Blekebakken 7

Solgt

2 490 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 560 690

P-ROM

27

ANTALL ROM

1

Blekebakken 7

Sjarmerende 2-roms eierleilighet på idylliske Skansen | Oppusset i 2010-11 | Nytt yttertak 2016 | Få min. til Bryggen!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Blekebakken 7

PRISANTYDNING

2 490 000

OMKOSTNINGER

70 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

27/27/31KVM

TOMT

Fellestomt,137KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210133

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Høy 1. etasje:
Entré, stue, soverom, kjøkken og bad/wc.

Uteplass:
Fra soverom er det utgang til en koselig og sydvendt markterrasse med god størrelse (terrassen ligger på sameiets fellesareal, men disponeres av seksjonen som selges).

Ekstern boder:
Det medfølger 1 stk. utebod ifm. uteplassen samt ekstern nettingbod i kjeller (merket nr. 1).

Felles vaskekjeller:
I kjelleren er det felles vaskemaskin og tørketrommel for begge leilighetene i 1. etasje (snr. 1 og 2).

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 27 m²:
Vindfang, stue, kjøkken, bad, soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 27 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 27 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 31 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og meget sjarmerende 2-roms eierleilighet
- Tidsriktige kvaliteter og arealeffektiv romløsning
- Leiligheten ble oppusset i perioden 2010-2011
- Nyere og moderne Ikea kjøkken fra 2010
- Oppgradert bad fra 2010 med rør-i-rør system
- Nye stuevinduer fra 2016
- Felles brannvarslingsanlegg
- Nytt yttertak med glasert teglstein i 2016
- Nytt sikringsskap med automatsikringer i 2016
- Fremlagt fiberkabel til husets yttervegg
- Få minutters gange til Fisketorget og Bryggen
- Nærhet til nydelig turterreng på byfjellene

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre og meget sjarmerende 2-roms leiligheten i Blekebakken på Skansen. Leiligheten var gjenstand for oppgradering i 2010-2011, og fremstår som meget sjarmerende.

Beliggenheten | Gode opplevelser i komfortable omgivelser er nøkkelord når man velger å bosette seg på Skansen. Å kjøpe bolig handler om å finne sitt nye hjem. Her skal en epoke av livet tilbringes. Denne perioden handler om å lagre verdifulle opplevelser på livets minnebrikke. Flere og flere ønsker seg sentral beliggenhet og aller helst midt i smørøyet. Alt dette får man her i Blekebakken.

Nærhet | Trenden er at flere ønsker en høyere standard på boligen de skal kjøpe. Men det er ikke nødvendigvis den gullkantete luksusen. Stadig flere trives best med den avslappende luksusen. Her er sentral beliggenhet ofte en helt avgjørende faktor, gjerne også at leiligheten er omkranset av spektakulær natur. De fantastiske tur og trim mulighetene som Fløyfjellet byr på er blitt en magnet på byens innbyggere. Det å kunne ta på seg treningstøyet hjemme, for så å være på fjellet to minutter etterpå er blitt en luksus som mange ønsker seg. Komme hjem igjen og ta seg en dusj etter treningsturen for så å lene seg tilbake og nyte noen bobler. Etterfulgt av en spasertur ned til sentrumskjernen for å møte venner etter bare noen minutters gange.

Moderne | Leiligheten har gode innvendige kvaliteter. En bolig med god bokomfort og flott beliggenhet i pittoreske omgivelser. Utvendig er huset møysommelig oppusset i 2016, der man har lagt stor vekt på bevare byggestilen i dette unike området. Det er nytt yttertak og pipehette med glasert teglstein.

Beliggenhet | Her får man en moderne leilighet med ypperlig beliggenhet på idylliske Skansen. Det er kort avstand til byens yrende folkeliv og nærhet til høyskoler samt nydelig turterreng på byfjellene - alt innenfor en fornuftig radius fra eiendommen.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en meget koselig eierleilighet på Skansen med moderne fasiliteter og utmerket beliggenhet i herlige omgivelser. Hjertelig velkommen til visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Boligen har en utmerket beliggenhet i en sjarmerende gate, med kort gåavstand gjennom smitt og smau til Bryggen og byens yrende folkeliv. I Blekebakken er det meste tilrettelagt for å kunne bo godt i et hyggelig nabolag omgitt av tilsvarende bebyggelse. Nærheten og tilgangen til alt man måtte ønske seg, gjør hverdagen enklere. Umiddelbar nærhet til byfjellenes mangfold med Fjellveien, Stoltzen og Fløien som naturlige utgangspunkt. Det tar rundt 6 minutter til Torget, der man finner særdeles gode bussforbindelser (totalt 21 ulike linjer) og ca. 9 minutters gåavstand til Bybanens stoppested ved Byparken. Det er flere dagligvareforretninger i nærområdet med Bunnpris i Kong Oscars gate, Rema 1000 i Korskirkekvartalet og Meny på Støletorget. Rimelig nærhet til Universitetet i Bergen (UiB), Juridisk Fakultet på Dragefjellet, Norges Handelshøyskole NHH og BI på Marineholmen. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring i henhold til gjeldende vilkår. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. I tillegg følger felles vaskemaskin og tørketrommel i kjeller med (deles med tilstøtende nabo i 1. etasje). Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annen relevant informasjon:
Det tas forbehold om at selgers kreditorer avgir pantefrafall.

Ifølge selger står varmtvannsberederen til snr. 3 (toppleiligheten) i boden til leiligheten som selges. Varmtvannsberederen tilhørende denne leiligheten, står i boden til seksjon nr. 2.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 490 000

Omkostninger

70 692

TOTALT

2 560 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern