Saksarlia 4

Solgt

2 390 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 482 970

P-ROM

70

ANTALL ROM

2

Saksarlia 4

Moderne 3-roms eierleilighet | Carportplass | Heis | Stor og solrik terrasse | 2 soverom + kontor

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Saksarlia 4

PRISANTYDNING

2 390 000

OMKOSTNINGER

73 912

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

3 664

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

70/70/76KVM

TOMT

Fellestomt,9749KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210148

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Entré (2.1 m²), gang (5.6 m²), bad/vaskerom (6.9 m²), to soverom (hhv. 11.5 m² og 12.2 m²), kontor (3.9 m²), stue og kjøkken (25.8 m²).

Uteplass:
Fra stuen er det utgang til stor altan på hele 15,6 m² hvor deler av arealet har overbygg.

Lagringsplass:
I byggets underetasje/gateplan er det en medfølgende ekstern bod med lagringsmuligheter.

Samlet primærareal (P-rom) = 70 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 70 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 76 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Stor og solrik altan med overbygg
- Usjenert og fin utsikt
- Heis og carportplass
- To soverom + kontor
- Modernisert i 2010/11
- Grunnpakke for kabel-tv/bredbånd inngår i fellesutgifter
- Bygget har betongskille mellom etasjene

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne flotte 3-roms selveierleiligheten.

Leiligheten |
Dette er en moderne og innbydende leilighet som ble omfattende oppusset i 2011. Gulv i oppholdsrom er lagt med eikeparkett og vegger er malt i lyse farger. Inngangsparti med stor speilskyvedørsgarderobe. Baderommet har fliselagt gulv med varmekabler. Baderommet har fin innredning med god skapplass, dusjkabinett samt opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet har stilsikker innredning med fronter i hvit høyglans. Her er det rikelig med skap- og benkeplass. Det er også integrert steketopp og stekeovn fra Siemens. Fra kjøkkenvinduet er det fin utsikt og det er god plass til spisebord ved arealet mellom stue og kjøkken. Stuen er lys og luftig med god plass til stor sittegruppe. Stue og kjøkken har et samlet areal på ca 25.8 m2. Fra stuen er det utgang til usjenert og solrik altan på hele 15,6 m2 med overbygg. Leiligheten har to soverom på hhv. 11.5 m2 og 12.2 m2 hvor det er areal til god garderobeløsning. Leiligheten har også et ekstra rom på 3.9 m2 som har vært brukt som kontor/gjesterom.

Felleskostnad |
Månedlig felleskostnad dekker grunnpakke for kabel-tv/bredbånd (Canal Digital), innleid vaktmestertjeneste, gartner, vakthold, snøbrøyting av tilkomst til bygget og parkeringsplass, dugnad (ingen dugnadsplikt), bygningsforsikring, strøm til fellesareal, avsetting for vedlikehold av fellesareal, forretningsførsel og betjening av sameiets felleslån med renter og avdrag.

Oppgradering av Saksarlia 4 |
Sameiet har vedtatt å oppgradere deler av fellesarealet. Slik vi forstår oppgraderingen så vil dette gi et verdiløft av leilighetene og dens bokomfort. Det blir utført energisparende tiltak som utskifting av vinduer og hoveddører. Dører får også en praktisk løsning med kodelåser. Fasaden fornyes og får et mer moderne og tidsriktig preg hvor blikkplatene fjernes og fasaden oppgraderes. Det er ikke endelig vedtatt når dette arbeidet vil starte men det forventes oppstart ved årsskiftet. Sameiet har god økonomi. Men det må påregnes at sameiet i denne forbindelse vil ta opp et nytt lån og øke fellesutgiftene for å betjene det nye lånet som en del av fellesutgiftene. Leiligheten har kr 19.054,- i andel av sameiets felleslån pr. 25.05.2021. Leiligheten har kr 91.693,- i andel av sameiets fellesformue ved siste årsskiftet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport.

Velkommen |
Totalt sett en meget tiltalende 3-roms selveiende leilighet med stor altan, moderne kvaliteter og sentral beliggenhet på Sandsli. Velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Fin beliggenhet i byggets 4. etasje med god lysforhold til rommene og enkel tilkomst. Solrikt, usjenert og fin utsikt. Altan samt stue og soveromsvindu vender mot skjermet areal på baksiden av bygget. Det er enkel tilkomst til bygget.

Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet på Sandsli, tilbaketrukket fra hovedveien og med turmuligheter i nærområdet. Det er få minutters gange til bussholdeplass. Med ekspressbussen tar det ca 22-23 min. til Bergen sentrum. Det er bare 12-13 minutter å gå til bybanestoppet ved Sandslivegen. Fanatorget med bl.a. dagligvarebutikk, treningssenter, apotek, pizzeria og flere servicetilbud er også innen gangavstand. Det er i tillegg kort avstand til en rekkes store arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad. Fra bygget er det få minutter å kjøre til byens største handlesenter - Lagunen og tilsvarende kort avstand i motsatt retning til Flesland. Det er tilgang til to idrettshaller på Sandsli - en ved Skranevatnet skole og Ytrebygda Kulturhus. Det er også kort avstand til barnehage og skole.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Det gjøres oppmerksom på at eier selv ikke har bodd i leiligheten og av den grunn har begrenset kjennskap til boligens tilstand. Det oppfordres til å undersøke boligen grundig.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget (stekeovn og steketopp).

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter at leiligheten er solgt har Z Megleren fullmakt til å annonsere salget som et ledd i egen markedsføring.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 390 000

Omkostninger

73 912

Fellesgjeld

19054

TOTALT

2 482 970

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern