Heien 26

Solgt

12 500 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

12 842 400

P-ROM

162

ANTALL ROM

3

Heien 26

Herskapelig villa | Tomt på ca 1. mål | Enkel tilkomst og flere bilplasser | Usjenert hage | Meget solrikt | Fin utsikt

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Heien 26

PRISANTYDNING

12 500 000

OMKOSTNINGER

342 442

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

162/266/302KVM

TOMT

Eiet tomt,992KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210140

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | underetasje:
Gang/bod (25,3 m²), bod (15,2 m²), bod (10,4 m²), bod (9,3 m²), bod (12,5 m²), bod (17,2 m²), bod (11 m²).

Innhold | 1.etasje:
Entré (4 m²), gang (5,9 m²), trappegang (0,7 m²), trappegang (1,4 m²), bad (8,1 m²), soverom (17,1 m²), peisestue/spisestue (19,7 m²), stue (32,6 m²) og kjøkken (16,7 m²). Fra stuen er det utgang til terrasse på 17.8 m².

Innhold | 2. etasje:
Gang/trapperom (13,3 m²), toalettrom (2,1 m²), soverom (6,3 m²) og stue (28,2 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 162 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 266 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 302 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Lekker villa med fine detaljer
- Glasert takstein fra 2005
- Hovedetasje med takhøyde opp til 2.96 m.
- Full kjeller med takhøyde opp til 2.48 m.
- Lyse og luftige rom med store vindusflater
- Profilert listverk og fine detaljer
- Behov for omfattende oppgradering

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Eiendomsmegler-MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne praktfulle villaen i et av Sandvikens mest attraktive boligområder.

Arkitekt |
Huset ble i 1922 tegnet av den anerkjente arkitekten Ingolf Danielsen (1876 - 1961) som har vært med på å utforme viktige deler av Bergens sentrum fra begynnelsen av 1900-tallet til 2. verdenskrig. Han har bl.a. tegnet bygg som Kløverhuset, Wallendal og Hansa Bryggeri sitt kontorbygg på Kalfaret samt en rekke villaer på Kalfaret og noen i Sandviken.

Innholdsrikt |
Huset er fint tilpasset i terrenget og det er vanskelig å få et umiddelbart inntrykk av husets hele 302 m² bruttoareal. Det er en grunnflate av bruksareal på 110 m². Underetasjen har egen inngang fra hagen i tillegg til intern trapp i huset. Denne etasjen har takhøyde opp til 2.48 meter og vinduer på alle fire sidene med de største vinduene mot nedre del av hagen. Underetasjen har et godt potensial for videre utvikling av arealbruken. Hovedetasjen har lyse og luftige rom med takhøyde opp til 2.96 meter, store vindusflater og dobbel dør med innfelt glass til terrassen. Husets 2. etasje har et målbart areal på 52 m². Denne etasjen har av dagens eier tidligere hatt flere soverom enn slik løsningen framstår i dag.

Standard |
Arkitektonisk vakker bolig med ærverdig stil. Det er lyse og innbydende rom. Standard er av eldre årgang og huset har behov for oppgradering og selges som et oppussingsobjekt. Alt er dog lagt til rette for at Heien 26 med riktige grep vil kunne framstå som unik og vakker villa i et av Sandvikens mest attraktive boligstrøk. Hovedetasjen har rom med god takhøyde, store vindusflater, profilert listverk og takrosetter. Det er dobbelskyvedør mellom peisestuen og dagligstuen. Dagligstuen som er på 32.6 m² er vegg i vegg med kjøkkenet på 16.7 m². Tatt i betraktning husets areal, løsning og plassering av vinduer vil det være potensial for flere soverom enn slik dagens løsning framstår.

Hva er utført i senere tid |
Vinduer i arken er fra 2017. De øvrige vinduene er i hovedsak fra midten av 1970-tallet. Terrassedør fra stuen ble fornyet i 1993. Kledning ble skiftet i 1990. Taktekking ble skiftet i 2005. Varmtvannsbereder ble skiftet i 1986. Sikringsskapet har automatsikringer, uvisst når dette ble fornyet. Det er installert varmepumpe i stuen.

Eiendommen |
Tomten er på ca 1. mål og ligger i et terreng som gjør at du kan benytte hele tomtens areal. Det er enkel tilkomst til huset med flatt terreng og rikelig med bilplass i front av huset hvor det er lagt lys singel og heller. Det er fine nivåmurer i naturstein og bed opp mot gaten i Heien. Det er stor plen på og en vakker rododendron på nedsiden av huset. Det er plantet bærbusker og det er omriss av tidligere grønnsakshage. Tomten er inngjerdet med hekk og gjerdet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til de følgende vedlegg i salgsoppgaven.

Nærområdet

Eiendommen er beliggende i et av de mest attraktive boligområdene i Sandviken. Her er du tilbaketrukket fra trafikkert vei. Det er enkel tilkomst til eiendommen og godt med åpent areal rundt huset. Her får du kort gangavstand til skoler og barnehager, parkanlegg og vakkert turterreng i Fjellsiden. Det er også bare få minutter å gå ned stil sjøen med offentlig torg, bryggeanlegg og kafe/restaurant. Her er det lagt til rette for bading og fin rekreasjon for hele familien. Fra Heien er det i underkant av 20. minutter å spasere til Bergen sentrum og bare 4- 5 minutter å gå til lokalbutikk som også har søndagsåpent.

Beliggenheten gir fin utsikt over nærområdet, mot byfjellene på baksiden av eiendommen og mot deler av innseilingen til Bergen på vestsiden av huset. Her kan du nyte solen fra morgen til sent på kveld i usjenerte omgivelser.

Blir Bybanen mot Bergen-nord gjennomført slik den er regulert nå vil denne eiendommen få gangavstand til bybanestopp. Tilsvarende er det kort avstand til Mulebanen hvor det jobbes med endelig regulering for oppgradering til flerbrukshall som er vår vurdering vil styrke idrettstilbudet ytterligere og være positivt for skoler og beboere i nærområdet.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Spørsmålene i Egenerklæringsskjema er ikke besvart da fullmakts haver for salget ikke har bodd i huset på mange år og av den grunn ikke har kunnskap om husets tilstand. Det oppfordres til å undersøke huset grundig og gjerne sammen med byggekyndig person.

Diverse:
Det anbefales å ta kontakt med Bergen kommune dersom ny eier ønsker å endre arealbruken fra slik huset opprinnelig ble oppført og framstår i dag. Huset er vasket ut før visning og det vil ikke bli utført ytterligere utvask før overtagelse.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter gjennomført salg har Z Megleren rett til å markedsføre salget, dog uten navn på kjøper og kjøpesum.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

12 500 000

Omkostninger

342 442

TOTALT

12 842 400

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern