Barliveien 36

Solgt

2 080 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 543 330

P-ROM

95

ANTALL ROM

2

Barliveien 36

Oppussingsobjekt | 3-roms med stor og usjenert terrasse - Gode solforhold og fin utsikt - Fast garasjeplass

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Barliveien 36

PRISANTYDNING

2 080 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

6 199

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

95/98/105KVM

TOMT

Fellestomt,33729KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210263

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet beliggende i 3. etasje:
Vindfang (3.8 m2), gang/forstue (15.7 m2), toalettrom (1.2 m2), bad (3.1 m2), vaskerom (3.2 m2), innvendig bod (5.1 m2), to soverom (hhv. 9.2 m2 og 10.9 m2), stue (33.8 m2) og kjøkken (10.6 m2).

Terrasse |
Fra stuen er det utgang til privat terrasse på 14 m2

Eksterne boder |
Det er tilhørende en ekstern bod på 5.1 m2 (bod n 407)

Parkeringsforhold |
Med til leiligheten følger det fast plass i felles garasjeanlegg (plass nr 183)

Primærareal |
Rommene i denne leiligheten som er inkludert i beregningen for p-rom er:
Entré, gang/tv-stue, toalettrom, bad, vaskerom, to soverom, stue og kjøkken.

Samlet primærareal (P-rom) = 95 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 98 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 105 m2

Standard

Kort oppsummert |
- Usjenert og solrik terrasse på hele 14 m2
- Fast plass i felles garasjeanlegg
- Bygget har fin beliggenhet mot enden av boligfeltet
- Pene og velholdte fellesareal
- Kort gangavstand til buss og butikk
- Enkelt tilgang til fine turmuligheter
- Gangavstand (3. min. å kjøre) til Oasen
- 13-14. minutter med buss til Bg. sentrum
- Det er ingen dok. avgift ved kjøp av leilighet i borettslag
- Leiligheten har behov for oppgradering og modernisering

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/ Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne 3-roms leiligheten sentralt beliggende i Fyllingsdalen

Leiligheten |
Leiligheten har behov for oppgradering og modernisering. Denne leiligheten er beliggende i byggets 3. etasje (4. etasje sett fra fronten av bygget) med fin utsikt samt usjenert og solrik altan. Med den riktige oppgradering vil leiligheten kunne framstå som meget attraktiv. Det er hele 98 m2 på ett plan. Leiligheten har lyse rom med store vindusflater. Det er også mulighet for å utvikle arealbruken ytterligere, eventuelt med ekstra rom. Bad, toalettrom og vaskerom er oppusset i regi av borettslaget i 2015-16. Disse rommene som er plassert vegg i vegg framstår som funksjonelle og tidsriktige. Det medfølger bod i underetasjen og bygget har fine og velholdte fellesareal.

Tekniske installasjoner |
Porttelefon er plassert i gangen (kan anvendes med app-løsning). Fordelerskap for rør i rør er plassert på toalettrommet. Aggregat for balansert ventilasjonsanlegg er plassert på vaskerommet. Borettslaget har felles løsning for varmtvann ved at hver bygg har en sentral løsning som er plassert i underetasjen. Dette frigir plass i leiligheten og fjerner risiko for lekkasjer fra v.v. bereder i leiligheten.

Hva er oppgradert av borettslaget i senere tid |
- I perioden 2003 til 2005 ble fasader og altaner oppusset, vegger ble etterisolert og nye vinduer ble montert.
- I perioden 2014 til 2016 ble taktekking fornyet og etterisolert.
- I perioden 2015 - 2017 ble baderom og toalettrom oppusset med bl.a. rør i rør-system. Det ble også installert balansert ventilasjonsanlegg og installert ny kjøkkenvifte til frekvensstyrte vifter i taket.
- 2019 ble det montert nytt automatisk brannvarslingsanlegg Getsafe (Teliasafe) med varsling til vakttelefon.
Det er også montert nytt låssystem og nye postkasser.

Fellesutgiftene |
Fellesutgiftene dekker grunnpakke for kabel-TV og bredbånd, à konto varmtvann, vaktmester og gartnertjeneste, renhold av felles trappeganger, skifte av filter til ventilasjonsanlegg, dugnad (det er ingen dugnadsplikt), betjening av andel fellesgjeld med renter og avdrag, kommunale avgifter og eiendomsskatt, bygningsforsikring, strøm til fellesarealer, avgift for sikringsfond, forretningsfører, revisor, avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Fellesareal i bygget og uteområdet |
Borettslaget har fin fellesareal hvor det er lagt vekt på høy trivsel for beboerne og løsninger tilpasset alle alderstrinn. Det er bl.a eget treningsrom som fritt kan benyttes mot en årlig kontingent på kr 350,-. pr år. Om ønskelig kan det leies selskapslokale med tilhørende kjøkken og toalettrom. Her kan det dekkes opp til 25 personer. Pt. har det vært betalt kr 750,- pr. døgn for leie av dette selskapslokalet. Utearealet er pent opparbeidet med gangstier med belysning, flere sittegrupper samt ballbane og lekeapparater.

Aktiviteter fra borettslaget |
Styret i borettslaget jobber aktivt for å tilrettelegg for et godt sosial miljø for beboerne. Det arrangeres dugnadsfest, 17-mai tog for barna, avsettes midler til seniorkafeen en dag i uken.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport fra byggmester Mats Hansen.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

Nærområdet

Leiligheten er beliggende i byggets 3. etasje (4. etg. sett fra fronten av bygget) med fin utsikt over Lauvåstjørna og nærområdet. Det er en stor og usjenert terrasse med gode solforhold, bygget ligger sørvendt.

Dette bygget ligger mot enden av boligfeltet, godt tilbaketrukket fra trafikkert vei og med fine grøntareal ved bygget. Det er stort åpent areal i front av bygget og ned mot Lauvåstjørna. Fellesarealet er pent opparbeidet med gangstier med belysning, plen og beplantning. Det er tilrettelagt med lekeapparater og sittegrupper hvor beboere kan sosialisere med venner og naboer.

Med enkel tilkomst fra eiendommen er det fine turmuligheter til Kanadaskogen og ved Ortuvannet. Det er også kort avstand til mer utfordrende turterreng ved Løvstakken og Damsgårdsfjellet.

Dette er et meget attraktivt boligområdet i Fyllingsdalen med kort avstand til bl.a. skole og barnehage, treningssenter og dagligvarebutikk. Det er også gangavstand til Oasen handlesenter som har et rikt utvalg innen handel, helse og kultur samt eget kjøpesenter på Spelhaugen med dagligvarebutikk, restaurant, møbelbutikk, elektrobutikk, etc.

Det er god offentlig kommunikasjon med ca 12. - 13. minutters kjøretid med buss og i underkant av 10. minutter med bil. Det pågående arbeidet med Bybanen er forventet ferdigstilt i 2023. Det vil da føre til ytterligere bedre kollektivtilbud for denne bydelen.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Det gjøres oppmerksom på at fullmaktshaver for salget ikke selv har bodd i leiligheten og av den grunn ikke har kjennskap til leilighetens tilstand.

Annet
Leiligheten er vasket ut før visning. Det blir ikke utført ytterligere utvask før overtagelse.

Statsforvalteren i Vestland skal samtykke til salget. Budaksept blir da med forbehold om dette samtykket. Bakgrunnen for dette er at salget er via verge.

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 080 000

Omkostninger

5 432

Fellesgjeld

457899

TOTALT

2 543 330

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern