Saksarlia 4

Solgt

2 150 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 228 260

P-ROM

58

ANTALL ROM

1

Saksarlia 4

Lys og fin leilighet m/ stort soverom + kontor | Solrik altan med overbygg og fin utsikt | Heis | Gode parkeringsforhold

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Saksarlia 4

PRISANTYDNING

2 150 000

OMKOSTNINGER

62 562

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 846

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

58/58/64KVM

TOMT

Fellestomt,9749KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210149

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
Entré (2.1 m²), gang (6.2 m²), bad/vaskerom (6.8 m²), soverom (12,6 m²), kontor (3.9 m²), og  stue / kjøkken (25.9 m²).

Uteplass:
Fra stuen er det utgang til stor altan på hele 15,4 m² med overbygg.

Lagringsplass:
I byggets underetasje/gateplan er det en medfølgende ekstern bod med lagringsmuligheter.

Samlet primærareal (P-rom) = 58 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 58 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 64 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Stor og solrik altan
- Usjenert og utsikt mot grøntareal
- Heis og trappefri tilkomst
- Gode parkeringsforhold
- Stort soverom + kontor
- Modernisert i 2010/11
- Grunnpakke for kabel-tv/bredbånd inngår i fellesutgifter
- Bygget har betongskille mellom etasjene.

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne flotte 2-roms selveierleiligheten.

Leiligheten |
Dette er en moderne og innbydende leilighet som ble omfattende oppusset i 2011. Gulv i oppholdsrom er lagt med eikeparkett og vegger er malt i lyse farger. Inngangsparti med speilskyvedørsgarderobe. Baderommet har fliselagt gulv med varmekabler. Baderommet har fin innredning med god skapplass, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet har stilsikker innredning med fronter i hvit høyglans. Her er det rikelig med skap- og benkeplass samt integrert steketopp og stekeovn fra Siemens. Det er god plass til spisebord ved arealet mellom stue og kjøkken. Stuen er lys og luftig med god plass til sittegruppe. Stue og kjøkken har et samlet areal på ca 26 m². Fra stuen er det utgang til usjenert og solrik altan på hele 15 m² med overbygg. Leiligheten har soverom på hele 12.6 m² og ekstra rom på like i underkant av 4 m² som har vært brukt som kontor/gjesterom.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad dekker grunnpakke for kabel-tv/bredbånd (Canal Digital), innleid vaktmestertjeneste, gartner, vakthold, snøbrøyting av tilkomst til bygget og parkeringsplass, dugnad (ingen dugnadsplikt), bygningsforsikring, strøm til fellesareal, avsetting for vedlikehold av fellesareal, forretningsførsel og betjening av sameiets felleslån.

Oppgradering av Saksarlia 4 |
Sameiet har vedtatt å oppgradere deler av fellesarealet. Slik vi forstår oppgraderingen så vil dette gi et verdiløft av leilighetene og dens bokomfort. Det blir utført energisparende tiltak som utskifting av vinduer og hoveddører. Dører får også en praktisk løsning med kodelåser. Fasaden fornyes og får et mer moderne og tidsriktig preg hvor blikkplatene fjernes og fasaden oppgraderes. Det er ikke endelig vedtatt når dette arbeidet vil starte men det forventes oppstart ved årsskiftet. Sameiet har god økonomi. Men det må påregnes at sameiet i denne forbindelse vil ta opp et nytt lån og øke fellesutgiftene for å betjene det nye lånet som en del av fellesutgiftene. Leiligheten har kr 17.798,- i andel av sameiets felleslån pr. 25.06.2021. Leiligheten har kr 67.469,- i andel av sameiets fellesformue ved siste årsskiftet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport.

Velkommen |
Totalt sett en meget tiltalende 2-roms selveiende leilighet med moderne overflater og sentral beliggenhet på Sandsli. Velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje med trappefri tilkomst via heis. Solrikt og usjenert altan. Stue og soveromsvindu vender mot skjermet areal på baksiden av bygget. Inngangspartiet har utsikt mot bl.a. deler av byfjellene. Det er enkel tilkomst til bygget.

Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet på Sandsli, tilbaketrukket fra hovedveien og med turmuligheter i nærområdet. Det er få minutters gange til bussholdeplass. Med ekspressbussen tar det ca 22-23 min. til Bergen sentrum. Det er bare 12-13 minutter å gå til bybanestoppet ved Sandslivegen. Fanatorget med bl.a. dagligvarebutikk, treningssenter, apotek, pizzeria og flere servicetilbud er også innen gangavstand. Det er i tillegg kort avstand til en rekkes store arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad. Fra bygget er det få minutter å kjøre til byens største handlesenter - Lagunen og tilsvarende kort avstand i motsatt retning til Flesland. Det er tilgang til to idrettshaller på Sandsli - en ved Skranevatnet skole og Ytrebygda Kulturhus. Det er også kort avstand til barnehage og skole.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Det gjøres oppmerksom på at eier selv ikke har bodd i leiligheten og av den grunn har begrenset kjennskap til boligens tilstand. Det oppfordres til å undersøke boligen grundig.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Bildet som er brukt av kontoret er fra en annen leilighet i samme bygg, men helt tilsvarende samme størrelse på rommet, vinduet og lik stil på overflater.

Eier har nylig malt og pusset etter merke fra tidligere skade på vegg i stuen mot vindu til altan.

Etter at leiligheten er solgt har Z Megleren fullmakt til å annonsere salget som et ledd i egen markedsføring.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 150 000

Omkostninger

62 562

Fellesgjeld

15701

TOTALT

2 228 260

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern