundts veg 15F

Solgt

3 280 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 370 440

P-ROM

63

ANTALL ROM

2

Sundts veg 15F

Stilsikker toppleilighet | Oppgradert standard | Solrik terrasse | Stue med takhøyde opp til 3.4 meter | Parkeringsplass

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Sundts veg 15F

PRISANTYDNING

3 280 000

OMKOSTNINGER

90 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 662

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

63/68/70KVM

TOMT

Eiet tomt,2830KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210154

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bad/wc, vaskerom, soverom, stue og kjøkken. Lettvegg mellom stue og opprinnelig soverom nr 2 er fjernet (kan enkelt tilbakeføres).

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til terrasse på 7.7 m²

Lagringsplass:
Boden ved inngangspartiet er målt til 5.1 m² og utgjør differansen mellom p-rom og bruksareal.

Samlet primærareal (P-rom) = 63 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 68 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 70 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og stilsikker toppleilighet
- Store vindusflater og takhøyde i stue/kjøkken på 3.4 meter
- Solrik terrasse med glassrekkverk og overbygg
- Meget pent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Innbydende bad med varmekabler og downlights

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Partner/Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende toppleiligheten.

Planløsning |
Leiligheten her en arealeffektiv og god løsning. Store og lyse rom med god takhøyde. Dette er en opprinnelig 3-roms leilighet hvor dagens eier har fått fjernet lettvegg mellom stue og soverom nr 2 (se de to vedlagte planskissene). Dette kan om ønskelig med enkelhet tilbakeføres, eier har bl.a. fortsatt den opprinnelige døren stående.

Leilighetens standard |
Leiligheten fremstår som stilren og har gjennomgående gode kvaliteter og har fått noen oppgraderinger i byggeperioden. Det er stor gang med god plass til gode garderobeløsninger. Innbydende og pent bad med varmekabler og downlightsbelysning i taket med dimme funksjon. Badet har fliselagt gulv og vegger, innfellbare dusjvegger og fin innredning med god skapplass. Separat vaskerom/teknisk rom med fliselagt gulv og innebygget skap- og benkeplass. Hovedsoverom på hele 12 m² med stor Elfa skyvedørsgarderobe. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken i rommet som utgjør 31 m² og har store vindusflater og en takhøyde opp til 3.4 meter. Her er det god plass til både sittegruppe og spisebord. Det er innfelt downlightsbelysning med to separate soner, en ved kjøkken og en ved stuen. Kjøkkenet har stilsikker innredning med integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er godt med skap- og benkeplass og kjøkkenøy som skiller innredning fra aktuell plass for spisebord. Leiligheten har generelt god plass til garderobeløsninger. I tillegg er det lagringsplass i bod som er strategisk plassert ved leilighetens inngangsparti. Arealet for boden er 5 m² men her er det ekstra god takhøyde som gir potensial for rikelig med lagring ved riktig bruk av hylleløsninger.

Gulvene i leiligheten er lagt med lys og lekker parkett. Vegger er malt i moderne og varme farger.

Tekniske installasjoner |
Toshiba varmepumpe som gir god oppvarming til stue og kjøkken. Denne varmepumpen kan også brukes til kjøling på varme sommerdager. Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som gir et godt inneklima i leiligheten, aggregat for denne løsningen er plassert på vaskerommet. På vaskerommet er også sikringsskapet og den 200 liters varmtvannsberederen plassert. Det er rør i rør system og fordelerskapet er plassert på badet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Dette er etter vår vurdering en av de best beliggende leiligheten i dette boligfeltet. Leiligheten ligger i toppetasjen med gode lysforhold. Altanen er solvendt og vender ut mot grøntareal og det er begrenset innsyn til leiligheten og altanen.

Eiendommen er beliggende i et attraktivt boligområdet med nærhet til skoler, barnehage, stor idrettsplass og fine turmuligheter som bl.a. Ramstadmarken, den gamle jernbanetrasen "linjen" mellom Midtun og Hop, Troldhaugen og Skjoldabukten med fin badestrand. Det er gangavstand til Nesttun sentrum, bybanestopp og busstopp. Nesttun sentrum har en rekke butikker, vinmonopol, fiskehandler samt restauranter og cafeer. Det er også enkel tilkomst til sykkelvei og gangsti med retning både til Flesland og Bergen sentrum. Det er også bare få minutters kjøretid til byens største handlesenter, Lagunen.

Det vises ellers til vedlagt nabolagsprofil med mer detaljert beskrivelse av nabolaget og avstand fra eiendommen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Frittstående hyller i bod og skoskap på vaskerom medfølger ikke i handelen. 

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 280 000

Omkostninger

90 442

TOTALT

3 370 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern